maanantai 26. toukokuuta 2014

Päiväni joutsenena

Toukokuun puolivälissä tein SM-kisadebyyttini Street SM 2014 -kisoissa, ja tänä viikonloppuna koin toisen jännittävän debyytin, kun olin mukana ensimmäisessä balettinäytöksessäni. Kaiken lisäksi nousin lavalle kärkitossuissa, vaikka olen kärkitossuilla vielä täysin aloittelija ja aloittanut treenaamisen niillä vasta viime syksynä. Jännitystä oli siis ilmassa vähintäänkin riittävästi! ^_^

Ja olisiko ihanampaa balettidebyyttiä voinut olla, sillä esitimme koulumme kevätnäytöksessä noin kymmenen minuutin otteen Joutsenlammesta! Ja voi tytöt ja pojat, että oli ihanaa! Tässä muutama kuva näytöksestä ja lavan takaa:
Tokihan näytöksessä oli jännittävää, kuumottavaa, vähän pelottavaa ja mahdottoman kuuma ja viikonloppu oli pitkä - minulla oli yhteensä viisi näytöstä kolmessa päivässä - mutta se oli vaan niin ihanaa! <3 Ja vaikka olen ihan hirveä jännittäjä, en tällä kertaa jännittänyt mitenkään mahdottomasti, vaan jopa nautin koko touhusta, myös niistä viimeisistä minuuteista juuri ennen omaa vuoroa. Kaiken kaikkiaan oli aivan mahtavan hieno viikonloppu!

Ihanaa maanantaii-iltaa ja alkavaa viikkoa teille kaikille!

12 kommenttia:

 1. Voi ei,miten ihanalta oot näyttänyt! Koko viikonloppu kuulostaa ihan mielettömältä, onneksi olkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Oli kyllä sellainen ballerina moment -viikonloppu ja unelmien täyttymys, etten melkein vieläkään voi uskoa sitä todeksi! Ihanaa oli! :-)

   Poista
 2. Oi miten ihanalta näyttää! Mun salainen haave on ollut päästä jossain vaiheessa opetteleen balettia, mutta raha ja vissiin jo paikkakunnan tarjonta hieman esteenä. : /

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä aivan mielettömän ihanaa! Toivottavasti sinäkin pääset jossain vaiheessa toteuttamaan haaveesi, baletin maailma on kyllä ihmeellinen ja hieno! Ja onneksi balettia voi nykyään harrastaa hyvin aikuisenakin.

   Poista
 3. Baletti on aivan älyttömän kaunis taiteenlaji! En voi kun ihailla sun suoritusta :) Kärkitossuwau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja olen kyllä ihan samaa mieltä, baletti on ihan uskomattoman kaunista! Ja ihan uskomatonta, että olen saanut olla mukana osana tällaista esitystä. Itsekin henkäilin, kun noita kuvia näytöksestä näin. :-)

   Poista
 4. Näytät todella kauniilta! :) Ja teillä on ollut varmasti hieno esitys kuvista päätellen! Mä olen satunnaisesti harrastanut kuntobalettia ja täytyy sanoa, ettei baletti ole ihan mikään kevyt ja simppeli laji, vaikka ballerinat näyttävätkin niin siroilta ja pomppivat kevyesti kuin höyhenet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Ja tuo on kyllä niin totta, baletti näyttää ihanan kevyeltä, mutta se on todella vaativa laji! Kuten opettajammekin totesi, jo pelkästään tietyssä asennossa seisominen ja pysyminen vaatii paljon tekniikkaa, jotta se näyttäisi oikealta. Toisaalta siksi baletti varmaan on niin koukuttavaa, haasteet eivät siinä ihan heti lopu! :-)

   Poista
 5. Ooh, näyttää ja kuulostaa upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä ihan mielettömän hieno kokemus. Ah. :-)

   Poista
 6. Miten multa onkin mennyt tää postaus ihan ohi! Ompa ihana, kun teillä on ihan puvutkin ja kaikki viimeisen päälle! Varmasti aivan mahtava kokemus ja todella kauniilta näyttää ainakin kuvissa, joten oli varmasti kaunis esitys ihan livenäkin. :) Mahtavaa että sulle on tarjoutunut tuollainen mahdollisuus! Mustakin ois ihana päästä joskus esittämään pieni osa jostakin tunnetusta baletista tai muusta tanssiteoksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toistan tätä samaa varmaan jo ihan kyllästymiseen asti, mutta oli aivan mielettömän upea kokemus, varsinkin kun oli tosiaan puvut ja valot ja kaikki ihan kuin oikeassa Joutsenlammessa! Toivottavasti säkin pääset joskus kokemaan vastaavaa - ja siis olen ihan varma, että pääset! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!