lauantai 5. heinäkuuta 2014

Lakkaostoksia

Tänään on pakko vilauttaa teille parit tällä viikolla ostamani kynsilakat. Koska ne on vaan niin i-ha-nia! ^_^

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, tilasin Nailetc:lta OPIn Brazil-kokoelmasta myös pinkin Kiss Me I'm Brazilianin, mutta pullo oli hajonnut matkalla. En ole saanut yhteydenottoihin Nailetc:lle mitään vastausta, joten parin viikon odottelun jälkeen päätin hankkia lakan suosiolla muualta. Sitten muistin, että Brazil-lakat ovat CesarsShopissa alessa ja että Cesarsilla pääsee nykyään käymään torstaisin, jolloin siellä voi tehdä myös ostoksia.

Ostoslistallani oli siis OPIn Kiss Me I'm Brazilian, mutta varmaan arvaatte, että jotain muutakin tarttui mukaan. Tällaisten ihanuuksien kanssa sitten sieltä lähdin:

Delush Polishin Love Me Lights Out ja Je Ne Sais Quoi ja OPIn Kiss Me I'm Brazilian.

Olin jo nappaamassa mukaani Color Clubin Celebration-kokoelman "pilkullisia" lakkoja, mutta sitten iskin silmäni Delush Polisheihin. Voi sitä glitterin määrää, ja nuo lakkojen nimet! Pyörittelin pitkään kädessäni Je Ne Sais Quoita ja Love Me Lights Outia enkä osannut päättää, kumman ottaisin. Ja niin, lopputuloksen näettekin kuvassa, otin molemmat. ^_^ Color Clubit sen sijaan jätin vielä odottamaan.

Delush Polishin Je Ne Sais Quoi.

Delush Polishin Love Me Lights Out.

Je Ne Sais Quoi oli ihan pakko saada, koska nimi. Ja tuo glitter. Ah! Sitten iskin silmäni Love Me Lights Outiin, joka on mun silmääni niin uniikki - ja upea - että lopulta oli saatava myös se. Kynsille pääsyä nämä saavat vielä hetken odottaa, sillä minulla on taas menossa kynsien kuntokuuri kera Nailtiquesin Formula 2:n, mutta ensi viikolla varmasti pääsen näitä kokeilemaan. Tässä vielä koko kolmikko auringossa köllimässä:

Kaunis kolmikko. <3

Mitäs tykkäätte? Haluaisitteko nähdä näistä jonkun kynsillä? Entä oletteko itse kokeilleet Delush Polishin lakkoja?

Ihanaa lauantai-iltaa ja kesäviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo Je ne sais quoi on jännä, tuollainen hillitty ja tyylikäs. Se ois kyllä kiva nähdä kynsillä!

    Mulla on Delushilta vain yksi lakka, oli vaan pakko ostaa Downton Abbey -kokoelmasta jotain. (Mary Quite Contrary)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, hillitty ja tyylikäs ja kuitenkin ihanan tyttömäinen. Me like. :-) Mary Quite Contrary näyttää myös kivalta! Delushilla on kyllä aika houkuttelevia nuo lakat, kiva, että ne on saatu Cesarsille myyntiin.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!