keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Rivieran terveiset

Hei taas kaikki ihanat ja anteeksi pitkähkö tauko! Palasimme maanantai-iltana reissusta ja eilinen päivä hujahti työmatkalla, joten en ole tänne blogin puolelle oikein ehtinyt, vaikka mieli olisi tehnyt. Kamalasti kaikkea kivaa postattavaa olisi kyllä! ^_^

Aloitetaan matkafiilistelyllä kuvien muodossa, sillä minulla varmaan vierähtää vielä tovi, ennen kuin ehdin ostokseni (niistä pari vilautusta postauksen lopussa ^_^) järjestellä ja kuvata. Vietin siis taas muutaman päivän ehdottomassa lempparimatkakohteessani Nizzassa Ranskan Rivieralla. Tällä kertaa ehdimme käydä myös Cannesissa, josta on suurin osa postauksen kuvistakin, sillä sille päivälle osui - ehkä hieman poikkeuksellisesti - keskivertoa parempi sää. Säät eivät nimittäin tällä kertaa oikein suosineet ja Nizzassa(kin) on koettu ennätyssateinen tammikuu. Mutta ei sekään latistanut matkan tunnelmaa. Oli vaan taas aivan ihanaa olla siellä! Ja ihan näin meidän kesken, olin ensimmäisenä aamuna perille päästyämme vain niin onnellinen, että melkein itketti.

Pidemmittä puheitta kuvaterveiset Rivieralta, olkaapa hyvä!

 photo IMG_1811.jpg
Cannesin rantaa.

 photo IMG_1837.jpg
Dolce & Gabbanan ikkuna ja ihana Cannesin taivas.

 photo IMG_1840.jpg
Repetton Cannesin-myymälän ikkuna. <3

 photo IMG_1825.jpg
Joie de vivre. ^_^

 photo IMG_1847.jpg
Nizzan Promenade du Paillon iltavalaistuksessa.

 photo IMG_1868.jpg
Nizza ilmasta.

 photo IMG_1865.jpg
Sephoran kevätkokoelman ihana
hattarakynsilakka (huono kuva, hieno tausta ^_^).

 photo IMG_1896.jpg
Vähän ostoksia?

 photo IMG_1900.jpg
Löytöjen löytö!

Ostoksia tosiaan kertyi taas varmasti useamman postauksen edestä. Nizzassa olivat alennusmyynnit loppusuoralla, mutta, tai ehkä siitä johtuen, ostokseni painottuivat kosmetiikkaan (no ei ehkä suuri yllätys), sillä alennusmyyntien vaatevalikoimasta en kovin paljon löytöjä tehnyt. Ja toisaalta en ollut reissussa yksin ja ohjelmassa oli muutakin kuin shoppailua. ^_^

Kovasti metsästin Urban Decayn Naked 3 -palettia, mutta se oli joka paikasta myyty loppuun. Sen sijaan tein Cannesin Sephorasta ihan superlöydön, kun törmäsin siellä Too Facedin Chocolate Bar -palettiin! En ollut odottanut sitä vielä myyntiin, eikä sitä Nizzan Sephorassa vielä näkynyt.

Toinen onnekas törmääminen Cannesissa sattui, kun löysin sieltä Repetton myymälän. En ole koskaan käynyt Repetton myymälässä, vaan vain ihaillut kauniita näyteikkunoita kuvissa. En ollut tullut ajatelleeksi, että Repettolla voisi olla Cannesissa oma myymälä, joten hihkuin ilosta, kun se osui kohdalle. Tietenkin siellä piti päästä käymään, mutta säästin matkaseuralaiseni sentään siltä, että olisin alkanut sovitella balettitossuja. Ihan tyhjin käsin ei silti tarvinnut poistua, siitä lisää myöhemmin. ^_^

Nyt toivottelen kaikille ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

  1. Ohhohhoo, aikamoinen löytö tuo Too Faced! Onnea :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin kyllä onnesta soikeana, kun sen bongasin! Ihan paras matkamuisto. :-)

      Poista
  2. Voi että, sulla on selvästi ollut ihana matka! Ja tuo paletti, LÄÄH!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan mahtava reissu! Ja hiih, olen kyllä ihan rakastunut suklaapalettiini! Olin tosiaan vähän suunnitellut Naked 3:n hankkimista, mutta nyt ei yhtään harmita, etten sitä saanut. :-D

      Poista
  3. Ostitko kenties Repetton hajuveden? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En, vaikka sekin olisi kyllä ollut ihana! Ja sitä tuli itse asiassa muutamaan otteeseen tuolla reissussa hypisteltyä. :-) Mut joo voin paljastaa: ostin balettisukkikset! Ehkä jonkun mielestä vähän meh, mutta mun mielestä ihan super-iiiiiih! :-D Olisin myös hirveästi halunnut sovitella niitä balettitossuja, mutta ehkä sitten ensi kerralla. :-)

      Poista
  4. Onpa ihanaa nähdä kuvia aurinkoiselta Rivieralta, ja erityisesti rakas Cannes! Oi kuinka tuli ikävä sinne. Kiva että teillä oli onnistunut matka, olen onnellinen sun puolesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä ymmärrän hyvin rakkautesi Cannesiin, se oli aivan ihana paikka! Meillä olikin jo puhetta, että seuraavalla reissulla voisi viettää vaikka yön tai pari siellä. Olen kyllä käynyt siellä ennenkin, mutta työmatkalla ja suurten messujen aikaan, ja silloin tunnelma on ollut aika erilainen. Matka oli kyllä kaiken kaikkiaan tosi onnistunut, ja meillä oli ihan hurjan ihana hotellihuone. Taas tuli hassusti sellainen olo, että olin kotona. :-)

      Poista
    2. Cannes on varmaan yksi lempparipaikkojani maailmassa. Pieni ja viehättävä, ihana ranta ja aivan luksusluokan palvelut ja ostosmahdollisuudet. Itsekin haluaisin joskus yöpyä Cannesissa, mutta meidän on kätevämpää olla aina Nizzassa, kun herra Pumpulipupun työhommat ovat siellä. Onneksi junalla pääsee nopeasti Cannesiin.

      Jos ehdit ja muistat, niin laitatko mulle vaikka viestiä jos et tee juttua tänne, että mikä teidän hotelli oli, jos se oli kiva. Meidän pitäisi taas piakkoin varata hotelli syksyksi, ja halutaan taas kokeilla jotain uutta. Kiitoksia! :)

      Poista
    3. Cannes on kyllä upea paikka ja siellä on ihan uskomaton luksuksen tuntu. Vaikka Nizzassakin on paljon kaunista ja ylellistä, on Cannes ihan omaa luokkaansa. Ja voi kyllä, ostosmahdollisuudet vaikuttivat aivan upeilta! Ja ihanan kompaktia, kun kaikki on niin lähellä!

      Hotellimme oli Le Grimaldi ja meillä oli siellä superior-huone, joka oli aivan valtava! Se ei edes ollut kovin kallis, sillä kuten tiedät, sesongin ulkopuolella Nizzan hotelleilla on usein tosi hyviä tarjouksia.

      Poista

Kiitos kun kommentoit!