keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Ihanaa joulunodotusta

Minulla on maailman ihanimmat ystävät, sillä katsokaa, mitä ihanuuksia kotiini saapui joulukuuta valostuttamaan ja joulunodotusta piristämään:

No7:n joulukalenteri. <3Boulevard de Beautén joulukalenteri. <3

Kyllä! Ei vain yhtä vaan kaksi kosmetiikkajoulukalenteria! En voi muuta sanoa kuin: iiiiiihhhh! ^_^ Ensimmäinen Bootsin myymä No7:n kosmetiikkakalenteri saapui luokseni Englannista ja sen olin tilannut ystävältäni. Jälkimmäinen taas matkasi luokseni ystäväni mukana Saksasta, ihan yllätyksenä ja pyytämättä! Aivan mielettömän ihanaa! Meikäläisen joulun odotus siirtyi kerralla niin sanotusti nextille levelille. ^_^

Ja koska ensimmäiset luukut on jo avattu, tässä vilautus, mitä luukkujen takaa on löytynyt:

Kosmejoulukalentereiden satoa.

No7:n kalenterin luukuista on paljastunut Skin Illuminator -valovoide, High Shine Lip Crayon -huulikynä (sävyn nimeä en löytänyt, mutta väri ei ole oikeasti noin ruskea kuin kuvassa näyttää) ja luomivärisivellin. Saksalaisesta Boulevard de Beautén kalenterista taas on löytynyt neljän luomivärin paletti, musta rajauskynä ja pinkki kynsilakka. Voiko ihanampaa piristystä olla joulukuun pimeisiin aamuihin kuin tällaiset pienet aarteet!

(Pahoittelut huonoista ja kelmeistä kuvista. Elämäntilanteeni ja joulukuun valo eivät oikein suosi bloggaamista, joten olen nyt vähän madaltanut kynnystä ja otan kuvia myös keinovalossa. Toinen vaihtoehto olisi olla postaamatta tai postata vielä paljon harvemmin. Kevättä odotellessa.)

Onko teillä joulukalenteri, tavallinen tai kosmetiikkasellainen?

Ihanaa joulukuuta ja joulunodotusta kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi, tuo No7:n joulukalenteri vaikuttaa ihanalta! :) Mun piti täksi jouluksi hankkia The Body Shopin joulukalenteri, mutta koska vitkastelin liian kauan, jäin ilman. Tänä vuonna mennään siis vielä sillä tutulla (ja ehkä vähän tylsälläkin...) suklaalla. Onneksi on sentään Kinder-suklaata, haha. Ensi vuonna olen kyllä valppaana vieläkin aiemmin ja ostan kosmetiikkakalenterini heti, etten jää taas ilman :D

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :-) Kosmetiikkakalenterit tosiaan ovat aika haluttua tavaraa ja myyvät usein aika nopeasti loppuun, joten niiden kanssa saa olla nopea. Mutta hyvä, että sulla on sentään suklaakalenteri! :-)

   Poista
 2. Onpa sulla ihania ystäviä :). Mulla myös on tuo No7-kalenteri. Tajusin eilen, että sävyjen nimet on luukkujen sisäpuolella! Minäkin ihmettelin, että eikö sitä ole missään mainittu. Nauti kalentereistasi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :-) Ja hei totta, minäkin tajusin tänä aamuna luukkua avatessani, että siinä luukun kannessahan on jotain tekstiä. :-D Täytyy tutkia sieltä. Ja kiitos samoin, nauti sinä myös omastasi! :-)

   Poista
 3. Ihania kalentereita ehkä mieki ens vuonna saan jonkinlaisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja suosittelen lämpimästi, tekee aamuherätyksistä paljon helpompia! :-)

   Poista
 4. Mä kun olen vielä niin nuori, että en kosmetiikkaa käytä, niin suklaajoulukalenteriin tyydyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa suklaakalenteri on varmasti oikein hyvä vaihtoehto. :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!