maanantai 24. marraskuuta 2014

Punaista

Vaikka lakkaan kynsiäni todella paljon ja omistan, no, aika monta kynsilakkaa, ovat blogia seuranneet varmaan huomanneet, että käytän hyvin harvoin punaista kynsilakkaa. En tiedä, johtuuko lähestyvästä joulusta vai mistä, mutta viime viikkoina punaiset kynsilakat ovat kuitenkin vedonneet minuun usein. Ja onhan punainen kynsilakka supernaisellinen ja minusta se näyttää muilla upealta, vaikka en itse kovin usein väriä käytäkään. Paitsi nyt, kuten kuvista näkyy:

Barry M:n Blood Orange.

Barry M:n Blood Orange on hyvin klassinen kirkas paloautonpunainen cremelakka. Se on Barry M:n Gelly-sarjaa, joka on suosikkini Barry M:n lakoista, sillä lakoissa on on hyvä laatu ja upea kiilto, niin myös tässä. Lakka levittyy kauniisti eikä raidoitu, ja se peittää hyvin. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Glisten & Glow'n HK Girl Top Coat.

Lakassa on myös huimasti pigmenttiä, mikä tarkoittaa hyvän peittävyyden lisäksi sitä, että lakka myös sottaa helposti ja kynsinauhojen putsaaminen vaatii vähän työtä. Samoin lakan poistaminen on vähän perus cremelakan poistamista työläämpää ja vanulappuja kuluu. Tämä vain näin toteamuksena, se ei tee lakasta yhtään huonompaan. Ja kyllä, pidin tästäkin Barry M:n lakasta paljon.

Barry M:n Blood Orange.

Ja olen kyllä edelleen sitä mieltä, että Barry M:n lakoissa ovat hinta ja laatu kohdillaan. Blood Orangen olen ostanut Kosmetik4Lessiltä, missä Barry M:n Gelly-lakat maksavat tällä hetkellä 4,59 euroa. Hinta on siis varsin maltillinen ja laatu on näissä minusta todella hyvä.

Huomasin muuten juuri, että Catrice on tullut myös myyntiin Kosmetik4Lessille! Ihan mahtavaa, että sitäkin saa nyt ostettua tänne Suomeen. Joutuu ehkä tekemään tilauksen taas, voisi samalla hankkia lisää noit Barry M:n lakkoja. ^_^

Onko punainen sinun värisi kynsillä tai muuten? Entä ovatko Barry M:n lakat tai muut meikit tuttuja?

Ihanaa viikkoa teille kaikille ja muistakaan hemmotella itseänne! Ja hei enää viikko, niin marraskuu on ohi! ^_^

8 kommenttia:

 1. Just nää Gelly Hi-Shinet on mun suosikkeja! En perusta yhtä paljon Barry M:n 'perus'lakoista. Mun koko syksyn suosikkilakka on ollu merkin Chilli-sävy. Sellainen kaunis ruskeanpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kokemusta näiden Gellyjen lisäksi vain yhdestä Barry M:n sokerilakasta, siitä kyllä tykkään. Ja oi, täytyypä tutustua tuohon Chilliin, kuulostaa kivalta sävyltä! :-)

   Poista
 2. Tosiaan ihanaa, että marraskuu loppuu, kyllä sitä joulukuuta jo on odotettukin!

  Tykkää punaisesta kynsillä aina aika ajoin, varsinkin näin joulun alla :) Barry M:n tuotteet eivät ole tuttuja, mutta kovasti varsinkin noita lakkoja on kyllä kehuttu, joten täytynee joskus tilata muutama testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Minä tosin odotan eniten jo sitä, että päivät alkavat pidentyä ja kevät lähtestyä. Mutta kiva, että marraskuusta päästään. :-)

   Punainen sopii hyvin kyllä joulun aikaan kynsille, kesällä se on minusta kiva varpaissa. Ja voin kyllä omasta puolesta suositella näitä Barryn lakkoja! :-)

   Poista
 3. Mullakin ostoslistalla tosi monta sävyä, nyt seuraavaksi listalla Coconut ja Chilli! Barry Mt on mun ehdottomia lemppareita halvemmista lakoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taidan taas tutkailla noita tuolla Kosmetik4Lessillä, jos hankkisi lakan tai pari. :-) Chilli ainakin näyttää kivalta! Ja nuo siniset ja turkoosit. :-)

   Poista
 4. Kaunis punainen ja upea kiilto! On totta että punaiset lakat sotkevat helposti kynsinauhat joten yritän aina lakata kieli keskellä suuta ;D ja vanulappuja kuluu tosi monta ja sormet on punaiset, et ole yksin tämän tuskan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näissä Gelly-lakoissa on kyllä hieno kiilto! Ja hyvä tietää, että punaiset lakat yleensäkin sottaavat helposti, huomaa, etten niillä juuri lakkaa. :-D Tietää sitten varata vähän enemmän aikaa sekä lakatessa että poistovaiheessa. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!