sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kuvauksellinen Seastar ja arvontamuistutus

Tänään esittelyssä yksi lakkaus muutaman viikon takaa ajalta, jolloin oli vielä kesä. Kyllä valo ja sen myötä valokuvaaminen vaan on toista kesäaikaan! Tällä kertaa myös lakkaus oli erityisen kuvauksellinen. Vai mitä mieltä olette?
OPIn You're Callin' Me a Lyre?
ja Lumina Lacquerin Seastar.

Tämä kaunotar on Lumina Lacquerin ihanan herkkä ja pastellinen Seastar, jota olen lisännyt yhden kerroksen OPIn aina yhtä toimivan nudelakan You Callin' Me a Lyre? päälle. YCML:ä on (muistaakseni) kaksi kerrosta, aluslakkana tuttuun tapaan Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Lumina Lacquerin Seastar on siis herkän pastellinen topper-lakka eli päällys- tai koristelulakka: lakka itsessään on väritöntä ja siinä on vaaleanvihreitä ja vaaleanpunaisia glittereitä sekä holo-tähtiä. Noita lakan nimikkokuvioita eli tähtiä joutui hieman kalastelemaan pullosta, joten lakkaamiseen kannattaa varata hitusen enemmän aikaa ja pyöritellä ja käännellä pulloa ahkerasti sekä ennen lakkaamista että sen aikana (muista kuitenkin sulkea korkki! ^_^). Tässä lakkauksessa käytetyt lakat vielä poseeraavat auringossa:


Lumina Lacquerin Seastar ja OPIn You're Callin' Me a Lyre?

Tykkäsin tästä lakkauksesta tosi paljon, tämä oli jotenkin herkkä ja kevyt mutta silti tässä oli sitä jotain. Jos et vaikka työssäsi voi käyttää kovin räväköitä lakkauksia, tämä voisi olla aika hyvä office appropriate -lakkaus.

Tykkään muuten tosi paljon myös tuosta Seastarin alla olevasta OPIn You're Callin' Me a Lyresta, joka ilmestyi OPIn Soft Shades -kokoelmassa keväällä 2012. Kokoelman teemana oli New York City Ballet, joten voitte varmaan arvata, että kokoelma on yksi kaikkien aikoijen suosikkejani. Tosi kauniita ja herkkiä nudesävyjä höystettynä glitterpäällyslakalla. Tuo on muuten varmaan ainoa kynsilakkakokoelma, josta omistan kaikki lakat. ^_^

Ja loppuun vielä muistutus blogin synttäriarvonnasta! Eli jos et ole vielä käynyt osallistumassa, kannattaa tehdä se nyt. Arvontapostaukseen pääset tästä. Osallistumisaikaa on vielä reilusti jäljellä eli keskiviikkoon 15.10. klo 24 asti.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!