maanantai 15. joulukuuta 2014

Kikoja

Pahoittelut jälleen kerran hiljaisuudesta täällä blogissa. Enkä edes voi vielä luvata sille loppua, sillä vuoteni huipentuu taas uuteen muuttoon, tällä kertaa toivottavasti sitten muuttamiset, pakkaamiset ja purkamiset riittävät vähäksi aikaa. Joka tapauksessa pakkaamista ja purkamista riittää vielä melkoisesti, joten se todennäköisesti näkyy täällä blogissa vielä jonkin aikaa jatkuvana hiljaiselona.

Mutta sitten päivän varsinaiseen aiheeseen! Minulle selvisi vasta muutama viikko sitten, että italialainen edullinen kosmetiikkasarja Kiko toimittaa nettikaupastaan myös Suomeen. Onnekseni tämän valaistumistiedon kanssa samaan aikaan osui Black Friday -viikonloppu, jonka aikana Kikolta sai kaikista tuotteista 30 prosentin alennuksen. Kivoja ja edullisia meikkejä entistä edullisempaan hintaan, kuka sellaista voi vastustaa? No en minä ainakaan! ^_^

Tällaisia ihanuuksia saapui luokseni viime viikolla:

Kikoja!

Myönnetään, että vähän riehaannuin, kun nyt vihdoin pääsin tekemään lähempää tuttavuutta tämän merkin kanssa. Katsotaanpa näitä vähän lähemmin.

Kikon Glamorous Eye Pencil sävyissä 414 Pearly Anthracite, 401 Golden Hazelnut
ja Smart Eye Pencil sävyissä 811 Mimetic Green ja 814 Pearly Gray.

Neljä rajauskynää. Niin. ^_^ Vaihtoehtoja oli niin paljon ja hinnat houkuttelevan edulliset. Olen näistä ehtinyt kokeilla vasta tuota ylinnä olevaa Pearly Anthracitea ja siitä olen kyllä pitänyt kovasti.

Kikon luomivärit sävyissä 140 Macropearly Powder Pink ja 129 Macropearly Light Beige ja
Colour Sphere -luomiväri sävyssä 03 Gold Beige Special Fx.

Pääsin ennen tilauksen tekemistä hipelöimään kaverin Kiko-luomivärejä ja niihin tykästyneenä tilasin kaksi samaa sävyä, Macropearly Light Beigen ja Gold Beige Special Fx:n ja heräterandomostoksena vielä Macropearly Powder Pinkin. Nuo Macropearly-sävyt ovat mattasävyjä, joissa on reilusti ihania kimallehippusia. Luomilla väri näyttää tosi luonnolliselta, mutta kimaltelee valossa ihanasti. Bonuksena tosin on poskille varisevat glitterit, en ole vieläkään keksinyt, miten niiltä voisi välttyä. Gold Beige Special Fx taas on kaunis hohtava kultainen beige, sitä en ole vielä ehtinyt kokeilla.

Kiko Crystal Sheer Lipstick sävyssä 407 Coral Pink ja Smart Lipstick sävyissä 905 Rosso Corallo ja 903 Rose Confetto.

Huulipunia tarttui mukaan kolme, kahdessa eri koostumuksessa: hieman läpikuultava Crystal Sheer ja peittävämpi Smart Lipstick. Näiden sävyt eivät muuten toistu ihan oikein tuossa kuvassa, vaikka kuinka yritin värejä säätää. Näistä olen kokeillut Smart Lipstickin vaaleaa ruusunpunaista Rose Confettoa. Se antaa väriä kevyesti ja sitä voikin laittaa huulille aika huoletta ilman pelkoa ylimeikatuista huulista. Kelpo arkipuna siis. Tykkään muuten kovasti Kikon pakkauksista, etenkin nuo Smart Lipstickit näyttävät tosi kivoilta:


Eikä tässä vielä kaikki! Ensimmäisestä kuvasta nimittäin jäivät pois nämä kaunottaret:

Kikon kynsilakat sävyissä 260 Metallic Pink Microglitter, 255 Violet Microglitter, 531 Pearly Green Butterfly ja 344 Light Misty Gteen.

Eihän sitä voi tehdä kosmetiikkaostoksia ilman muutamaa kynsilakkahankintaa! Ja voi upeus, mitä sävyjä Kikolta löytyy! Heti kun paketin avasin ja näin nämä, tiesin, että näitä pitää saada lisää! ^_^

Erityisesti tuo Pearly Green Butterfly näyttää pullossa suorastaan häkellyttävän upealta. Se pääsikin kynsille ensimmäisenä, ja se varmasti nähdäänkin tarkemmassa esittelyssä täällä blogissa myöhemmin.

Kiko ei muuten itse tuotteissa ja pakkauksissa käytä sävyjen nimiä, ainoastaan numeroita, ja sävyjen nimet löytyvät ainoastaan nettikaupasta. Siksi olen laittanut kuviin mukaan myös numerot.

Kikon postikulut ovat aika kalliit ainakin siihen nähden, että itse tuotteet ovat edullisia. Minä sain onneksi tehtyä tilauksen kimpassa kaverin kaverin kanssa, niin saimme edullisemmat postikulut (muistaakseni yli 50 euron ostoksista postikulut pienenevät vähän) ja nekin vielä puolitettua. Muuten kaikki toimi kaikin puolin hyvin, toimitusajaksi ilmoitettiin kaksi viikkoa, mutta tilaus tuli reilussa viikossa.

Mitäs tykkäätte ostoksista? Onko Kiko teille tuttu merkki? Oletteko ostaneet Kikoja maailmalta tai netistä?

Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!