maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pupukynnet

Voi söpöysyliannos ja kaikkia söpöilyyn liittyviä ylisanoja, katsokaa nyt näitä!

Awwwww!

Pupukynnet! Odottakaas, kun kerron näistä lisää. Sain blogin kautta kokeiltavaksi OMG Nail Stripsin koko kynnen peittäviä kynsitarroja. Näiden luvataan olevan muita kynsitarroja tai kynsilakkatarroja (nail polish strips) kestävämpiä ja joustavampia, mikä helpottaa niiden laittamista.

Olen vuosien varrella kokeillut monenlaisia koko kynnen peittäviä tarroja ja vähän jo luopunut toivosta, sillä useimmat ovat joko hankalia tai täysin toivottomia laittaa eivätkä välttämättä kestä kynnellä kovin hyvin. Mutta nyt täytyy sanoa, että nämä tarrat ovat oikeasti helppokäyttöiset!


Kynsitarrojen materiaali on ohutta mutta silti suhteellisen hyvin kestävää. Yhden tarran sain vähän repeämään, kun irrotin sitä taustapaperista, joten varovainen näidenkin kanssa kannattaa olla, mutta yleisesti ottaen eivät todellakaan ole käsiin hajoavaa tyyppiä.

Tarrojen asettaminen kynnelle onnistuu helposti, sillä tarrat ovat työstettävissä hetken aikaa eli jos tarra ensimmäisella kerralla osuu vähän väärään kohtaan, voi sen vielä irrottaa ja kiinnittää uudelleen ilman, että liimapinta on jo pilalla. Materiaali on myös aika ohutta, joten se asettuu kynnelle aika kivasti. Pari ryttyä sain aikaiseksi, mutta se johtuu luultavasti enemmän kokemattomasta tarran laittajasta kuin tarroista.


Niin ja ylimenevä osa on tosi helppo irrottaa, vain pari vetoa kynsiviilalla kynnen alapuolen suuntaan ja ta-daa, loppuosa irtoaa nätisti ja siististi eikä jää repsottamaan.


Ja nämä toimivat siis kuten muutkin kynsitarrat. Pakkauksessa on kaksi liuskaa eri kokoisia tarroja, joista valitaan kullekin kynnelle sopivin koko. Omille kynsilleni sopiva koko löytyi valmiina vain yhtä kynttä lukuun ottamatta eli sitä varten leikkasin isommasta tarrasta vähän pois. Sekin oli helppoa ja lopputulos oli siisti.


Kynnet kannattaa valmistella tarroille irrottelemalla kynsinauhat, jotta tarran saa kiinnittymään tasaisesti. Tällöin tarrat paitsi näyttävät siistimmiltä, myös pysyvät paremmin. Sitten tosiaan valitaan kynnelle sopivan kokoinen tarra, irrotetaan se suojakalvosta ja taustapaperista ja asetetaan pyöreä pää kynsinauhaa vasten puhtaalle ja kuivalle kynnelle. Aluslakkaa ei tarvita. Siloitetaan keskeltä ulospäin, viilataan ylimenevä osa kynsiviilalla irti ja viimeistellään päällyslakalla. Valmista! Oikeasti helppoa ja nopeaa eikä mennyt hermot yhtään! ^_^

Kestävätkin näiden luvataan olevan ja aika hyvältä vaikuttaa. Tarrat ovat olleet kynsilläni nyt reilut neljä päivää ja parin kynnen kärjessä on havaittavissa pientä kulumaa, ei muuta. Niin ja muuten vinkkinä, että kannattaa antaa sen päällyslakan kuivua ihan rauhassa. Olen niin tottunut pikakuivattajiin (jota ei tarrojen kanssa voi käyttää), etten osannut odottaa tarpeeksi kauan lakan kuivumista ja sain sitten yhteen kynteen pienen rytyn sen takia aikaiseksi, märkä päällyslakka kun voi irrottaa näköjään myös itse tarraakin.


Sain OMG Nail Stripsiltä kokeiltavaksi myös led-kynsitarroja, joissa on pieni led-valo, joka pitäisi saada aktivoitua NFC-kentän avulla. En ole ihan varma, miten tuo onnistuu, ilmeisesti ainakin uudemmilla Android-puhelimilla se voisi olla mahdollista. Täytyy vain etsiä sellainen käsiini. ^_^

Ja tarroja myy siis OMG Nail Strips. Koko kynnen peittävät tarrat maksavat siellä 7,99 dollaria ja tällä hetkellä siellä näyttäisi olevan tarjous, jossa viisi arkkia saa 25 dollarilla ja kymmenen arkkia 45 dollarilla. Valikoimissa on yli sata erilaista mallia, joten valinnanvaraa on. Ja OMG Nail Strips toimittaa myös Suomeen ja vielä ilman toimituskuluja! Laitan varmaan kohta tilauksen menemään, niin käteviltä nämä vaikuttivat.

Mitäs tykkäätte? Oletteko itse kokeilleet vastaavia kynsitarroja?

Ihanaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. PUPUKYNNET! Ihanat! <3 Ja leditarrat, oh my. Kaikkea sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! :-) Ja joo, kaikkea ne keksii. Kun pääsisi vielä kokeilemaan noita ledejä. :-D

   Poista
 2. Suloiset pupukynnet ja mielenkiintoiselta kuulostaa ledtarrat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään näistä itsekin kyllä tosi paljon! Ja pitää kyllä tutustua noiden ledtarrojen toimintaan, olisi niin hienoa saada ne toimimaan! :-)

   Poista

Kiitos kun kommentoit!