keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Emprise meets Oz

Onneksi nyt mennään valoa kohden ja päivät ovat selvästi pidentyneet - ja minusta ilmassa on selvästi jo kevään tuntua! ^_^ Suomen talvi on kuitenkin pitkä ja pimeä, ja minusta lähes kaikki keinot ovat sallittuja, kun siitä yrittää selviytyä.

Ja mikään ei piristä pimeintä ja synkintä keskitalvea niin kuin Chanel. Paitsi ehkä Chanel höystettynä glitterillä. Koska vaate-, laukku- ja kenkämuotoiset Chanelit ovat minulle vielä haaveita, turvaudun Chanelin kosmetiikkaan, joka sekin on ihanan ylellistä. Syksyllä kartutin vielä aika piskuista Chanel-kynsilakkakokoelmaani ostamalta toiselta bloggaajalta ihanan persikkaisen Emprise-lakan, jolla olenkin lakkaillut jo useamman kerra. Tällä kertaa halusin siihen vielä pykälän lisätaikaa, joten lisäsin vielä päälle OPIn Lights of Emerald Cityllä.Chanel Emprise ja OPI Lights of Emerald City.

Chanelin Emprise ilmestyi osana Chanelin kevään 2013 Printemps Precious -kokoelmaa. Se on minusta selvästi enemmän persikka kuin nude, mutta toisaalta tummemmalla ja lämpimämmällä ihonsävyllä se toimii varmasti selkeämmin nudesävynä. Kaunis cremelakka, jossa on hyvin hienoa pientä kimalletta, joka ei tosin kynnellä juuri erotu.

OPIn Lights of Emerald City puolestaan ilmestyi kevään 2013 Oz The Great And Powerful -kokoelmassa, joka oli OPIn viime vuoden Soft Shades -kokoelma. Siinä on kirkkaassa pohjalakassa valkoisia neliönmuotoisia glittereitä ja pienempiä valoaheijastavia glittereitä. Tosi kaunis ja kivan erilainen efektilakka. Tässä vielä kuva pulloista, jotka nekin ovat kyllä aika kivan näköisiä:


Tykkään muuten kovasti OPIn Soft Shades -kokoelmista ja ne ovat usein kevään odotetuimpia kokoelmia minulle. Nyt sitten mietin ja jännitän, nähdäänkö tänä keväänä Soft Shadeseja. En ole etsinnöistä huolimatta onnistunut löytämään varmaa tietoa asiasta. Onko joku teistä lukijoista sattumoisin kuullut niistä? Sen verran olen saanut tietoa kaivettua, että OPIlta pitäisi kevään aikana ilmestyä ainakin Spotlight On Glitter -kokoelma ja Muppets Most Wanted -kokoelma. Jälkimmäinen voisi ehkä olla se Soft Shades -kokoelma, vai mitä mieltä olette?

Kuvissa Chanelin Emprisea kolme kerrosta ja päällä OPIn Lights of Emerald Cityä kaksi kerrosta. Aluslakkana Nail Tekin Foundation 1 ja päällyslakkana Seche Vite.

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja jee, viikkohan on jo puolivälissä ja viikonlopuu lähestyy! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!