perjantai 27. kesäkuuta 2014

Aasian kaipuu

Olen jo muutaman vuoden ajan ollut innostunut aasialaisesta kosmetiikasta: pidän erityisesti monista ihonhoitotuotteista (kangaskasvonaamiot, kasvovedet ja seerumit ovat suosikkejani) ja edullisesta värikosmetiikasta. Viime aikoina aasialaisen kosmetiikan shoppailuni on kuitenkin tyrehtynyt aika reippaasti. Syynä ei ole se, etteivät aasialaiset kosmetiikkatuotteet enää kiinnostaisi minua, vaan se, etten oikein tiedä, mistä kosmetiikkani ostaisin.

Kanebo Katen Spotlighting Shadow sävyssä PK-1.

Aikaisemmin kosmetiikkashoppailutaivaani oli Sasa.com, aasialainen kosmetiikkaketjujätti, jonka verkkokauppa toimittaa tuotteet ympäri maailmaa. Viime aikoina Sasan verkkokaupan tarjonta on minusta kuitenkin heikentynyt huomattavasti, ainakin International-sivuston, missä meidän Suomessa asuvien on (tietääkseni) shoppailtava. Tuotevalikoimaa kyllä löytyy, mutta valtaosa tuotteista on koko ajan myyty loppuun. Eikä loputtomalta tuntuvien out of stock -tuotelistausten selailu vaan tunnu minusta yhtään järkevältä. Joten Sasa-shoppailut ovat jääneet tekemättä.

Spotloghting Shadow lähemmässä tarkastelussa.

Paljon olen shoppaillut myös Sasaa huomattavasti pienemmässä hongkongilaisessa AdamBeautyssa, jonka hintataso on varsin kohtuullinen, toimituskulut minimaaliset ja jonka olen todennut kaikin puolin hyväksi ja luotettavaksi shoppailupaikaksi. AdamBeautyn valikoimat ovat kuitenkin aika rajalliset ja lisäksi tuotekuvaukset ovat vain ilmeisesti kiinaksi, mikä hieman hankaloittaa ainakin uusien tuotteiden shoppailua.

Lavshucan kulmakynät, uudempi ja vanhempi versio, oletan.

Ebaysta toki löytyy vaikka ja mitä ja sieltä olen aina välillä yksittäisiä tuotteita ostellutkin, mutta siellä vaikeutena on minusta se, että pitää aika tarkkaan tietää, mitä etsii, kun tarjontaa on niin valtavasti. Myös luotettavan myyjän löytäminen on ainakin osittain arpapeliä. Vaikka heitä varmasti on valtaosa, valitettavasti joukkoon mahtuu paljon muitakin.

Osaisiko joku teistä blogin lukijoista vinkata aasialaisen kosmetiikan ostospaikkoja? Ostatteko te koskaan aasialaista kosmetiikkaa? Ja jos ostatte, mistä?

Kosen Softymo-puhdistusöljy.

Ihan täysin vailla aasialaiskosmetiikan iloja en sentään silti ole ollut. Postauksen kuvituksena ovat viimeisimmät hankintani AdamBeautysta, mistä paketti saapui parisen viikkoa sitten. Katen luomiväri on muuten ihana! Kosen puhdistusöljy odottaa vielä kaapissa, mutta sitä olen käyttänyt aikaisemmin jo monta pulloa, se on todella hyvää peruskamaa. Ja Lavshucan kulmakynä (ylempi versio) on ehdoton suosikkini, olen jopa yhden jo kuluttanut loppuun, mikä on minulle tosi harvinaista. Alempi versiokin (jonka veikkaisin olevan uudempi, ainakin tuon ylempänä olevan olen ostanut ensimmäistä kertaa jo vuosi sitten) on ihan hyvä, muttei niin superhyvä kuin tuo toinen. ^_^

Nyt saa siis jakaa parhaat aasialaisen kosmetiikan shoppailuun liittyvät vinkkinsä! Ja myös yleisesti aasialaiseen kosmetiikkaan liittyvät kokemukset! Oletko kokeillut, mitä tykkäät, mistä tykkäät, mistä et ja mistä ostat? ^_^

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Täällä meillä ainakin paistaa aurinko, ihanaa! Ja arvatkaa kenellä alkaa tänään... l-o-m-a! ^_^

8 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! :)

  Mä olen oikeastaan enimmäkseen ostanut vain Ebaysta, mutta se on toiminut hyvin mun kohdalla, koska olen ostanut vain yksittäisiä tuotteita yleensä blogisuosituksen perusteella. Mutta sellaista varsinaista kunnon shoppailua siellä ei kyllä voi tehdä, aivan mahdottomuus sen kokoelman edessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä on odotettu. :-)

   Ebay on tosiaan ihan kätevä, jos tietää, mitä haluaa ja on vain yhtä tai paria tuotetta vailla. Mulla oli jossain vaiheessa myös suosikkimyyjiä, joilla oli hyvät valikoimat ja jotka olivat luotettavia. Viime aikoina on tullut eBay-shoppailtua sen verran vähän, että olen vähän ulkona koko touhusta. :-)

   Poista
 2. Itse suosittelisin Yesstyle.comia! Valikoimaa on ympäri aasiaa, ja postikulut ovat ilmaiset 25$ ylittävälle tilaukselle. En tiedä miksi, mutta itselle paketit ovat viimeaikoina tulleet saksan postissa (?), mutta päästäämpä eroon tulli maksuista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä! Olen aikoinani itse asiassa aloittanut Aasian-shoppailuni juuri Yesstylesta, mutta olin ihan unohtanut sen! Täytyy heti käydä kurkkaamassa sen tarjonta. Ja siis tuohan kuulostaa hyvältä, että ilmaiset postikulut saa jo noinkin pienellä ostossummalla, silloin ennen postarit olivat muistaakseni aika kalliit. Ja plussaa ehdottomasti siitäkin, jos tulevat Saksasta eikä tarvitse huolehtia veroista ja tulleista! :-)

   Poista
 3. http://www.ichibankao.com - aasialaiskosmetiikataivas. Lempituotteitani ovat: Dolly Winkin nesterajauskynä, Jill Stuartin poskipunat ja jelly luomivärit, Canmake huulipuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, kuulostaa hyvältä! :-) Olen tainnut joskus käydä Ichibankaon sivuilla, mutta en ole koskaan ostanut sieltä mitään. Ja ah, Jill Stuartin meikit näyttävät kyllä niin kauniilta! Raaskisikohan sitä joskus hankkia jotain? :-)

   Poista
 4. Mä saatan selailla Sasassa, mutta teen ostokset eBaysta. Ei tarvitse miettiä tullijuttuja, kun tilaa tuotteen kerrallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, tuo onkin hyvä idea! Pieniä tilauksia Sasasta ei tosiaan kannata tehdä, plus että mua ärsyttää tosi paljon se, että niin iso osa tuotteista on loppuunmyyty. Mutta mähän käynkin etsimässä ne eBaysta. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!