maanantai 20. toukokuuta 2013

Jinx

Voi jessus, että onkin ihanaa taas lakata kynsiä, kun on pari viikkoa ollut pääasiassa värittömällä hoitolakalla kynsien kuntokuurin takia! Varastoon on myös ehtinyt kertyä aika monta ihanaakin ihanampaa lakkaa odottelemaan käyttöä. Onneksi on sentään varpaankynnet, että sentään jotain on päässyt kokeilemaan, mutta ei se vaan ole ihan sama asia kuin sormien kynsien lakkaaminen.

Tänään esittelyssä sellainen kaunotar, että voin varmuudella sanoa tuijottelevani kynsiäni vähän väliä. Olkaapas hyvä:OPI Jinx.
Jinx-kaunotar lähikuvassa.
Jinx ja kainot orvokit.

Jinx kuuluu OPIn tänä keväänä julkaisemaan Bond Girls -kokoelmaan. OPIhan julkaisi jo jouluksi James Bond -teemaisen Skyfall-kokoelman, ja nyt teemaa jatkettiin kuuden Bond-tyttö-lakan voimin. Kaikki lakat ovat OPIn uutta liquid sand -koostumusta eli ne kuivuvat kynnelle hiekkapaperimaisen karheiksi ja mattaisiksi. Ensimmäiset liquid sandit ilmestyivät alkuvuodesta Mariah Carey -kokoelmassa, ja silloin ekat swatchit nähtyäni ajattelin, että en tykkää. Tämä Bond-tyttö-kokoelma kuitenkin sykähdytti ja hankin siitä tämän Jinxin lisäksi vaaleanpunaisen Pussy Galoren. Ja täytyy sanoa, että olen täysin käännytetty. Koostumus ei tunnukaan ikävän karhealta kynsillä ja tuo mattainen tekstuurinen pinta on vaan todella kiehtova. Plussaa myös siitä, että minusta pysyvyys on parempi ja poistaminen helpompaa kuin perusglitterlakoilla, samoin kynnen pinta tuntuu minusta miellyttävältä kuin silloin kun lakkana on tavallinen glitterlakka.

Jinx on korallisen oranssinpunainen lakka, jossa on runsaasti kullanväristä kimalletta. Voin sanoa, ettei se pääse kuvissa kunnolla oikeuksiinsa, vaan on livenä vielä paljon upeampi. Ja kirkkaassa valossa tuo kulta kimaltelee aivan ihanasti. Kuvissa aluslakkana hoitolakkani Nailtiques Formula 2 ja lakkaa kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Näyttävä ja helppo kesälakka!

Jinxhän nähtiin Bond-tyttönä Kuolema saa odottaa -elokuvassa vuodelta 2002, jolloin Bondin roolissa nähtiin Pierce Brosnan ja Jinxinä upea Halle Berry. Vaikken mikään mahdoton Bond-fani olekaan, täytyy sanoa, että minusta merestä nouseva Jinx on kyllä todellinen the elokuvahetki:


Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!