sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kameleonttikynsiä

Kynsien lakkailu on nyt vähäksi aikaa poissa meikäläisen päiväohjelmistosta kynsien kuntokuurin ajan, mutta löytyyhän multa sentään näitä aiemmin otettuja lakkauskuvia. Tänään auringon kunniaksi (tosin meillä juuri nyt sataa) pari sellaista kynsilakkaa, jotka pääsevät tosissaan oikeuksiinsa auringossa.
Crowstoes Asterope.

Crowstoesin Asterope on multichromelakka, joka vaihtaa väriään ruskean punaisesta hehkuvan kullanoranssiin. Huomaatteko muuten, että nämä kuvat on otettu silloin, kun aurinko oli tosi harvinaista herkkua ja ulkona oli vielä metrikaupalla lunta! Näistä on jo sen verran aikaa, etten ole enää varma lakkakerrosten määrästä, mutta veikkaisin kolmea: yleensä näitä väriä vaihtavia lakkoja kannattaa laittaa se kolme kerrosta, jotta väristä tulee syvä ja värivaihtelukin pääsee sitten paremmin esiin. Alus- ja päällyslakoistakaan en ole satavarma, mutta eivätköhän ne ole tuttuun tapaan Orly Bonder ja Seche Vite.

Hieno lakka, jolla oli kuitenkin pari puutetta, minkä takia voi mennä tovi ennen kuin tällä taas lakkailen. Lakka oli koostumukseltaan aika paksua ja haisi voimakkaasti. Sen kanssa voisin vielä elää, mutta valitettavasti lakka ei pysynyt oikein kunnolla, vaan lohkeili jo seuraavana päivänä aika reilusti. Monet neuvovat ohentamaan näitä indielakkoja, jolloin niistä tulee helpommin käsiteltäviä, joten voi olla, että ohentaminen auttaisi tässäkin tapauksessa. Ehkä täytyy hankkia jokin ohennusaine jossain vaiheessa.

Mutta sitten kysymys: mitä tekee kynsilakkafriikki keväällä, kun aurinko alkaa taas paistaa? No minä ainakin kaivelin paitsi pastellilakat myös hololakat esiin! Tässä Hits Zeus, joka varjossa on aika tavallinen harmaanmusta lakka:

Hits Zeus varjossa.
Mutta otetaan vähän aurinkoa ja oi, hän herää eloon!Hits Zeus auringossa.
Hits Zeus on hyvin tummanharmaa, melkein musta hologrammilakka brasilialaisen Hitsin No Olimpo -kokoelmasta. Ja jälleen veikkaisin (en siis muista tarkkaan), että lakkaa on kolme kerrosta, aluslakka Orly Bonder ja päällyslakka Seche Vite. Minusta musta ja hologrammi on niin hieno yhdistelmä, että tämä oli vain saatava. Ja hienohan se on. Ja nyt iski himo päästä lakkaamaan tämän siskolla Heralla (hehe, olenpa mä hauska, Zeus - Hera - sisko, you get it?), jota en olekaan vielä aurinkoiseen vuodenaikaan päässyt tyyppäämään.

Molempia lakkoja myy ainakin Llawore. Llaworelle on myös ilmestynyt syötävän houkuttelevia Hitsin Hello Kitty -lakkoja uusissa metallisävyissä. En ehkä pysty vastustamaan. *kuolaa* ^_^

2 kommenttia:

  1. Hei vähä ihanaa kynsilakkaa :D minäkin tahdon!
    Käy kattoo myös minun blogi: http://blogilana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hihii, eikö? :-) Ja kävin kurkkaamassa, kiva blogi sinulla!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit!