lauantai 15. marraskuuta 2014

Mun eka Memebox

Kaikenlaiset kosmetiikkayllätysboksit ovat nyt tosi pop ja minäkin olen niistä kovasti innostunut: mikä sen ihanampaa kuin saada kosmetiikkaa kokonainen laatikollinen ja vielä niin, että sisältö on yllätys! Kotimainen Livbox ei ole oikein minun juttuni, joten olen seuraillut sivusilmällä ulkomaisia kosmetiikkabokseja ja odottanut, että vastaan tulisi joku sellainen, jonka saisi tilattua myös Suomeen.

Joten kun kuulin korealaisesta Memeboxista, kiinnostuin heti. Memeboxin ideana on, että valittavana on eri teemaisia ja hieman eri hintaisia yllätysbokseja, joista jokaisen voi ostaa yksittäin. Mukana voi olla ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita, kynsituotteita ja/tai meikkejä ja kaikki ovat käsittääkseni korealaista kosmetiikkaa.

Minulla ongelmana olikin lähinnä osata päättää, minkä Memeboxin valitsen. Koska boksien sisältö on yllätys, ei tarkkaa sisältöä kerrota sivuilla, mikä vaikeuttaa päätöksen tekemistä entisestään. Siksi kävin sivuilla moneen kertaan ennen kuin vihdoin sain tehtyä valintani.

Lopulta päädyin boksiin nimeltä Luckybox #10. Luckyboxit sisältävät Memeboxin mukaan aikaisemmissa bokseissa olleita suosittuja tuotteita, joten se kuulosti varmalta valinnalta. Hintaa boksilla oli 23 dollaria, postikuluineen pyöreästi 30 dollaria.

Ja tässä se nyt on:
(Pahoittelut muuten kelmeistä kuvista, kuvat on otettu sisällä keinovalossa. Marraskuu.)


Memebox!

Memeboxin Luckybox #10.

Ihana pinkki paketti, josta löytyi ihana pinkki laatikko, josta löytyi vaikka mitä ihanaa! Luckybox #10 sisälsi kuusi täysikokoista tuotetta sekä yhden näytepakkauksen, jossa oli kuusi näytettä. Katsotaanpa näitä tarkemmin:

E choicen Snow Brightening Body Cream ja Mstarin Malus Intensive Hair Treatment.

Aasialaiset vartalovoiteet ovat minulle ihan uusi tuttavuus, vaikka olen paljon aasialaista kosmetiikkaa kokeillut. E choicen Snow Brightening Body Cream kuulostaa ehkä hieman oudolta valkaisuvaikutuksineen, mutta aasialaisessa kosmetiikassa whitening ja brightening ovat kovassa huudossa, ja minusta niillä tarkoitetaan yleensä lähinnä ihon kirkastamista eikä mitään valkopesua. ^_^ Pakkaus ainakin on suloinen ja sopii talveen, otan tämän varmasti pian kokeiluun.

Mstarin Malus Intensive Hair Treatment on varmaankin supertehokasta, sillä pakkauskoko on vain 30 grammaa ja tämänkin pitäisi olla täysikokoinen tuote. Kyse on kuiville ja vaurioituneille latvoille tarkoitetusta tehohoidosta. Tämäkin on vielä testaamatta, mutta odotan mielenkiinnolla.

Dr. MJ Bee Tox Control Cream.

Dr. MJ:n Bee Tox Control Cream lupaa rauhoittaa, ravita ja uudistaa ihoa. Tästä olen tykännyt kovasti, voide tuntuu tehokkaalta eikä ärsytä ihoa lainkaan ja imeytyy todella hyvin eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Tämä tulee varmasti käytettyä kokonaan.

Bentonin Snail Bee High Content Essence ja The Skin Housen Aloe Water Mist.

Bentonin Snail Bee High Content Essencestä olen myös pitänyt todella paljon. Tehoaineet kuulostavat aika hurjilta: etanalimaa, mehiläismyrkkyä ja EGF:ää (epidermal growth factor), mutta käytössä tämä tuntuu toimivalta, tehokkaasti kosteuttavalta ja hyvin imeytyvältä seerumilta. Pakko kyllä sanoa, että aasialaiset osaavat seerumeiden ja kasvovesien tekemisen todella hyvin, ne tuntuvat järjestään pesevän täkäläiset sisarensa.

Joten kyllä, pidän paljon myös The Skin Housen Aloe Water Mististä. Se on hienojakoinen kasvosuihke, joka kosteuttaa kivasti ja tuntuu myös rauhoittavan omaa ihoani. Veikkaan, että tämä pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa kuivina talvikuukausina tai vastaavasti kesäkuumalla.

Beauty Peoplen Miss 100 Auto Gel Pencil Liner.

Luckybox #10:n kuudes täysikokoinen tuote oli Beauty Peoplen rajauskynä Miss 100 Auto Gel Pencil Liner. Tarjolla olevasta kolmesta väristä (Glimmer Coral, Glimmer Bronze ja Glam Brown) minun paketistani löytyi upean kuparinen Glimmer Bronze. Tämä lupaa olla erittäin vedenkestävä ja ainakin ensimmäisten käyttökertojen perusteella todella myös on sitä. Kädelle piirretty testiviiva ei tahtonut lähteä saippuallakaan ja luomillakin tämä pysyi hyvin. Ja nyt vasta huomasin, että tätä voi käyttää paitsi rajausvärinä myös luomivärinä! Täytyy ehdottomasti testata, väri kun on todella kaunis.

Blithen Patting Water Pack.

Kuuden täysikokoisen tuotteen lisäksi mukana oli myös kuusi näytettä. Blithen Patting Water Pack on sen verran erikoinen tuote, etten ole vielä saanut tätä kokeiltua. Kasvonaamiota korvaavaa tuotetta on tarkoitus käyttää puhdistuksen jälkeen niin, että pesualtaasta täytetään yksi neljäsosa vedellä ja pussin sisältö sekoitetaan veteen. Sen jälkeen vettä taputellaan kasvoille puolen minuutin ajan ja lopuksi veden annetaan imeytyä ihoon. Tästä on kolmea versiota: Energy Yellow Citrus & Honey, Rejuvenating Purple Berry ja Soothing & Healing Green tea ja pakkauksessa oli kaksi näytettä jokaisesta. Sen verran mielenkiintoiselta tämä kuulostaa, että varmasti kokeilen. ^_^

Siinä se oli, ensimmäinen Memeboxini. Kaiken kaikkiaan olen sisältöön tosi tyytyväinen. Kaikki tuotteet ovat kiinnostavia ja kokeilemistani tuotteista yksikään ei ole ollut huti, päin vastoin, olen pitänyt paljon etenkin Aloe Water -kasvosuihkeesta, Snail Bee -seerumista ja Bee Toxin kasvovoiteesta. Tykkäsin paljon myös siitä, että mukana oli monenlaisia tuotteita: kasvoille, vartalolle ja hiuksille ja vielä meikkituotekin.

Varmasti tilaan toistekin. Memeboxin ainoa "ongelma" on valinnan vaikeus. Bokseja on paljon tarjolla, ja koska sisältö on yllätys, ei kuvausten perusteella voi vielä kovin paljon päätellä. Toisekseen useimmat boksit eivät lähde luoksesi samalla hetkellä kuin sen tilaat, vaan jopa monen viikon viiveellä. Toimitusajankohta on kyllä ilmoitettu sivulla, mutta itsestä ainakin tuntuu pitkältä ajalta odottaa monta viikkoa ennen kuin paketti edes lähtee matkaan. Toisaalta lähetysajankohta ehti minulta tämän boksin kanssa kyllä unohtua, joten sen saapuminen oli kaikin puolin iloinen yllätys. ^_^

Onko Memebox teille tuttu tai oletteko ehkä tilanneetkin sitä? Tai onko teillä kokemuksia vastaavista kosmetiikkabokseista? Innostavatko tällaiset yllätyslaatikot teitä vai valitsetteko mieluummin itse tuotteenne sen mukaan mitä tarvitsette, ilman yllätyksiä?

Ihanaa viikonloppua kaikille! Ja muistakaa hemmotella itseänne! ^_^

18 kommenttia:

  1. En ollut tuosta boksista kuullutkaan, pitääpä käydä tsekkaamassa sitten kun on vähän "ylimääräästä" :D Mielenkiintoisia tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kuulin tästä nyt syksyllä, piti sitten heti kokeilla. :-) Nythän olisi hyvä tilaisuus tilata itselle vaikka joululahja? :-)

      Poista
  2. Kiehtovia tuotteita! Muakaan ei Livbox nappaa, mutta ajattelin testata Lovelulan luonnonkosmetiikka-boksia. Viime kuukausien boksit ovat olleet aika hyviä! En malta odottaa ekaa boksiani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin Lovelula, siitä olen joskus kuullut, mutta en ole sen enempää tutustunut. Toivottavasti teet sitten boksistasi postauksen, olisi kiva lukea siitä! :-) Minua on vähän himottanut Lookfantasticin Beauty Box, mutta siinä tökkivät kalliit toimituskulut eli se saa vielä odottaa.

      Poista
  3. Itsekin pitänyt kokeilla joskus MemeBoxia ja tämän perusteella kyllä vielä innokkaammin sen jossain kohdin tilaan. Kivoja juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin tuli kyllä heti fani, tilaan tämän varmasti toistekin. :-)

      Poista
  4. Minä sain käsiini Memebox numero 68:n ja siitä tulossa postaus maanantaiaamuna..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jännää, jään odottamaan postausta! Kiva nähdä, mitä sinun boksistasi on löytynyt. :-)

      Poista
  5. Mitä enemmän kuulen Memeboksista, sitä varmemmin aion tilata sen keväällä, kun LivBoxin tilaus loppuu. Kahta boksia en viitsi tilata ja LivBoxin laatu huononee ja huononee koko ajan, joten ei ihan huvita maksaa siitä. Memebox on monissa YouTube-videoissa ainakin näyttänyt melko huikealta! Valinnanvaikeus siinä kuitenkin tulee... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, onhan tämä vähän hintavampi kuin Livbox, mutta minusta rahoilleen saa kyllä hyvin vastinetta. Mutta se valinnanvaikeus! :-)

      Poista
  6. Vaikuttaa mielenkiintoiselta boxilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :-) Tekisi jo kovasti mieli tilata seuraava Memebox. :-)

      Poista
  7. Olen youtubessa katsonnut Memeboxin avausvideoita ja kuolannut :D Minulle on nyt tulossa 3kk Livboxeja, joten nyt taidan jättää tämän ihanuuden väliin, mutta ehkä sitten joskus hamaassa tulavaisuudessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan totta, ei näitä eri bokseja ihan rajattomasti ainakaan samaan aikaan viitsi tilailla. Mutta tosiaan ehkä sitten joskus myöhemmin. :-)

      Poista
  8. Täähän vaikuttaa tosi kivalta! :) Täytyy kokeilla (kunhan osaa päättää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, valinnan vaikeus! :-) Lisäksi pitäisi olla myös nopea, sillä esim. tällä hetkellä suurin osa bokseista on näköjään myyty loppuun. Että ei kun kärkkymään. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!