torstai 12. kesäkuuta 2014

Himotuslistalla: Jane Iredale

Miten tässä aina käy näin? Vaikka kuinka yritän toppuutella itseäni, että en tarvitse lisää meikkejä / kynsilakkoja / hiustuotteita / ihonhoitotuotteita / vartalonhoitotuotteita / yhtään mitään kosmetiikkaa, yhtäkkiä on taas vaan pakko saada jotain. Ja yleensä niin tuntuu käyvän heti, kun yritän kieltää itseltäni uusien juttujen hankkimisen.

Tällä kertaa sain alkusysäyksen himotukselleni toisesta blogista - kuten niin usein ennenkin! ^_^ Törmäsin nimittäin Juille's-blogissa Jane Iredalen Pommist-kosteussuihkeeseen. Tykkään hirmuisen paljon kasvosuihkeista, ja olenkin kirjoitellut niistä blogissa täällä. Ne ovat täällä meillä kuitenkin aika hintavia, valikoima on vielä melko suppea eikä ulkomaisista nettikaupoista tilaaminen onnistu, sillä ainakin omat suosikkini Caudalie ja Bioderma on pakattu aerosolipulloon.

Niinpä kiinnostuin Pommist-suihkeesta, jos siitä vaikka olisi seuraajaksi ihanalle Caudalien Grape Water -suihkeelleni, joka valitettavasti vetelee jo aika viimeisiään. Sitä paitsi en ole ennen kokeillut Jane Iredalen tuotteita, vaikka niihin aika ajoin törmää blogeissa ja nettikaupoissa.

Niinpä sitten pikaisen googlettelun jälkeen päädyin himoitsemaan erityisesti tätä:Jane Iredalen Starter Kit -pakkauksessa on kokeilukokoisena paitsi tuo Pommist-suihke, myös Smooth Affair Facial Primer & Brightener -pohjustaja, suojakertoimella SPF20 varustettu PurePressed Base Foundation -meikkipuuteri, samoin suojakertoimella SPF20 varustettu Amazing Base Loose Mineral Powder -puuteri/mineraalipohja ja erityisesti mineraalipohjan levittämiseen soveltuva sivellin.

Ja kuinka ollakaan, tämä olisi saatavilla BeautyBayssa nyt alennettuun hintaan, paketin saisi omaksi 39 eurolla. Jane Iredalen tuotteet ovat kohtuullisen hintavia, mikä on yksi syy siihen, etten ole niitä vielä kokeillut. Tässä kokeilupakkauksessa saisi kätevästi kokeiluun useamman tuotteen, ja Pommist-suihkeen lisäksi minua kiinnostaisi erityisesti tuo mineraalimeikkipuuteri, sillä nykyinen suosikkini Zuiin mineraalimeikkipuuteri vetelee melko lailla viimeisiään. Aloituspakkauksen kokeilukoot ovat toki pieniä ja siinä mielessä suhteessa hintavia, mutta toisaalta ideanahan onkin kokeilla, mitä tuotteista tykkää. Ainahan sopivat ja kivat tuotteet voi sitten ostaa täysikokoisina.

Mitä mieltä olette? Saanko? Pitäisikö? Entä onko teillä kokemusta Jane Iredalen tuotteista?

P.S Alet ovat täällä! Monet nettikaupat ovat aloitelleet alennusmyyntejä viime ja tällä viikolla, mutta nyt ne ovat rantautuneet myös irl-myymälöihin. Tein itse eilen pikakierroksen Kicksissä, joissa alet alkoivat virallisesti tänään, ja kuulemma myös Stockmannilla alennusmyyntejä jo viritellään - olisikohan virallinen aloituspäivä huomenna? Ihanaa! ^_^

2 kommenttia:

  1. No mä ainakin uskallan suositella nimenomaan tuota Starter Kitiä! :) Molemmat mineraalipohjat ovat tosi hyviä, kiinteä ehkä vielä hiukan kätevämpi, koska sitä voi kantaa meikkipussissa mukanakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta ja hiii, kyllä mun sitten on ihan pakko tuo saada. :-) Olen muutenkin nyt tykästynyt mineraalipohjiin, ja uusia on aina kiva kokeilla.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!