keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Loput reissun kosmetiikkaostokset

Nizzan-reissuni Sephora-ostokset teille jo esittelin, ja tänään olisi sitten vuorossa matkan loput kosmetiikkaostokset. Näitä onkin aika paljon, joten ottakaa mukava asento, hakekaa vaikka kuppi kahvia tai teetä ja nauttikaa:

 photo Niceostokset1.jpg
Reissun tax free -ostokset.

Ensin tax free -ostossaaliini, joka on omasta mielestäni aika, noh, runsas. Lensimme molempiin suuntiin Frankfurtin kautta, joten pääsin tax free -shoppaamaan yhteensä neljä kertaa. Isoimman osan ostoksista tein Frankfurtissa, sillä minulla on kentän tax freetä pyörittävän Heinemannin kanta-asiakaskortti, jolla saa vielä tax free -hinnoista reilun kymmenen prosentin alennuksen. Eihän sellaista voi vastustaa. ^_^

Katsotaanpa näitä vähän tarkemmin.

 photo Niceostokset2.jpg
Meikkivoiteita: Cliniquen Anti-Blemish Solutions ja Lancomen Miracle Air de Teint.

Minulla on ilmeisesti täydellisen meikkivoiteen metsästys taas käynnissä. Menomatkalla hypistelin sekä Helsinki-Vantaalla että Frankfurtissa Cliniquen värillisiä primereita, mutta jätin ne vielä ostamatta. Sen sijaan bongasin Frankfurtin kentällä siitä vierestä tämän Cliniquen Anti-Blemish Solutions -meikkivoiteen. Riittävän vaalean meikkivoidesävyn löytäminen oli aika haasteellista sekä Nizzassa että Frankfurtin kentällä, mutta tässä Cliniquen meikkivoiteessa vaalein sävy 01 vaikutti riittävän vaalealta. Lisäalennuksen jälkeen tälle jäi hintaa alle 20 euroa, joten ihan hyvä hankinta.

Olen ehtinyt kokeilla tätä vasta kerran, ja sen perusteella tämä vaikuttaa ihan kelvolta perusmeikkivoiteelta. Koostumukseltaan tämä on aika paksua ja peittävää, kuten voi odottaakin rasvoittuvalle iholle tarkoitetulta meikkivoiteelta.

Paluumatkalla hypistelin Chanelin ja Guerlainin meikkivoiteita, joita olisin halunnut kokeilla, mutta mistään ei löytynyt tarpeeksi vaaleaa sävyä. Frankfurtin kentältä bongasin Lancomen uuden Miracle Air de Teint -meikkivoiteen, jota olin katsellut jo Sephorassa, mutta siellä ei ollut tästä(kään) tarpeeksi vaaleaa sävyä. Frankfurtissa löytyi vaaleitakin sävyjä, ja valikoin myyjän avustuksella itselleni vaaleimman sävyn 005. Alennuksen jälkeen maksoin tästä noin 30 euroa.

Tätäkin olen kokeillut vasta kerran, mutta vaikutti lupaavalta. Koostumus on tosi ohut ja pullosta otettuna tämä on ihan juoksevaa, joten tämä annostellaankin pipetillä, mutta silti tämä peitti minusta yllättävän hyvin. Silikonia ei tässä tunnun perusteella ole säästelty. Lopputulos on kuitenkin aika luonnollinen ja kevyt, kuten nimestäkin voi päätellä.

 photo Niceostokset3.jpg
Ritualsin matkakokoinen shampoo ja hoitoaine.

Sitten vähän ihanaakin ihanampaa Ritualsia, jota löytyy pienehkö valikoima Frankfurtin kentällä. Ostin viime keväänä Amsterdamista kokeiluun matkakokoisen Brilliant Bliss -shampoon, josta tykkäsin kovin. Nyt ostin sen uudestaan ja sille kaveriksi matkakokoisen Shikakai Secret -hoitoaineen. Nämä tulivat ihan tarpeeseen, sillä olen odottanut 1,5 kuukautta Feeluniquen pakettiani, jossa pitäisi saapua täydennystä hiustenhoitotuotteisiini. ^_^

 photo Niceostokset4.jpg
Lancomea ja Elizabeth Ardenia.

Lisää vakkarisuosikkejani. Ensinnäkin Estee Lauderin Revitalizing Supreme -silmänympärysvoide, josta hankin ensimmäisen purnukkani viime keväänä. Ja siis tämä on aivan super! Kosteuttaa tehokkaasti, levittyy hyvin ja kaikin puolin miellyttävä käyttää. Joten kun tuo ensimmäinen purkkini tyhjeni pari viikkoa sitten, oli nyt hyvä hankkia täydennystä.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -huulivoide on paras koskaan käyttämäni huulivoide, joten sitä pitää olla aina käytössä. Yleensä tykkään ehkä enemmän puikkomuodosta, mutta tämä purkki oli paitsi suloinen, myös superedullinen reilusti alle kympin hinnalla.

Lancomen kevyesti kuoriva Tonique Eclat -kasvovesi on myös kestosuosikkini, joten ostin tämän pienemmän 200 ml:n putelin varastoon, kun eihän sitä tiedä, koska sitä seuraavan kerran pääsee tax freehen ostoksille. ^_^

 photo Niceostokset5.jpg

 photo Niceostokset6-1.jpg
Dior Addict Lipstick sävyssä 454 Parisian Chic.

Nizzan kentältä tein vain yhden ostoksen, sillä valikoimat eivät ole mitenkään superhuimat eivätkä hinnat ehkä tax free -myymälöiden halvimmat. Sitä paitsi minulla ei ollut kovin paljon aikaa, ja toisaalta tiesin, että ehdin paneutua ostoksiin Frankfurtissa, missä on paitsi paremmat valikoimat, bonuksena myös tuo lisäale tax free -hinnoista. Ihan tyhjin käsin en sentään Nizzan kentältä poistunut, vaan ostin tämän Diorin Addict Lipstick -huulipunan sävyssä 454 Parisian Chic. Très chic, vai mitä? Eikö muuten ole kaunis tuo hylsykin, miten en ole ennen huomannut noita hohtavia värejä?

 photo Niceostokset7.jpg
Apteekkikosmetiikkasaalis. ^_^

Ja niille, jotka ovat jaksaneet urakoida postauksen tänne asti, vielä Nizzasta ja Cannesista tekemäni apteekkikosmetiikkaostokset. Biothermin Deo Pure -deodorantti on minulla vakkarikäytössä ja Nizzassa niin edullinen, että ostin taas yhden varastoon, näitä kun kuluu. Biodermalta ostin tällä kertaa kokeiluun rasvoittuvalle iholle tarkoitetun Sébium-sarjan kosteusvoiteen. Tämä odottaa vielä tarkempaa testausta.

Sitten parit pienet käsivoiteet. Roger & Gallet on minulle entuudestaan tuntematon merkki, tai siis en ole sen tuotteita kokeillut, mutta katsellut kyllä jonkin aikaa. Nyt sitten ostin tämän pienen käsivoiteen kokeiluun. Huomasin juuri, että tässä on suojakerroin SPF 15, joten ehkä säästän tätä vähän kesämmäksi. Caudalien käsivoiteita katselin myös jo edellisellä reissulla, joten nyt ostin tämän pienen greipiltä ja ruusulta tuoksuvan käsivoiteen. Parin testikerran perusteella vaikuttaa kivalta päiväkäsivoiteelta: tuoksu on mieto ja koostumus kevyt ja hyvin imeytyvä.

Caudalien kasvosuihkeesta kirjoittelinkin aikaisemmin täällä. Koska tykkään tästä tosi paljon, halusin tätä nyt isomman pullon.

Viimeinen tällä kertaa esiteltävä ostokseni on B Sandin supertehokas kuorinta-aine. Sain tästä näytteen edellisellä reissullani ja hämmästyin tämän tehoa. Tämä kuorinta-aine on sveitsiläisen B Sand -merkin ainoa tuote, mutta ilmeisesti se sitten toimii tai ostajia ainakin riittää. Merkin omilla nettisivuilla lupaillaan aika huikeita tuloksia, mutta katsotaan nyt, mitä tämä minun ihollani saa aikaan. Heti kuorinnan jälkeen iho ainakin on supersileä ja pehmoinen.

Tässä ne nyt sitten olivat! Onnittelut, jos jaksoit lukea loppuun asti! ^_^ Oliko näissä sellaisia juttuja, joista haluaisitten kuulla tarkemmin?

Ihanaa keskiviikkoiltaa ja loppuviikkoa kaikille!

9 kommenttia:

  1. Anti-Blemish Solutionsista olisi kiva kuulla mielipiteitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä! Kirjoittelen kokemuksista, kunhan ehdin sitä vähän aikaa testailla. Täytyykin ottaa se jossain vaiheessa vähän pidempiaikaiseen käyttöön, niin näkee, toimiiko ja miten tuo Anti-Blemish-osuus.

      Poista
  2. Kiitos eekku! Näissä riittää taas kokeiltavaa ja testailtavaa vähäksi aikaa. :-)

    VastaaPoista
  3. Vau mitkä ostokset. :) Sama homma täällä, meikkivoiteiden hamstraus on päällä. Jälleen kerran. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mä huomaan myös olevani tosi ovela, kun kehitän itselleni näitä tarpeita. Luomivärejä olen haalinut viime aikoina (taas) niin paljon, että yritän niitä vähän vältellä (Armanin aleluomiväriä ja Too Facedin Chocolate Baria ei tietenkään lasketa! :-D), joten tilalle pitää keksiä jotain muuta. Kuten meikkivoiteet. :-)

      Poista
  4. Kivoja juttuja! :) Silmänympärysvoide ja kuorinta kiinnostavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Juu, silmänympärysvoide ansaistee ehdottomasti oman postauksensa, koska se on niin hyvä! Kuorinta on myös tosi mielenkiintoinen ja odotukset on kovat eli postausta tulee siitäkin, kunhan kokemusta kertyy. :-)

      Poista
  5. Kivoja tuotteita. Eka kertaa blogissasi, taidan lueskella jatkossakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla, tervetuloa toistekin! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!