sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Too Faced Chocolate Bar

Tänään ajattelin esitellä teille vähän tarkemmin yhden blogissa jo vilahtaneen kaunottaren, nimittäin Too Facedin Chocolate Bar -luomiväripaletin, jonka kanssa tiemme yhtyivät onnekkaasti Cannesin Sephorassa tammikuun lopulla. Koska vanha totuus kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa pitää tässäkin tapauksessa paikkansa, on luvassa paaaaljon kuvia.

 photo TooFacedChocolateBar1.jpg

Suklaa on kantava teema paletin ulkonäöstä luomivärien nimiin ja sävyihin, ja paletti onkin muotoiltu suklaalevyn näköiseksi. Pakkaus on metallia ja se sulkeutuu magneetilla. Minusta magneetti on kyllä aavistuksen heppoisen oloinen ja ainakin jos kuljettelisin tätä enemmän (Ranskasta kotiin tämä kulki vielä omassa pahvipakkauksessaan), varmistaisin kyllä jotenkin muutenkin, että paletti pysyy kiinni.

 photo TooFacedChocolateBar2.jpg

Sisältä löytyy 16 ihastuttavaa luomivärisäyvä, joista kaksi on hieman suurempaa. Sävyjen nimet on painettu paletin suojamuoviin. Tässä vielä kuva, jossa nimet näkyvät paremmin:

 photo TooFacedChocolateBar3.jpg

Ja juu, olen jo ehtinyt käyttää palettia muutaman kerran ennen kuvaamista, joten nappien pinnassa näkyy vähän jo käytön jälkiä ja näköjään myös väriä on pikkuisen varissut nappien ympärille, minkä tietenkin huomasin vasta kuvista. Mutta koettakaa kestää eikä anneta sen viedä huomiota paletin upeudelta.

 photo TooFacedChocolateBar4.jpg

 photo TooFacedChocolateBar5.jpg

 photo TooFacedChocolateBar6.jpg

Kaunis, eikö? Tässä vielä lisää tätä herkkua:

 photo TooFacedChocolateBar8.jpg

 photo TooFacedChocolateBar9.jpg

 photo TooFacedChocolateBar7.jpg

Chocolate Barissa on siis yhteensä 16 luomivärisävyä, eikä suklaan käyttö muuten jää vain paletin muotoiluun ja väriskaalaan, vaan luomiväreissä on oikeasti käytetty kaakaojauhetta raaka-aineena! Erilaisten kauniiden nudesävyjen ja ruskeiden lisäksi mukana on vähän vaaleanpunaista ja violettia. Paletti on monipuolinen myös siinä, että mukana on pari mattasävyä.

Kaikkia värejä en ole vielä ehtinyt testata, mutta ne, jotka olen, ovat olleet laadukkaita, pigmenttisiä ja hyviä työstää ja häivytellä. Toistaiseksi eniten olen käyttänyt ylärivin ison napin vaaleaa sävyä White Chocolate, joka on hyvä mattainen yleissävy.

Suosikikseni on kuitenkin noussut koko alarivin viisikko, jonka kaikki värit ovat ihanan paksuja ja pigmenttisiä. Ison napin Champagne Truffle on upea hohtava vaalea vaaleanpunainen ja rivin pienemmät värit ovat kaikki todella syviä ja runsaita. Tässä vielä swatchit kaikista väreistä, värit on swatchattu vaakarivi kerrallaan ja kuvat saa klikattua isommaksi:

 photo TooFacedChocolateBarswatch1.jpg
Gilded Ganache, White Chocolate, Milk Chocolate, Black Forest Truffle, Triple Fudge.
 photo TooFacedChocolateBarswatch2.jpg
Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto.
 photo TooFacedChocolateBarswatch3.jpg
Hazelnut, Creme Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle.

Kun värejä on niinkin monta kuin 16, eivät kaikki ole laadultaan samanlaisia. Minusta mukana ei kyllä ole yhtään todella heikkoa tai surkeaa yksilöä, mutta ehkä pieni yllätys oli violetin  Candied Violetin ehkä hieman heikko pigmentti. Toisaalta en ole sitä vielä ehtinyt käytännössä kokeilla ja swatchatessakin väriä sai kyllä hyvin kerrostettua. Tästä voikin päätellä, että olen oikein tyytyväinen kaikkiin sävyihin ja kokonaisuudessaan paletin laatuun.

Ostin oman palettini siis Cannesin Sephorasta, jossa se maksoi 44 euroa. Nettikaupoista tätä on saatavilla ainakin BeautyBaysta, missä paletin hinta on 57,60 euroa. Paletti on kuitenkin sen verran suosittu, että se on aikaisemmin myyty loppuun BB:stä, joten jos tämä on pakko saada -listalla, kannattaa varmaan olla nopea. Ainakin juuri nyt palettia näyttäisi vielä olevan saatavilla.

Mitä te tykkäätte Chocolate Barista? Iskeekö suklaa vai onko tämä helppo jättää väliin?

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille! <3

16 kommenttia:

 1. Mulla ei ole itselläni tätä, mutta Cherry Cordial näyttää vastustamattomalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cherry Cordial on upea! En ollut siihen nappina kiinnittänyt niin paljon huomiota, mutta voi waude, käytössä se on mieletön! Ja ihan unelma työstää, pigmenttiä riittää mutta sitä on silti helppo häivytellä. <3

   Poista
 2. Huh on se aika jumalainen. Ja sen kyllä hintanenkin. Mutta meikkikuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo 44 euroa oli kieltämättä paljon helpompi niellä, varsinkin kun Urban Decay Naked 3, jota en sitten saanut, olisi maksanut 45 euroa. :-) Ja juu, yritän saada meikkikuviakin tänne näytille, toistaiseksi vaan valaistusolosuhteet ovat olleet sellaiset, etteivät kuvat ole onnistuneet. Mutta onneksi valoa kohti mennään taas. :-)

   Poista
 3. Mää täällä kovasti jo odottelen omaani :) Mää luulen, että tuun kans tykkäämään paljon noista alarivin sävyistä, ehkä Cherry Cordialia lukuunottamatta, ja Marzipania ja Amarettoa haluan äkkiä testaamaan. Tästä tuleee mulle varmaan yksi suosikkipaleteista matkoille, koska on tosi monipuolinen ja sisältää kaikki tarvittavat perussävytkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat oman Chocolate Barisi pian! Odotan mielenkiinnolla, mitä tästä tykkäät. Cherry Cordial on taas mun suosikkejani, tosin ehkä vähän yllärinä, sen upeus pääsee mun mielestä esiin vasta käytössä. Ja olen samaa mieltä monipuolisuudesta, kiva, kun tässä on myös vaaleita ja neutraaleja sävyjä, samoin plussaa mattaväreistä ja vaaleanpunaisista ja violeteista. Hyvä hankinta! :-)

   Poista
 4. Voi lääh, on se kyllä ihana sävyjen puolesta! Pakkaus ei vain iske sitten yhtään :< Meikkikuvia odotellaan täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tuo pakkaus on vähän hassu. Onneksi se on sentään metallia, plussaa siitä. Ja sisältä kaunis. :-) Mä otan nyt tavoitteeksi saada parit tällä tehdyt meikit kuvattua, nyt on hyvä syy treenailla kuvaamista. :-)

   Poista
 5. Toi on niiiin herkku! :D
  Tosin toisaalta myös vähän tylsä, kun on vaan ruskeita sävyjä eikä esim harmaata/mustaa, joita mä aina kaipailen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä en onneksi yhtään kaipaa mustaa tai harmaata, kun en niitä kuitenkaan käytä. :-) Nuo tummat ruskeat riittävät mulle hyvin. Täytyy seuraavaksi varmaan testata tuo Candied Violet meikissä, niin näkee, kuinka tummaa sillä saa aikaiseksi.

   Poista
 6. Ihanat sävyt! Tosi hyvä että tuossa on mukana myös vaaleat kulmaluun sävyt, pärjää yhdellä paletilla koko meikissä. Pakkauksen ulkonäkö ei ole minun silmääni hivelevä. Tuon 44€ voisin vielä maksaa mutta yli 50€ on jo kipurajan yli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö?! :-) Nuo vaaleat sävyt ovat oikeasti tosi käteviä, etenkin tuo matta White Chocolate, joka on vähän sellainen joka paikan sävy. Toimii hyvin kulmaluulla ja mun mielestä myös koko luomella, kun tykkään käyttää vaaleita sävyjä liikkuvallakin luomella. Ja ihan totta, olisin minäkin varmaan miettinyt vähän pidempään, jos tällä olisi Sephorassakin ollut hintaa yli 50 euroa. 50 euroa on muutenkin vähän sellainen henkinen raja, minkä yli en minä ainakaan kovin helposti meikkituotteesta maksa (vaikka on niitä poikkeuksiakin). :-)

   Poista
 7. Pakkaus on niin söpö ja kivoja sävyjä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus selvästi jakaa mielipiteitä, toiset tykkäävät kovastikin ja toisiin ei iske. Ainakin se on erilainen! :-) Sävyt ovat kyllä ihania!

   Poista
 8. Mulla on yksi Too Facedin paletti ja vaikka se on ihan ok, olen hämmästellyt enemmän Sleekin monipuolisia ja edullisia luomivärivalikoimia. Tämä paletti ei siis ole juurikaan aiheuttanut tahdon, tahdon-fiiliksiä vaikka suklaasta toki tykkäänkin. Ihan hyvä toisaalta, sillä ihan jokaista luomiväripalettia ei tarvitsekaan haluta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no tosiaan onneksi ei tarvitse kaikkia luomiväripaletteja haluta. :-) Mä taas pystyn tämän ansiosta luultavasti pysymään erossa Naked 3:sta, eikä mulla ole Naked 2:kaan, ainoastaan se ensimmäinen. Sleekin palettien kanssa meistä ei tullut kavereita ainakaan silloin alkuaikoina ja nyt olen yrittänyt vähän tarkoituksella pysytellä niistä kaukana, ettei tulisi taas uutta himotuskohdetta, niitä kun on jo ihan riittämiin näinkin. :-D

   Poista

Kiitos kun kommentoit!