tiistai 28. lokakuuta 2014

Sara hearts Zara

Ostin toissaviikonlopun I Love Me -messuilta Zoyan Zara-lakan, joka vilahtikin jo messusaalispostauksessa. Minun ei tosiaankaan ollut tarkoitus ostaa yhtään Zoyan lakkaa, mutta Zaran upeus ja uniikkius lumosi minut täysin. Eikä nimessäkään ole mitään vikaa. ^_^Zoyan Zara.

Zoyan Zara on malva/laventeli/lila sävy, jossa on voimakas kultainen flash. Todella kaunis sävy ja mikä hämmästyttävintä, vastaavaa ei vielä kokoelmistani löydy! Joten kyllähän tämä oli saatava. Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite. Tässä vielä kuva pullosta, jonka perusteella lakkaan ihastuin. Onneksi kaunis väri vivahteineen toistuu kynsillä yhtä upeana.


Tällä lakatessa taas muistin, kuinka paljon pidän Zoyan lakoista. Toki niissäkin laatu vaihtelee, mutta yleisesti ottaen Zoyan lakat ovat minusta todella laadukkaita. Ne levittyvät hyvin, peittävät hyvin, eivät yleensä juurikaan raidoitu ja vielä pysyvätkin varsin mallikkaasti. Näin oli myös Zaran kohdalla. Se olisi peittänyt kahdellakin kerroksella, mutta laitoin kolmannen, sillä halusin väristä mahdollisimman intensiivisen.

Ja vaikka Zoya ei ehkä ole yhtä räväkkä ja trendikäs kuin vaikka isommat trendimerkit OPI ja China Glaze, on Zoyalla monia todella upeita sävyjä. Ja pari omaa kaikkien aikojen lempparisävyäni löytyy Zoyalta, upea turkoosi merenneitosävy Charla ja leimuavan hehkuva oranssi Tanzy.

Harmi vaan, että Zoyan lakkoja on nykyään aika hankala ostaa. Suomessa niitä saa tietääkseni vain joistakin kauneushoitoloista. Suomalaiset jälleenmyyjät löytyvät täältä. Ulkomaisista nettikaupoista Zoyaa löytyy minusta tosi vaihdellen eikä minulla oikein ole tällä hetkellä vakkaripaikkaa, josta Zoyaa saisi. Jos olisi, varmasti hankkisin etenkin kausikokoelmien lakkoja paljon enemmän kuin nyt.

Ovatko Zoyan lakat teille tuttuja? Jos olette Zoyaa hankkineet, mistä olette sitä ostaneet?

Ihanaa tiistai-iltaa ja tsemppiä meille kaikille tähän pimeyteen! Muistakaa hemmotella itseänne! ^_^

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!