sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Miten selvitä marraskuusta?

Marraskuu. Niin turha kuukausi, minun puolestani sen voisi kokonaan poistaa. Mihin marraskuuta tarvitaan? Jos voisin valita, karistaisin Suomen pölyt kannoiltani ja singahtaisin jonnekin lämpimään ja aurinkoon. Vaikka minulle niin rakkaaseen Nizzaan.

Mutta ei auta. Täällä ollaan ja selvittävä on. Itsestäni ainakin huomaan, että sitä joutuu välillä ihan tosissaan tsemppaamaan ja keskittymään, että tästä selviää. Joten nyt on otettava kaikki keinot käyttöön.

Olisikin kiva kuulla, miten te lukijat selviätte tästä pimeästä vuodenajasta: Miten te piristätte harmaita päiviänne, mikä saa teidät nyt ilahtumaan?

Minä ostin itselleni vaaleanpunaisia ruusuja ja tilasin Etsystä vaaleanpunaiset sisustusvalot. ^_^


Muita selviutymiskeinojani ovat tanssi, kissojen rapsuttelu, ystävät, nauraminen ja tietenkin kosmetiikka. Tällä hetkellä erityisesti glitterkynsilakka ja meikeissä pehmeän pastelliset värit tuntuvat tuovan suurta lohtua. Vahvatkin värit puhuttelevat, mutta ehkä astetta syvempinä ja tummempina kuin kesästä muistuttavat heleät sävyt.


Ja vaikka pukeutuminen tahtoo helposti mennä tummanpuhuvaksi ja käytännölliseksi kylmää vastaan suojautumiseksi, pienetkin väriläiskät piristävät ihmeesti. Tässä juuri eräänä päivänä huomasin sen, kun olin asiaa enempää miettimättä lisännyt muuten hyvin tummaan asukokonaisuuteeni turkoosina kimaltavat korvakorut.


Mikä teitä piristää näin pimeään vuodenaikaan?

Kaikesta huolimatta ja erityisesti siksi ihanaa viikonlopun jatkoa! Muistakaa pitää huolta itsestänne ja hemmotella itseänne! ^_^

4 kommenttia:

 1. Olen täysin samaa mieltä marraskuusta! Kun olisi edes lunta, se saisi kaiken näyttämään heti paljon valoisammalta. Mutta ei. Kosteaa, märkää, pimeää, kuraista. Yök. Itsekin yritän torjua marraskuun pimeyttä kynttilöillä ja muilla valoilla. Myös ihanan lämmin glögi ja kunnon viltti auttavat :D

  Ihanat muuten nuo ostamasi valot. Miltä myyjältä ostit ja kauanko kesti toimitus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumi kyllä toisi valoa lisää, se on totta! Toisaalta en itse yhtään pidä kylmästä, joten sitä en kaipaisi lisää. :-) Ja kaikki valo ja lämmittävä on nyt minustakin kyllä tarpeen!

   Ja kiitos, tykkään itsekin noista valoista tosi paljon! Ostin ne Living Pastel -nimiseltä myyjältä, tässä linkki, jos haluat käydä kurkkaamassa:
   https://www.etsy.com/shop/LivingPastel
   Toimitus oli minusta tosi nopea, muistaakseni reilun viikon verran, vaikka paketti tuli Thaimaasta.

   Poista
 2. Kiitos :) Taidankin laittaa itsekin kaksi valosarjaa tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, laita ihmeessä! :-) Olen kovasti tykästynyt omiini. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!