sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pearly Green Butterfly

Hei taas pitkästä aikaa! Täällä ollaan, pahimmasta muuttohässäkästä on selvitty, vaikka uusi asunto onkin vielä paljolti muuttolaatikoiden ja tavarapaljouden vallassa. Mutta voiton puolella ollaan, ehdottomasti! Ja nyt ei toivon mukaan tarvitse vähään aikaan muuttaa. ^_^

Tänään esittelyssä lakkaus parin viikon takaa - voitte varmasti uskoa, että muuttolaatikoiden pakkaaminen, raahaaminen ja purkaminen on aika myrkkyä kynsille ja lakkauksille, joten ihan tuoreita kuvia ei nyt ole saatavilla. ^_^ Kyseessä on edellisessä postauksessa vilahtanut vihreä kaunotar Kikon Pearly Green Butterfly. Aika upea, jopa joulukuun hämärässä valossa:Kikon Pearly Green Butterfly.

Ensinnäkin miten ihana nimi, Pearly Green Butterfly! Sävyn numero on muuten 531, Kiko ei nimittäin käytä sävyjen nimiä pakkauksissa, vaan niissä on ainoastaan numerot. Sävyjen nimet numeroineen löytyvät netistä. Pearly Green Butterfly on heleän vihreä lakka, jossa on reilusti vihreää kimalletta. Todella upea ja hehkuva lakka, joka varmasti pääsee auringossa vielä paremmin oikeuksiinsa. Tämä oli ensimmäinen kokeilemani Kikon lakka ja se kyllä ylitti odotukset. Upea sävy ja hyvä koostumus, ei mitään moitittavaa. Kuvissa lakkaa kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Glisten & Glow'n HK Girl Top Coat.

Tässä vielä kuva pullosta, joka sekin on aika upea:


Ovatko Kikon lakat tai muut tuotteet teille tuttuja?

Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Muutto ei kyllä tee hyvää kynsille,huomasin sen itsekkin viime kuussa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei todellakaan! Toivottavasti sinun muuttosi meni hyvin ja sinä ja kyntesi olette päässeet jo toipumaan ja nauttimaan uudesta kodista! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!