lauantai 6. syyskuuta 2014

Fabulous

Tänään jotakin muuta kuin kosmetiikkaa, koska on vaan pakko päästä jakamaan tämä ihanuus kanssanne. Uudesta kodistani on puuttunut kylpyhuoneen matto, mutta koska se ei minun mielestäni ole varsinaisesti mikään välttämättömyys, ei sen hankkiminen ole ollut ihan ykkösenä listalla (toisin kuin erilaisen kosmetiikan, tietty ^_^). Mutta kun yhtenä myöhäisenä iltana törmäsin Debenhamsin verkkokaupassa tähän upeuteen, siirsin sen välittömästi ostoskoriini:
Siis apua, voiko ihanampaa olla! Pehmeään valkoiseen mattoon on kirjailtu kimaltavilla kivillä teksti Fabulous. Upeaa, todellakin!Maton merkki on Star By Julien Macdonald, jolta löytyy kaikenlaista aika överiä sisustustavaraa: mustaa, eläinkuosia, blingiä... Tässä yksi esimerkki tyylistä:

Star By Julien Macdonald.

Vaikka en sisustaisi kotiani katosta lattiaan tällaiseen tyyliin, se itse asiassa vetoaa minuun tällä hetkellä todella paljon. Pieninä mausteina tämä tyyli toimii minusta loistavasti. Sitä paitsi ei sisustamisen(kaan) tarvitse olla niin vakavaa. ^_^

Ja pakko vielä loppuun vinkata teille yhdestä jutusta eli syy, miksi Debenhamsin nettikaupassa asioin: Butterfly Home By Matthew Williamson eli Matthew Williamsonin oma sisustussarja, jota käsittääkseni myydään vain Debenhamsilla (saa korjata, jos olen väärässä!). Olen aikaisemmin ostanut sarjasta yhden pussilakanasetin, jota rakastan palavasti. Nyt Matthewin kukkais-perhos-kuosisia värikkäitä vuodevaatesettejä myydään jopa 70 prosentin alennuksella, joten niitä piti saada pari lisää. Ihania! Jos designer-nimet ja värikkäät kuosit vetoavat, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Mitä tykkäätte, onko liian yliampuvaa vai juuri sopivasti over the top? ^_^

Ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit!