lauantai 27. syyskuuta 2014

Blue Grape

Kesä on väistämättä ohi näillä leveysasteilla, mutta vielä en oikein osaa tarttua tummiin syyssävyihin kynsiä lakatessa. Mutta ei hätää, olen löytänyt ratkaisun! Syvä, kirkas, raikas, lähes sähköinen sininen. Kynsilakan muodossa sen lähes täydellisyyttä hipova muoto on Barry M:n Blue Grape. Katsokaa vaikka:


Barry M:n Blue Grape.

Barry M:n Gelly-lakat ovat olleet ihan loistava löytö: ne ovat edullisia (tämän olen ostanut Kosmetik4Lessiltä, jossa 10 ml:n pullo näyttää maksavan tällä hetkellä 4,59 euroa), herkullisia värejä on paljon ja laatu on näissä suorastaan superhyvä. Blue Grape on kirkkaan sininen cremelakka, joka levittyy moitteettomasti, ei raidoitu, peittää hyvin ja kestääkin ihan kiitettävästi. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite. Ainakin päällyslakan kanssa tässä oli myös kivasti kiiltoa. Tässä vielä kuva pullosta, nätti on sekin:


Minulla on entuudestaan pari muutakin Barryn Gelly-lakkaa, ja kun nämä vaan ovat niin hyviä, niin varmasti hankin näitä vielä lisää. ^_^ Ainakin herkän vaaleanpunainen Rose Hip ja herkullisen sävyinen Papaya näyttävät houkuttelevilta.

Oletteko te kokeilleet Barry M:n lakkoja? Entä minkälaiset värit teihin vetoavat tähän aikaan vuodesta?

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan värinen lakka! Ihailen aina lakkoja muiden kynsillä, mutta en osaa itse käyttää töppökynsilläni lakkoja. Olen pienestä pitäen tottunut pitämään todella lyhyitä kynsiä ja tapoja on vaikea muuttaa, joten tyydyn ihailemaan muiden kauniita kynsiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta lyhyitäkin kynsiä voi hyvin lakata, voimakkaan väriset ja tummat lakat näyttävät melkein paremmilta lyhyillä kynsillä. :-) Mutta maku- ja tottumusasioitahan nämä ovat. Minä taas olen lakannut kynsiä jo sen verran pitkään, että ilman lakkaa on ihan alaston olo! :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!