torstai 27. helmikuuta 2014

Vielä Nizzan-ostoksia

Tänään esittelyssä vielä viimeiset ostokset muutaman viikon takaiselta Nizzan-matkaltamme. Kosmetiikkaostokset olenkin jo esitellyt täällä ja täällä, joten tänään vielä muutamat ei-kosmetiikkahankinnat. ^_^

Rakastan ranskalaista Repettoa, jota voi pitää ballerinakenkien äitinä ja joka valmistaa niitä edelleen. Lisäksi Repetto valmistaa edelleen myös tanssitarvikkeita, kuten balettitossuja ja -pukuja. Onnekseni satuin Cannesissa törmäämään Repetton liikkeeseen, ja koska en ole koskaan sellaisessa käynyt, oli nyt ihan pakko päästä piipahtamaan sisällä, vaikka matkaseurani ei siitä tainnut hirveästi ilahtua. Kovasti olisin halunnut sovitella balettitossuja ja kaikkea muuta ihanaa, mutta jääköön se seuraavaan kertaan. Mutta jotain sieltä oli saatava! ^_^

Repetton suloinen (vaikkakin vähän jo reissussa rähjääntynyt) kassi. <3
Repetton balettisukkikset.

Ostin siis Repettolta balettisukkikset! Onneksi meillä tanssiharrastajilla tarpeita riittää ja näillekin on varmasti käyttöä. Nämä ovat sitä mallia, jossa on reikä pohjassa (englanniksi convertible, onkohan näille joku järkevä suomenkielinen nimi?), tykkään käyttää tällaisia kärkitossujen kanssa, niin varpaat saa helposti teipattua ja pehmusteita yms. säädettyä. Mikrokuitu on minusta miellyttävin materiaali tanssisukkiksille - niin ja kyllä, käytän nykyään enimmäkseen vaaleanpunaisia (tai tällaisia persikanvaaleanpunaisia) balettisukkiksia. Olen kuullut näkemyksiä, että aikuisoppilailla pitäisi olla mustat tossut ja sukkikset, mutta minä en kyllä ymmärrä miksi.

Repetton myymälä sijaitsee Cannesissa keskellä ostoskatu Rue d'Antibesia, joten sitä ei voi olla huomaamatta, jos siellä kävelee. Suosittelen ehdottomasti käymään ihan vain kauniin myymälän ja tunnelman takia! Myyjä oli myös tosi ystävällinen, sain katsella tuotteita ihan rauhassa ja sain myös heti apua, kun sitä tarvitsin.


Andrén ballerinat.

Nizzassa olivat alennusmyynnit aika loppusuoralla ja vaikka sääkin suosi shoppailua, en ihan hirveästi kosmetiikan lisäksi tehnyt ostoksia. Nämä mokkanahkaiset Andrén ballerinat olivat kuitenkin todellinen alelöytö, sillä nämä olivat 70 prosentin alennuksessa eikä näille jäänyt hintaa kuin pari kymppiä. Ballerinakelejä odotellessa! ^_^

(Kuvausalustana muuten Rimowan matkalaukkuni, jonka vihdoin raaskin hankkia. Eikö olekin ihanan värinen? Ja siis laukku on aivan super, kevyt kuin mikä ja liikkuu pyörillä kuin unelma.)

Promodin neule.

Kolmas ei-kosmetiikkahankintani oli Promodin puuvillaneule. Ostin vastaavan ohuen neuleen Promodista edelliselläkin reissulla ja olen pitänyt sitä tosi paljon. Neule on 100-prosenttista puuvillaa ja ihanan pehmeä ja kevyt. Ja miten ihana keväinen väri! Hintaa tällä oli muistaakseni noin 20 euroa. Jaksan vaan ihmetellä, miksei vastaavia vaatteita löydy täältä Suomesta, vaan kaikki neuleet tuntuvat olevan järjestään jotakin keinokuitua. Ei kiitos!

Ja olenko päätellyt oikein, että Promod on vetäytynyt Suomesta? Ainakaan Helsingin myymälä ei ole enää entisellä paikallaan enkä ole nähnyt mitään "olemme muuttaneet" -kylttejäkään. En ollut mikään Promodin vakiasiakas, mutta lähtö olisi silti harmi, sillä minusta Promod kuitenkin toi kivaa vaihtelua tähän ruotsalaisketjujen ylivaltaan. Mutta ilmeisesti ruotsalaisketjut veivät sitten voiton.

Tällaisia hankintoja tältä reissulta. Aika klassista ja ajatonta, Ranskalla taitaa olla vähän sellainen vaikutus minuun. ^_^ Mitäs te tykkäätte? Tuleeko teillä tehtyä paljon vaateostoksia tai ylipäätään shoppailtua ulkomailla?

Nyt toivottelen kaikille ihanaa torstaipäivää ja loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!