torstai 16. toukokuuta 2013

Ihan vaan siksi

Siis ihan vaan siksi kun minullahan tunnetusti on niin vähän meikkejä:

Victoria's Secretin Supermodel On-the-Go -paletti.

Tätä en edes ostanut Amsterdamin lentokentältä, vaan tilasin Victoria's Secretin nettikaupasta. En tietenkään tarvitse uusia meikkejä, mutta kun tämän sai 25 dollarilla, se vaan humpsahti ostoskoriin. Fhuuumm. Kyllä te tiedätte, miten se menee.

Paketti pitää sisällään neljä palettia, joiden ideana on, että niistä voi poimia yhden, sujauttaa keskellä olevaan rasiaan ja ottaa vaikka mukaan. Jokaisessa paletissa on neljä luomiväriä, poskipuna, geelimäinen rajausväri ja huulikiilto. En näitä raaskinut vielä kokeilla, mutta ensi viikolla voisin keskittyä tämän testailuun. Valitettavasti en enää löytänyt tätä Victoria's Secretin nettisivuilta, joten en tiedä, oliko tämä alessa siksi, että sitä myytiin loppuun. VS:n nettikaupassa kierto on kyllä aika hurjaa ja tuntuu, että tuotteet myydään loppuun ihan parissa viikossa ja sitten tuleekin taas uutta tilalle. Siksi muuten kannattaa aina kurkata myös Sale & Specials -osasto, sillä sieltä löytyy usein juuri poistuvia tuotteita ihan kivalla alennuksella.

Ja anteeksi lyhyt postaus ja hiljaiselo täällä, tämä viikko on ollut ihan hektinen ja tuntuu, että olen ollut lennossa aamusta iltaan. Postaus Amsterdamin ostoksista (ja pari muutakin) on kyllä jo työn alla, mutta en ole viime päivinä paljon ehtinyt koneella istuskella. Mutta ei tätä loputtomiin jatku, joten koettakaa jaksaa!

Ihanaa loppuviikkoa ja toivotaan, että tämä huikean ihana lämpö ja aurinkoinen sää jatkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!