tiistai 27. tammikuuta 2015

Lempparit: Hada Labo Goku-jyun Clear Lotion

Pitkästä pitkästä aikaa lempparit-postaus! Suomen talvi ei todellakaan helli ihoa, eikä minun talvi-ihoni tilannetta helpota meneillään oleva Roaccutan-kuuri. Tähän asti olen pärjännyt kohtuullisen hyvin, mutta huomaan, että kun tämä talvi vain jatkuu ja jatkuu, alkaa iho olla todella kovilla, vaikka paukkupakkasilta on täällä pääkaupunkiseudulla ainakin toistaiseksi säästytty. Ja sama juttu tuntuu olevan joka vuosi: erityisesti lopputalvi ottaa joka suhteessa koville, myös iholle, ja ihoni ärtyy helposti, on kuiva ja kutiseva.

Ja koska en varmasti ole ongelman kanssa yksin, ajattelin jakaa kanssanne yhden oman lempituotteeni erityisesti tähän aikaan vuodesta. Ehkä hieman yllättäen se löytyy aasialaisen kosmetiikan puolelta. Olen nimittäin huomannut, että aasialaiset ihonhoitotuotteet tehoavat kosteuttajina usein paljon paremmin kuin täkäläiset sisarensa, siksi suosin niitä etenkin näin talviaikaan.

Hada Labo Goku-jyun Clear Lotion

Kosteuttavat kasvovedet ovat minusta yksi aasialaisen ihonhoidon nerokkaimmista keksinnöistä. Voisi ajatella, että kasvovesi on kasvovesi riippumatta siitä, missä päin maapalloa olemme, mutta kyllä niissä vaan on eroja. Aasialaiset kasvovedet ovat usein hieman paksumpia, aavistuksen geelimäisiä, ja yleensä ne laitetaan kasvoille sormin.

Ja onhan näillä eri nimikin: englanniksi nämä ovat lotion toisin kuin meidän länsimaiset kasvovetemme, joiden englanninkielinen nimitys on toner. Ja nämä eivät tosiaan niinkään ole osa puhdistusta, vaikka käyttöjärjestys onkin sama, vaan enemmänkin kosteutuksen ensimmäinen vaihe, joka valmistelee ihon hoitotuotteille.


Omassa käytössäni on nyt Hada Labon Goku-jyun Clear Lotion, joka on juuri sellainen täydellisyyttä hipova superkosteuttava kasvovesi, josta tykkään. Sen koostumus on todella kevyt, mutta se kosteuttaa silti todella tehokkaasti. Kevyen koostumuksen ansiosta kasvovesi myös imeytyy hyvin eikä jää ihon pinnalle lillumaan. Minusta tämä on myös käytännössä tuoksuton eikä myöskään ärsytä ollenkaan talven herkistämää ihoani.

Oman Hada Labon Goku-jyun Lotionini olen hankkinut Sasa.comista, missä se näyttää tällä hetkellä maksavan reilut 17 dollaria pullo (170 ml). Sen verran suosittu tämä käsittääkseni on, että uskoisin tätä löytyvän myös eBaysta. Ja jos juuri tätä Hada Labon kasvovettä ei onnistu saamaan käsiinsä, on Aasian markkinoilla monta vastaavaa tuotetta, joten kokeilemaan vaan. Suomesta näitä tosin taitaa saada heikommin, mutta ainakin Shiseidon Ibuki-sarjassa on hyvin vastaavanlainen tuote ja uskoisin, että Kanebo Sensailtakin tällainen löytyy.

Onko kukaan teistä kokeillut näitä aasialaisia kasvovesiä? Ja jos olette, mitä olette pitäneet niistä? Entä mitkä ovat teidän aseenne kuivan talvi-ihon taltuttamisessa?

Lempparit-sarjan muut postaukset löytyvät lempparit-tunnisteen alta.

Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!