keskiviikko 14. toukokuuta 2014

I love... me?

Sain jokin aika sitten blogin kautta kokeiltavaksi muutamia I love... -sarjan tuotteita. I love... on edullinen kosmetiikkatuotesarja, johon kuuluu pääasiassa vartalonhoitotuotteita ja jota myydään mm. tavarataloissa ja marketeissa. Olen sarjan tuotteita kyllä kaupoissa nähnyt, mutta en ole niitä ennen kokeillut, joten oli kiva päästä näitä testaamaan.

I love... Raspberry & Blackberry -käsisaippua ja Mango & Papaya -käsivoide.

Vadelmalta ja karhunvatukalta tuoksuvassa käsisaippuassa on makean marjaisa tuoksu ja se hoitaa hommansa mallikkaasti. Pieni miinus tulee pumppusysteemistä, joka tuppaa helposti sottaamaan eli kirkkaanpunaista saippuaa saa sitten olla pyyhkimässä pois lavuaarin reunalta. Muuten olen tykännyt tästä, saippuasta jää kevyt tuoksu käsiin hetkeksi pesun jälkeen, mutta tuoksu ei ole liian voimakas.

Mangolta ja papaijalta tuoksuva käsivoide on ollut kiva uusi tuttavuus. Tuoksu on hieman esanssinen, mutta aika kevyt ja jos en nyt ihan rakasta sitä, ei se mitenkään häiritsekään. Koostumukseltaan tämä on kevyehkö ja imeytyy minusta hyvin. Ja tärkeimmän hommansa eli kosteuttamisen tämä hoitaa hyvin. Kelpo peruskäsivoide päiväkäyttöön siis.

I love... -huulikiillot Coconut & Cream, Strawberries & Cream ja Mango & Papaya.

Sain testattavaksi myös kolme huulikiiltoa - täytyy tunnustaa, etten edes tiennyt, että I love... -sarjassa on huulikiiltojakin! Näistä olen ottanut käyttöön kuvassa alimpana olevan Coconut & Creamin ja keskimmäisenä olevan Strawberries & Creamin. Molemmat ovat olleet oikein miellyttäviä uusia tuttavuuksia.

Coconut & Cream on väritön kiilto, jota on ekstrahelppo lisäillä ilman peiliä, ja tämä onkin nyt kulkenut minulla melkein joka päivä taskussa mukana. Koostumus on kivasti huulille liukuva, ei lainkaan tahmainen. Silti tämä pysyy huulilla ihan kohtuullisesti. Tämän tuoksusta minulla tuli alkuun jostain syystä puuro mieleen (!), mutta se johtuu varmaan tuosta tuoksussa olevasta kermasta, joka on ehkä vähän maitomainen. Kaiken kaikkiaan tuoksu on hyvin pehmeä ja hieman makea, ja lisäksi se on minusta juuri sopivan kevyt eli se ei jää häiritsevästi nenään leijumaan.

Strawberries & Cream -huulikiillosta tykkään erityisen paljon - se on vaaleanpunaista ja tuoksuu minusta mansikkajäätelölle tai -pirtelölle, joten miten tästä voisi olla tykkäämättä! ^_^ Vaikka tässä on väriä mukana, on sävy aika kevyt eli tätäkin uskaltaa levittää hyvin tien päälläkin ilman peiliä. Mango & Papaya -huulikiillon säästän ehkä vähän kesämmäksi, kun toivon mukaan saa vähän väriä pintaan.

Ultrasun-aurinkosuojavoide.

Lisäksi sain kokeiltavaksi Ultrasun-aurinkovoiteen, jonka otan käyttöön heti, kun kelit muuttuvat taas vähän aurinkoisemmiksi - eli toivottavasti pian! Kirjoittelen tästä sitten tarkemmin lisää, kun olen ehtinyt tätä vähän testailla. Tässä on suojakerroin 20 ja erityisesti odotan tuota "glimmer formulaa" eli tässä on hieman hohtoa ja/tai kimalletta mukana, sopii minulle! ^_^ Koostumukseltaan tämän pitäisi sopia hyvin herkällekin iholle ja lisäksi tämän luvataan kestävän vettä eli sopii esim. rannalle ja urheiluun, kunhan muistaa silti lisäillä voidetta riittävän usein.

Ovatko I love... tai Ultrasun-tuotteet teille tuttuja?

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi miten hauskaa lukea myös sinun mielipiteesi näistä. Aika samanlainen kuin minun testipakettini. Meillä tykättiin kovasti käsisaippuasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, on kyllä kiva lukea muidenkin kokemuksia! Minä tykkään oikeastaan näistä kaikista ja käsisaippua on muuten tosi kiva, mutta sottaavasta pumpusta tulee kyllä vähän miinusta. :-)

   Poista
 2. Kivoja tuotteita oot saanut testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä aika tykästynyt näihin! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!