maanantai 16. kesäkuuta 2014

Stockan alelöydöt

Stockmann aloitti tänä kesänä alennusmyyntinsä ennätysaikaisin, viime perjantaina. Vielä pari vuotta sitten Stockahan aloitti alensa aina vähän myöhemmin kuin muut - nyt näköjään toisin päin. Minä vietin lauantaina ruhtinaalliset yli neljä tuntia ystäväni kanssa kierrellen aleja Stockmannin keskustan tavaratalossa. Hyvä ystävä, Stockan alennusmyynnit, vapaapäivä, kesä: ihan parasta! ^_^

Käytettyyn aikaan nähden shoppailusaaliini voi tuntua ehkä vähän vaatimattomalta, mutta olen itse oikein tyytyväinen, etten tuhlannut enempää. Muuttaminen kun on melkoinen rahareikä, ja lisäksi muuton yhteydessä on konkretisoitunut hyvin se, että omistan aika paljon niin kosmetiikkaa kuin kivoja vaatteita, kenkiä ja laukkuja. ^_^ Silti tilaa on kyllä vielä muutamalle hyvälle alelöydölle!

Eniten Stockalla hämmennystä aiheutti naisten vaateosaston tarjonta. Muilla osastoilla aletarjonta oli niin sanotusti normaali, vaikkakin runsas, eli tarjolla oli melko paljon alennettua tavaraa. Kolmannen kerroksen naistenvaateosastolle päästyämme leukani kuitenkin loksahti auki: käytännössä melkein kaikki tuotteet olivat alessa! Ja Stockahan aloittaa alensa aina ihan reilulla vähintään 40:n alennusprosentilla. En muista koskaan ennen nähneeni missään vastaavaa! Ehkä tämä käsittämättömän laaja tarjonta oli jopa vähän liikaakin, sillä ahkerasta sovittelusta huolimatta lähdin naistenosastolta tyhjin käsin.

Mutta kokonaan tyhjin käsin ei sentään tarvinnut Stockalta poistua eli nyt siihen saaliiseeni!


See By Chloén lompakko.

Laukkuosastolta nappasin mukaani (ihan kassan kautta ^_^) melkein heti alekierroksemme aluksi tämän herkullisen värisen See By Chloén lompakon. Ostin itse asiassa lompakon myös vuosi sitten kesällä Stockan alesta, ja koska lompakko jos mikä on kulutustavaraa, päätin antaa itselleni luvan sortua tähän kaunokaiseen. Väri on minusta aivan syötävän ihana, ja tämä tuntui juuri sopivan tilavalta ja käytännölliseltä - sen lisäksi, että on tosi nätti! ^_^

Kosmetiikkaosastoa kiertelin pitkään ja perusteellisesti, tietenkin, ja hypistelin hartaasti mm. sekä Diorin että Estee Lauderin luomiväripaletteja. Molempia oli tarjolla runsaasti; ilmeisesti ainakin Estee Lauder on uudistamassa pakkauksiaan, joten vanhat vakikokoelman tuotteet myydään nyt pois, Diorista taas en tiedä, onko pysyvästä kokoelmasta poistumassa osa nykyisistä viisikoista, sillä myös niitä oli paljon alennuksessa.

Estee Lauderin ja Diorin luomivärit jäivät kuitenkin ainakin vielä toistaiseksi kauppaan, mutta niiden sijaan kotiutin tämän kaunottaren:Chanel Illusion D'Ombre sävyssä Initiation.

Sain ensimmäiset Chanelin Illusion D'Ombre -luomivärini viime kesänä, ja sen jälkeen rakkauteni niihin tuntuu vain koko ajan syvenevän. Ovathan nämä ihan järjettömän kalliita (normaalihinta Stockalla 39 euroa), mutta alesta näitä raaskii ostaa, koska nämä ovat vaan aivan mielettömän upeita! Levittyvät kauniisti, pysyvät hyvin ja yhdellä värillä saa voi hyvin tehdä koko silmämeikin. Laatu on aivan toista luokkaa kuin Chanelin puuterimaisissa luomiväreissä, joissa laatu on minusta ollut tosi vaihtelevaa. Saatankin ottaa nämä Chanelini (joita minulla on nyt yhteensä neljä, ne on nähty blogissa täällä ja täällä) nyt tehokäyttöön näin kesällä, sillä näillä loihtii kauniin ja helpon kesämeikin nopeasti.

Initiation on metallinen pronssisen ruskea sävy, jossa on mukana pientä kimalletta. Kimalle on kuitenkin hyvin hillittyä eikä näissä yleensä ole esim. sitä vaaraa, että glitterhippuset varisisivat pitkin poskia. Väri näyttää kauniilta sekä hieman ohuemmin levitettynä että intensiivisemmin kerrostettuna.

Ja siinä ne olivat! Muuta en kierrokseltani ostanut, mutta olen kyllä tosi tyytyväinen näihin hankintoihin.

Oletteko te jo ehtineet alennusmyynteihin? Oletteko tehneet hyviä löytöjä?

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihana lompakko! Todella ihanat ja maltilliset aleostokset. :)
  Diorin viisikot uudistetaan, ne alessa olevat siis poistuvat valikoimasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu, olen itsekin suorastaan yllättynyt maltillisista shoppailuistani! Ja hyvä tietää, että viisikot ovat uudistumassa, niin vähän veikkailinkin. Ehkä täytyy viisikkotarjonta vielä katsastaa, ettei mikään poistuva jää sitten vaivaamaan. :-D

   Poista
 2. Kävin myös katsomassa Stockan alet ja ostin sieltä "vain" Diorin viisikon, juuri siinä sävyssä kuin joskus olisin halunnut. :) Joskus käy tuuri!

  Ihanan värinen tuo Chanel ihanuus, täytyy pitää silmät auki, josko se köpöttelisi vastaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onnittelut viisikkolöydöstä! On ihan parasta, kun löytää alesta jotain sellaista, mitä on pidempään halunnut. Ja kuten Aamu tuossa yllä kommentoi, Diorin viisikot ovat uudistumassa, joten siinäkin mielessä hyvä ostos, koska noita alessa olevia ei sitten kohta enää varmaan saa. :-) Ja Chanel on ihana, toimii myös käytännössä erinomaisesti! :-)

   Poista
 3. Ihania aleostoksia, vähän mutta hyvää! :)

  Stockan alekäyttäytymistä on kyllä mielenkiintoista seurata. Esim. tänä vuonna epäilen että myynti ei ole ollut kovin huimaa, kun ale alkoi jo niin aikaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä voisin oikeasti yrittää panostaa laatuun määrän sijaan. Ainakin välillä. :-) Ja ihan totta, meilläkin oli ystäväni kanssa pitkät pohdinnat alennusmyynneistä ja Stockan taloudellisesta tilanteesta, :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!