perjantai 3. toukokuuta 2013

Sasa-hankintoja

Teinpä pitkästä aikaa tilauksen Sasalle, en olekaan sieltä vielä tämän vuoden puolella tilannut. Tilailin nimittäin loppuvuodesta aika tiiviiseen tahtiin ja täydensin jemmojani, ennen kuin tullirajat laskivat. Nyt tuntuikin ihan vapauttavalta, kun ei tarvinnut enää edes yrittää pysyä minkään tullirajojen alla, ja maksoinkin sitten veroni kiltisti. Homma hoitui tosi näppärästi netissä: kun perjantaina tein tulli-ilmoituksen ja maksoin, sain maanantaina käydä hakemassa pakettini postista.

Mutta siihen tilaukseen. Minun piti alun perin ostaa lisää puhdistusöljytä, kun entiset alkavat kohta loppua. Mutta kun eihän sitä Hongkongista asti kannata alkaa yhtä putelia tilata, joten siinä kävi sitten näin:

Ja paketista paljastui... laatikollinen kosmetiikkaa!

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin kyllä minun mielestäni nämä Sasa-ostokset pesevät LivBoxit mennen tullen. Yleensä nimittäin käy niin, että en enää ihan tarkkaan muista, mitä kaikkea olen tilannut, joten paketin avaaminen ja tuotteiden kuoriminen kääreistä on vähän kuin lahjapakettia availisi. Tetysti sillä täsmennyksellä, että yleensä kaikki lahjat ovat erittäin toivottuja. ^_^

Tässä vielä tarkempi esittely tämän kerran ostoksistani:


Vasemmassa reunassa (taas) uusi putsarihankinta, Etude Housen Happy Tea Time Green Tea Cleansing Foam. Tätä olen nyt muutaman kerran ehtinyt käyttää ja olen kyllä tykännyt. Koostumukseltaan tämä on hyvin samanlaista kuin HG-putsarini Estee Lauderin Perfectly Clean eli paksuhkoa tahnaa, joka vaahtoaa kivasti, kun sen levittää kasvoille. Aasialaiset osaavat kyllä tehdä hyviä edullisia putsareita, tälläkin oli hintaa alle viisi dollaria. Sen oikealla puolella ylärivissä ne puhdistusöljyt eli luottoöljyni Kose Softymo White Cleansing Oil sekä Kanebo Naive Deep Cleansing Oil (Olive), jonka "sisko" appelsiini minulla on joskus ollut käytössä. Öljyjen vieressä mielenkiintoinen tuttavuus, nimittäin Maybellinen BB-voide. Niin että mitä järkeä on ostaa se toiselta puolelta maapalloa? No se, että tämä on tehty pelkästään Aasian markkinoille eli tuskin ainakaan meidän nurkille tulee myyntiin. Minulla on entuudestaan jo yksi vastaava Maybellinen BB-voide ja olen tykännyt siitä, se on paljon "aasialaisempi" kuin täällä myynnissä olevat eli väri on vaalea, koostumus aika hyvin peittävä ja lopputulos silti suht luonnollinen.

BB-voiteen vieressä on Kain puuteripaperia ja sen alla ensimmäinen Shu Uemurani: pienestä mustasta rasiasta löytyy kokeilukokoinen meikkipuuteri. Ensivaikutelma oli silkkinen ja kauniisti levittyvä - tästä voi tulla kesän lemppari, mutta täytyy vielä testata perusteellisemmin. Sen vieressä on näyte Suisse Programmen silmänympärysvoiteesta.

Alarivissä Etude Housen putsarituubin vieressä on kaksi aurinkosuojavoidetta kasvoille. Minulla on ollut kokeilussa RMK:n minikokoinen kasvoille tarkoitettu aurinkosuojavoide, josta olen tykännyt paljon: se on kevyttä, ei tee ihoa tahmaiseksi ja silti suojakerroin on hyvä, muistaakseni 43. Olisin voinut ostaa senkin, mutta sitä ei Sasan valikoimissa ainakaan nyt ollut. Joten ostin sitten kokeeksi Shiseidon Hada Senka Mineral UV Gel -voiteen, jossa on SPF 50 PA+++ ja Osleen Anti-Shine Sunblock Lotion -voiteen, jossa on SPF 30 PA++. Shiseidon aurinkosuojan olen ehtinyt jo pikaisesti testata ja voijjettä, kyllä toimii! Vaikka suojakerroin on korkea, on voide tosi kevyttä, imeytyy hyvin ja tekee ihon suorastaan mattaiseksi. Tätä käyttää kyllä mielellään. Eikä hintakaan ole paha, 11,90 dollaria, tavaraa pullossa on 40 ml.


Ja kuva kaksi: ylhäällä paketti Suzuran Attirer Deluxe Puff -vanulappuja. Näitä minulla on ollut ennenkin, hyviä ovat (ja halpoja). Suisse Programmen näytteen vieressä Estee Lauderin Pure Color High Gloss -minihuulikiilto, sävynä vadelmanvaaleanpunainen Flashdance. Se oli niin edullinen, että sitä ei vaan voinut jättää tilaamatta. ^_^ Sen vieressä on paketti My Schemingin kasvonaamioita, tämän pakkauksen nimi on Formosa Set ja se pitää sisällään kymmenen yksittäispakattua naamiota. Tykkään näistä My Schemingin pakkauksista, joihin on yhdistelty erilaisia naamioita. Tässä paketissa on kuutta erilaista naamiota. Helppo tapa kokeilla erilaisia, sillä näitähän riittää. Ja sen alla kaupan päälle tullut toinen paketti My Schemingin naamioita: Bamboo Charcoal & Cryste Marine Whitening -pakkauksessa on viisi naamiota.

Ja siinäpä ne sitten olivat. Eihän niitä nyt niin paljon ollut. =^.^= Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! <3

4 kommenttia:

 1. Noh, tällaisen kosmenarkkarin näkökulmasta katsottuna tilauksen sisältö ei ollut valtava vaan just sopiva, tommosiahan ne yleensä tuppaa itselläkin olemaan ;) Ja kas, tommosesta kaupasta en ookkaa aikasemmin kuullu, kiitti vinkistä siis! =)

  VastaaPoista
 2. Hehee, näinhän se juuri on, ihan normisatsi. :-) Nettishoppailussa on kyllä se(kin) hyvä puoli, että voi ihan hyvin kerralla ostaa vähän enemmän (kun nyt kerran tilaa). Ja varoitus, Sasa on erittäin koukuttava paikka! Vaikka sieltä löytyy hyvinkin kalliita tuotteita, on siellä myös paljon hyvää ja edullista tavaraa. Ja valikoima on niin laaja, että mä saan helposti kulutettua useita päiviä, kun tutkailen niitä valikoimia. :-)

  VastaaPoista
 3. No voi sun kanssas! Arvaa kuolaanko seuraavat pari tuntia sivustolla ja teen tilauksen :P

  ps. Olihan tästä kiva tietää ;)

  VastaaPoista
 4. No voi, anteeksi, jos aiheutin ostohimotusta! :-) Sasa-shoppailu on kyllä hyvää ajanvietettä, vaikka usein se tarkoittaakin myös rahanmenoa. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!