maanantai 21. syyskuuta 2015

Mun uusi Yumiko

Joku teistä ehkä vielä muistaa ensimmäisen Yumikon balettipukuni, joka vihdoin saapui luokseni viime vuodenvaihteessa. Yumikon puvuissa on se hauska puoli, että niihin jää helposti koukkuun. Yumikon pukujen ideana on, että puvut valmistetaan tilauksesta ja asiakas voi valita puvun mallin ja koon lisäksi puvun materiaalin ja värin sekä itse puvulle että Yumiko-puvuille niiden tunnusomaisen ilmeen antaville reunuksille.

Koska malleja on suht paljon ja jokaiseen voi valita minkä tahansa värin ja materiaalin Yumikon värivalikoimasta ja vielä lisäksi puvun reunukset mistä tahansa Yumikon väristä ja materiaalista, on yhdistelmiä aika loputon määrä. Ja miten ihanaa puuhaa niitä onkaan pyöritellä ja pohtia eri yhdistelmiä! ^_^

Viime kevät minulla oli tosiaan vähän hiljaisempaa balettiharrastukseni kanssa, sillä keskityin enemmän streetlajeihin ja panostin kisatreeneihin. (Ah ja ne kisat! Niistä voisin tehdä ihan oman postauksen!) Nyt olen taas palannut myös baletin pariin ja muuten myös pukenut kärkitossutkin jälleen jalkaan, hui, joten balettipuvuille on taas enemmän käyttöä. Harkitsin jo uuden Yumikon puvun tilaamista, mutta sitten törmäsin Facebookin balettikirppiksellä tähän ihanuuteen:
Malli on Yumikon Heather, materiaalina nylon ja värinä N-Titanium ja trimmien eli reunusten värinä N-Lemon. Väri, materiaali ja malli ovat sellaisia, että en näihin varmastikaan olisi päätynyt, jos olisin itse puvun väreineen ja materiaaleineen valinnut Yumikolta, mutta ah miten i-ha-na tämä on! Tykkään ihan hirveästi puvun sporttisen raikkaasta ilmeestä ja tuo sitruunankeltainen trimmi on vaan niin herkullisen upea! Tässä vielä vilautus, miltä puku näyttää päällä:


Tykkään myös puvun materiaalista nylonista, joka on hivenen kiiltävää, vaikka en sitäkään välttämättä olisi itse pukuun valinnut. Nylonissa hikijäljet kuulemma näkyvät helpommin, mutta no, minusta hikoilemeninenkin nyt vähän niin kuin kuuluu asiaan, kun treenataan. Ja nyt kun minulla tuo puku on, olen tosi tyytyväinen myös materiaaliin. Kohta selviää sitten ihan käytännössäkin, miten puku toimii, sillä otan sen varmaankin tällä viikolla käyttöön tunneilla.

Mitäs tykkäätte puvusta? Entä ylipäätään näistä balettiaiheisista postauksista?

Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!