sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Ensimmäinen kvartaali: loppuneet

Hui, ollaan jo toukokuussa, mutta sain tehtyä vuoden ensimmäisen loppuneet-postauksen vasta nyt! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä? ^_^

Ryhdyin siis viime vuonna pitämään kirjaa loppuun kuluvista kosmetiikkatuotteistani, mutta koska niitä loppuu mielestäni aika vähän, en raportoi niistä täällä kerran kuussa kuten useimmat bloggaajat, vaan kolmen kuukauden välein. Aikaisemmat postaukset löytyvät tilastot-tunnisteen alta.

Ja sitten mennään! ^_^

Hiukset
- 2 kpl shampoita: Orofluido Shampoo (200 ml) ja Mádara Nourish and Repair Shampoo (250 ml)
- 1 kpl hoitoaineita: Orofluido Conditioner (200 ml)
- 1 kpl värinaamioita: Id Hair Colour Bomb Spicy Curry (250 ml)
- 2 kpl muotoilutuotteita: Fudge Salt Spray (150 ml) ja Tigi Bed Head Sugar Shock (150 ml)
Yhteensä tuotteita: 6 kpl

Vuoden ensimmäisen kolmen kuukauden aikana kului loppuun kuusi hiustenhoitotuotetta, mikä on minulle aika suuri määrä, varsinkin, kun kaikki loppuneet olivat täysikokoisia.

Shampoita kului loppuun peräti kaksi: Orofluidon shampoo ja Mádaran Nourish and Repair Shampoo. Orofluido on yksi monista öljytrendin harjalla ratsastavista merkeistä, jolta ostin kokeiluun shampoon ja hoitoaineen setin. Molemmat olivat mielestäni ihan ok, mutta eivät herättäneet sen suurempia tunteita, joten en ainakaan ihan heti ole ostamassa näitä uudelleen. Mádaran shampoo lupaa korjata vaurioitunutta hiusta ja estää hiusten katkeilua ja haaroittumista. Minusta shampoo pesi tehokkaasti, mutta ei ollut erityisen hoitava tai hellävarainen.

Vaihdoin syksyllä hiusteni värin vaaleasta punaiseksi ja sen jälkeen värinaamioista on tullut ehdoton osa hiustenhoitorutiiniani. Id Hairin Colour Bomb sävyssä Curry sopi mainiosti hieman porkkananpunaiseen hiusväriini. Sen lisäksi, että se virkisti värin hyvin, se teki tukasta ihanan pehmoisen. Tätä on jo hankittuna toinen pullo, tosin nykyiseen väriini sävy ei enää käy ihan yhtä hyvin kuin ennen.


Vartalonhoito
- 5 kpl vartalovoiteita: Dermosil Body Cream Mocca (200 ml), The Body Shop Shea Body Butter (matka/kokeilukoko 50 ml), The Body Shop Vanilla Bliss Shimmer Lotion (250 ml), Dove Purely Pampering Nourishing Lotion with shea butter and warm vanilla (250 ml), Sephora Cotton Flower Moisturizing body lotion (190 ml)
- 3 kpl käsivoiteita: Aco Rich Care Canola Oil & Q10 (100 ml), Dermosil Primo Hand & Foot Night Care (200 ml), Yves Rocher Nourishing Hand Cream Honey & Organic Muesli (50 ml)
- 1 kpl suihkugeelejä: Yves Rocher Monoi de Tahiti (150 ml)
- 1 kpl deodorantteja: Biotherm Deo Pure (75 ml)
Yhteensä tuotteita: 10 kpl

Vartalovoiteita loppui ekalla vuosineljänneksellä peräti viisi kappaletta, joista yksi tosin kokeilukokoinen. Dermosilin Mocca-vartalovoide oli ihan kelpo peruskamaa, mutta jotenkin en ole Dermolisin vartalovoiteista hirveästi villiintynyt, joten en ainakaan toistaiseksi ole hankkimassa tätä lisää. The Body Shopin matkakokoinen Shea Body Butter puolestaan oli kiva tuttavuus, joka kosteutti tehokkaasti talvikuivaa ihoa.

TBS:n Vanilla Bliss -vartalovoide oli joulun kausituotteita, josta tykkäsin, mutta loppuvaiheessa tuoksu alkoi vähän tökkiä, samoin kun voiteessa ollut kimalle, josta sinänsä tykkäsin mutta joka helposti tarttui joka paikkaan, siis muuallekin kuin ihoon. Pärjään siis ilman ainakin ensi jouluun asti. ^_^ Doven Purely Pamperin -voiteen vaniljainen versio taas oli miellyttävän pehmeä ja mieto, arkikäytössä erinomaisesti toimiva peruskosteuttaja. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä Sephoran ihana Cotton Flower -vartalovoide, josta tykkäsin tosi paljon. Voi kun pian pääsisi taas Sephoraan tätä ja muita ihanuuksia hankkimaan!

Käsivoiteitakin sain kulutettua loppuun ainakin minun mittapuullani aika monta eli kolme kappaletta. Apteekissa myytävä Acon käsivoide on yksi luottotuotteistani, hyvin imeytyvä ja päiväkäyttöön siksi hyvin sopiva tapaus. Dermosilin käsille ja jaloille tarkoitettu Primo Hand & Foot Night Care on ollut yksi parhaita kokeilemiani Dermosilin tuotteita. Hinta-laatu-suhde on todellakin kohdillaan, sillä tuubissa on tavaraa 200 ml ja hintaa reilut seitsemän euroa. Yves Rocherin Honey & Organic Muesli -käsivoiteesta pidin myös todella paljon, tätäkin täytyy varmasti ostaa lisää, kunhan olen aiemmin hankittuja käsivoiteita kulutellut loppuun.

Suihkugeelejä kului loppuun vain yksi, Yves Rocherin viime kesän kausituote Monoi de Tahiti. Se oli ihan ok tuote, mutta ehkä seuraavaksi kokeilen jotakin muuta. Ja deodorantteja kului niin ikään loppuun yksi, luottodödöni eli Biothermin Deo Pure. Tälle on jo seuraaja hankittuna ja käytössä, toimiva perusdödö, jota olen hamstrannut Ranskan-reissuiltani, sillä siellä näitä saa huomattavasti halvemmalla kuin täältä meiltä.


Kasvojenhoito
- 2 kpl kasvovoiteita: Biotherm Aquasource Nuit (50 ml), Ole Henriksen Invigorating Night Gel (kokeilukoko 7 g)
- 3 kpl silmänympärysvoiteita: Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm (15 ml), Benefit It’s Potent Eye Cream (kokeilukoko), Estee Lauder Advanced Night Repair Eye (kokeilukoko 15 ml)
- 2 kpl kasvovesiä: Mádara Balancing Toner (200 ml), Ryuspa Marine Water (kasvovesi) (120 ml)
- 1 kpl kasvosuihkeita: Bioderma Hydrabio Soothing Refreshing Water (matka/kokeilukoko 50 ml)
- 1 kpl kasvonaamioita: Hisamitsu Lifecella Ceramide Essence Mask -kasvonaamiot (5 kpl:een pakkaus)
Yhteensä tuotteita: 9 kpl

Kasvojenhoidon tuotteita kului ekalla vuosineljänneksellä loppuun suorastaan hämmentävän paljon, sillä usein tuntuu, etteivät ne lopu ollenkaan! ^_^ Kahdesta loppuneesta kasvovoiteesta Biothermin Aquasource Nuit -yövoide oli oikein miellyttävä tuttavuus: raikkaan geelimäinen koostumus kosteutti hyvin ja sopi herkästi rasvoittuvalle iholleni. Tätä voisin hyvinkin hankkia uudelleenkin. Ole Henriksenin Invigoratin Night Gelin kokeilukokoisen yövoiteen sain lehden tilaajalahjana tulleen setin mukana (ja kyllä, myönnän, että tilasin ko. lehden pitkälti tuon Henriksenin setin takia ^_^). Pidin myös tämän geelimäisestä koostumuksesta, mutta ehkä tämä tuntui ainakin yövoiteeksi vähän turhankin kevyeltä.

Silmänympärysvoiteita kului loppuun huimat kolme kappaletta, joista tosin kaksi kokeilukokoista. Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm on yksi parhaista kokeilemistani silmänympärysvoiteista, ja olen kirjoitellut siitä blogiin täällä. Benefitin kokeilukokoisen It's Potent -silmänympärysvoiteen sain Benefitin ihanasta joulukalenterista. Voide oli positiivinen yllätys, kevyt mutta kosteutti hyvin ja sopi hyvin etenkin päiväkäyttöön silmämeikin alle. Estee Lauder Advanced Night Repair Eye -silmänympärysvoiteen kokeilukokoja minulle on kertynyt eri seteista useita, mutta ei haittaa, sillä tykkään tästäkin tosi paljon. Seuraava purkki on jo käytössä. ^_^

Kasvovesiä loppui kaksi. Mádaran Balancing Toner oli ihan kiva, mutta taidan jatkossa pitäytyä suosikissani Mádaran Clarifying Tonerissa, joka minusta sopii iholleni paremmin. Aasialaisen Ryuspa Marine Water -kasvovedestä olenkin kirjoitellut blogissa täällä. Tämä kasvovesi kuori kevyesti ja kirkasti ihoa, mutta ehkä tosiaan jatkossa pitäydyn vanhoissa suosikeissani eli Mádaran ja Lancomen vastaavissa kasvovesissä.

Bioderman pikkuisen kasvosuihkeen hankin Nizzasta ja ottaisin tätä kyllä heti lisää, jos Ranskaan taas pääsisin, olen nimittäin nyt aivan koukussa näihin ihanan virkistäviin kasvosuihkeisiin! Hisamitsun Lifecella Ceramide Essence Mask -kangasnaamiot taas ovat loistava kangasnaamioiden perustuote. Nämä kosteuttavat ihoa todella tehokkaasti, tykkäsin.


Meikit
- 2 kpl ripsivärejä: Clinique Lash Power (kokeilukoko 2,5 ml), Fiberwig Paint-On False Lashes Extra Long (normaalikoko)
- 1 kpl luomivärin pohjustajaa: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (11 ml)
- 1 kpl bb-voiteita: Skin79 Super Plus Beblesh Balm (40 g)
Yhteensä tuotteita: 4 kpl

Vuoden ensimmäinen neljännes oli hämmentävä siinäkin suhteessa, että meikkituotteita loppui peräti neljä: yleensä niitä ei tunnu loppuvan ollenkaan! Paitsi ehkä ripsivärejä, joita tällä kertaa loppui kaksi, toinen tosin kokeilukokoinen. Cliniquen Lash Power on Cliniquen vedellä pois pestävä ripsiväri, joka on yksi suosikeistani. Tähän tunnun aina palaavan, vaikka välissä kokeilen monia muitakin. Kuten nyt Fiberwigin Paint-On False Lashes Extra Longia, joka oli ihan perushyvä kuitumaskara, mutta ei mitenkään säväyttänyt minua.

Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on minusta yksi kaikkien aikojen parhaista meikkituotteista, josta olen kirjoitellut blogissa täällä. Uusi oli jo odottamassa, kun tämä tyhjeni, sillä en vaan voi elää ilman tätä. ^_^

Skin79 Super Plus Beblesh Balm -bb-voide kuuluu myös lemppareihini, ja olen siitäkin kirjoitellut täällä. Uusi on jo ostoslistalla, mutta ajattelin kerrankin olla järkevä ja edes hetken ensin kulutella loppuun jo aika mittavaksi kasvanutta meikki-, bb- ja cc-voidekokoelmaani.


Kynnet
- 1 kpl hoito/aluslakkoja: Nailtiques Formula 2 (7,4 ml)
- 1 kpl kynsinauhaöljyjä: Nailtiques Oil Therapy (7 ml)
Yhteensä tuotteita: 2 kpl

Kynsituotteita kului loppuun kaksi eli kaksi Nailtiquesin tuotetta: suorastaan ihmeitä liuskoittuville kynsilleni aikaan saanut Formula 2 -hoitolakka, jota olen viime kevään ja alkukesän tehokuurin jälkeen käyttänyt aluslakkana, sekä ihanan karkkiselta tuoksuva Oil Therapy -hoitoöljy. Molemmista tykkäsin, mutta etenkin tuo Formula 2 on sellainen tuote, jota varmasti hankin jossain vaiheessa lisää, niin hyvää se teki kynsilleni.

Yhteensä loppuneita tuotteita: 31 kpl.

Aiemmat loppuneet-postaukset löytyvät siis tilastot-tunnisteen alta.

Ja kevään kunniaksi postauksen kuvituksena kuvia meidän kukkivasta kirsikkapuusta: kuvat ovat viime vuodelta, mutta tämänkin vuoden kukinta-aika on jo lähellä!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!