maanantai 14. syyskuuta 2015

Täällä taas

Hei vaan pitkästä pitkästä piiiiiitkästä aikaa! Mitenköhän tämä pitäisi aloittaa? Ensinnäkin anteeksi todella pitkäksi venyneestä hiljaisuudesta. Elämässäni kävi keväällä sellainen myllerrys ja menin sellaisesta mankelista läpi, että kesä on mennyt lähinnä palasia keräillessä ja kokoillessa ja kaikesta toipuessa. Sitä jakamisen ilon tarvetta ja tunnetta, joka on ollut tämän oman pikku blogini perusta koko sen pienen iän ajan, ei vaan ole tullut. Liikaa surua minussa. Väkisinkään en ole osannut kirjoittaa, se tuskin olisi ketään ilahduttanut ja väkinäisyys olisi varmasti paistanut läpi. Että niin, kovilla on oltu, mutta sellaista elämä välillä on. Nyt kuitenkin vähitellen palaset alkavat taas asettua kohdilleen ja elämä ainakin jonkinlaisiin uomiinsa.

Muutama päivä sitten blogini tuli puheeksi hyvän ystäväni kanssa. Ja hän istutti minuun ajatuksen, että voisin taas viritellä blogia eloon. Joten. Täällä ollaan. Varovaisesti kurkistelemassa, minkäslaista täällä taas olikaan. Yhtään en uskalla luvata mitään. Mutta katsotaan, mitä elämä ja tulevaisuus tuo.

Blogin aihepiirikin saattaa jatkossa vähän muuttua, sillä uusia tuotteita ja ostopostauksia ei varmasti tulla näkemään yhtä paljon kuin ennen. Ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että taloudellinen tilanteeni ei nyt anna myöten kovin ahkeralle shoppailulle. Shoppailukuningatar ei nyt shoppaile niin paljon. On muuten jännä, miten siihenkin tottuu. Tässä juuri yhtenä päivänä kävelin oman postini ohi ja tajusin, ettei ole tullut käytyä siellä aikoihin. Vaikka ennen juoksin siellä harva se päivä hakemassa jotain nettishoppailupakettia. Hyvin sitä näköjään pystyy elämään ilmankin. ^_^

Mutta siis takaisin blogin aihepiiriin. Minulle tämä blogi on aina ollut kauneusblogi kauneus-sanan laajassa merkityksessä. Joten voisin jatkossa ehkä kirjoitella enemmän muustakin kuin kosmetiikasta, kauniita asioitahan maailmaan onneksi mahtuu. Esimerkiksi tanssi. Sitä elämässäni riittää edelleen. Onneksi. Ilman sitä en varmasti olisi selvinnyt. Ja tietenkin olisi kiva kuulla teiltä lukijoilta, mistä haluaisitte lukea!

Ja jotta tämä ei menisi pelkäksi eksistentiaaliseksi jorinaksi, niin esittelenpä teille yhdet kynsi-ihanuudet. Rakkaus kynsilakkoihin ei nimittäin ole hävinnyt minnekään ja onneksi kokoelmistani löytyy ihan huikea määrä kaikenlaisia ihanuuksia. Tässä siis yksi yhdistelmä:

Tämä söpöys syntyi yhdistelmällä OPIn Don't Bossa Nova Me Around ja Hare Polishin The Teen Queen. Tässä vielä pullokuva:
'

OPIn Don't Bossa Nova Me Around on vaaleanpunaiseen häivähtävä nude cremelakka OPIn kevään 2014 Brasilia-kokoelmasta, The Teen Queen taas Hare Polishin kevään 2013 The Last Queen of France -kokoelmasta väritön päällys/koristelulakka, jossa on värittömässä pohjalakassa eri kokoisia vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä kimallehippusia sekä ihan pienen pientä sinistä kimalletta, josta ehkä näkyy häivähdys tuossa viimeisessä kynsikuvassa (jos Blogger suo).

Tällaista siis tänne ja tällä kertaa. Ihanaa viikkoa teille kaikille ja toivottavasti nähdään ja kuullaan taas pian! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!