lauantai 10. toukokuuta 2014

Sara Instagramissa

Hei taas kaikille! Mitä teille kuuluu? Minulla on pitänyt kiirettä, mikä näkyy blogissakin, pahoittelut siitä! Tarkoitus on kyllä palailla ahkerampaan postaustahtiin, kunhan kiireet hieman hellittävät. Näillä näkymin blogin hiljaiselo jatkuu kuitenkin vielä jonkin aikaa, sillä edessä on töiden lisäksi mm. paljon harkkoja, yhdet sm-kisat, näytöksiä, opintojen päättämistä ja uusi asunto.

Joten ajattelin vinkata teille Instagram-tilistäni, jonka kautta voitte seurailla menoani. Eli minut löytää Instasta nimellä Beautysaralove: instagram.com/beautysaralove.

Insta-tilini ei ole pelkästään blogia varten, vaan kuvailen sinne kaikenlaista omasta elämästäni, mutta koska monet blogiin liittyvät jutut ovat minulle rakkaita, näkyy saman tyyppisiä juttuja myös Instagrammin puolella. Saa siis seurata! ^_^

Ja jos teillä on omia Instagram-tilejä ja niitä saa seurata, jättäkää kommenttiboksiin infoa, miten teidät sieltä löytää!
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Balettitossut ovat niin kauniita. Olen kerran jopa etsinyt ebaysta käytettyjä asetelmaa varten, mutta eipä niitä paljon ole myynnissä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kyllä ovat! Oopperan myymälässä on muuten ainakin joskus ollut myynnissä Kansallisbaletin tanssijoiden vanhoja kärkitossuja signeerauksilla, mutta juu, ei nitä muuten taida paljon myyntiin päätyä. :-)

   Poista
 2. Mut löytää instagrammista nimellä jjennukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta, täytyy käydä kurkkaamassa! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!