sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Synttäriarvonnan voittaja

Blogin kaksivuotissynttäriarvonta päättyi tällä viikolla ja nyt olen suorittanut juhlallisen arvonnan:


Tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä Riitta A. Paljon onnea! Olen laittanut sinulle sähköpostia. ^_^


Kiitos kaikille osallistuneille ja erityisesti kiitos hyvistä kauneusvinkeistä! Monet muistuttivat perusasioista eli riittävistä yöunista, runsaasta vedenjuonnista ja terveellisestä ruokavaliosta. Ja näinhän se juuri on, kaikki lähtee lopulta kehon sisältä ja koko kropan hyvinvoinnista. Monissa kommenteissa kauneusvinkiksi nimettiin myös omalle ihotyypille sopivat hoitotuotteet. Sekin on ihan totta, etenkin nyt kun oma iho on muuttunut rasvaisesta kuivaksi sen todella huomaa. Myös ihonpuhdistus ja sopivat puhdistustuotteet mainittiin monessa kommentissa.

Onneksi myös monet pienet apukeinot saivat ääniä teiltä eli hyvän perusihonhoidon lisäksi mainittiin niin hyvä meikkivoide, ripsien korostaminen joko vedenkestävällä ripsivärillä tai ripsipdennyksillä, kulmien huolellinen muotoilu kuin poskipuna meidän kalpeiden suomalaisten kaunistajana. Niin totta sekin, kauneus ja hyvinvointi lähtee totta kai sisältä, mutta onneksi on myös kosmetiikkaa sen ulkoisen pinnan ja sisäisen kauneuden korostamiseen. Koska onhan se niin, että ilman kosmetiikkaa ja meikkejä elämä olisi ainakin vähän tylsempää. ^_^

Kiitos siis vielä teille kaikille osallistumisesta! Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Arvontapalkinto tuli perille! :) Kiitokset ihanasta palkinnosta ja vielä kerran onnittelut kaksivuotiaalle blogille. Hyvää syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ja kiva kuulla! Oikein ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!

      Poista

Kiitos kun kommentoit!