maanantai 16. helmikuuta 2015

Pari uutta BB:tä

Intoni aasialaiseen kosmetiikkaan alkoi jo vähän hiipua, osittain varmaan siksi, että aasialaisen kosmetiikan suosikkiostospaikkani Sasa.com meni aika huonoon jamaan eikä kansainvälisellä sivustolla ollut oikein tarjontaa. Samaan aikaan useampi seuraamani aasialaiseen kosmetiikkaan keskittynyt blogi hiipui, joten minä ja aasialainen kosmetiikka vain ajauduimme erilleen. ^_^

Mutta nyt into on palannut! Vaikka ilo Memeboxista jäi minulle lyhyeksi, ehdin tilata muutaman boksin ja ne palauttivat mieleeni, kuinka kivoja juttuja aasialaisessa kosmetiikassa voikin olla. Ilokseni huomasin myös, että Sasan tarjonta on taas piristynyt, joten laitan varmaan sinnekin taas tilauksen jossain vaiheessa menemään.

Ja sitten yhtenä päivänä se vaan iski. Tarve saada uusi aasialainen meikkipohja. Tai pari. Aasialaiset BB-voiteet ovat ihan parhautta, ja etenkin nyt Roa-kuurin aikana en voisi kuvitella käyttäväni tavallista meikkivoidetta. Ja uuttahan on aina kiva kokeilla. Joten ei kun eBayhin, tutun myyjän valikoimaa selaamaan, ja vips, pari tuotetta sujahti ostoskoriin. Pikakelauksella reilu viikko eteenpäin ja ta-daa:

Misshan Signature Complexion Coordinating BB Cream ja Lioelen BB Beyond the Solution. 

Ensinnäkin on pakko sanoa, että kyllä aasialaiset ainakin hallitsevat suloiset pakkaukset! Katsokaa nyt noita, oih!

Lioelen BB-voiteista olen kuullut paljon kehuja ja nyt kun ihoni on Roan seurauksena muuttunut superrasvaisesta hyvinkin kuivaksi, halusin päästä kokeilemaan niitä. Beyond the Solutionin valitsin lähinnä sillä perusteella, että sitä oli hyvin saatavilla.

Lioelen BB Beyond the Solution.

Misshan Signature Complexion Coordinating BB Creamin taas valitsin ihan kokeilunhalusta ja pienen googlettelun perusteella. Kiva, että siitä löytyi tällainen 20 ml:n kokeilukoko ja voi siis rauhassa kokeilla ja sitten hankkia täysikokoisen, jos siltä tuntuu.

Misshan Signature Complexion Coordinating BB Cream.

Näistä kahdesta Lioelen BB on ohuempaa ja jättää hieman kuulaan (eli ei-mattaisen) pinnan. Se tuntuu levittyvän nätisti ja tarvittaessa sillä saanee kevyemmänkin lopputuloksen. Ei jämähdä ihoon eikä korosta ihohuokosia tai muita ihon epätasaisuuksia. Misshan Signature Complexion Coordinating BB Cream taas on tanakampaa tavaraa ja vaatii huolellisen levityksen. Itse käytän siihen tiivistä ja tasapäistä kabukia, jolla voiteen saa buffattua ihoon ja lopputuloksesta tulee kyllä kaunis. Meikatun näköinen ja mattainen, mutta kaunis.

Molempia olen ehtinyt vasta testailemaan, joten pidemmässä käytössä sitten näkee, miten nämä toimivat arkikäytössä ja pitkinä päivinä.

Tässä vielä swatchit molemmista:

Lioelen Beyond the Solution vasemmalla ja Misshan Signature Complexion Coordinating BB Cream (sävy 2  Beige) oikealla.

Lioelen Beyond the Solution (kuvassa vasemmalla) on näistä kahdesta hieman tummempi ja näyttää kevyesti levitettynäkin aika tummalta. Kasvoille levitettynä se ei kuitenkaan ole vaalealle iholleni yhtään tumma, vaan levittyy kauniisti ja jättää kivan luonnollisen lopputuloksen. Ja toisaalta tämä voisi toimia myös kesällä, jolloin monet aasialaiset BB-voiteet ovat jopa minun iholleni liian vaaleita, vaikka en juuri rusketukaan. Harmi vaan, että siinä ei ilmeisesti ole suojakerrointa, minkä huomasin vasta nyt ja mikä ainakin minun kokemukseni perusteella on muuten aika harvinaista aasialaisissa BB-voiteissa.

Ovatko Lioelen tai Misshan BB-voiteet teille tuttuja? Tai oletteko ylipäätään kokeilleet aasialaisia BB-voiteita?

Ihanaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mulla on innostus aasialaiseen kosmetiikkaan nousussa. Olen joskus vuosia sitten käyttänyt Misshan BB voidetta, mutta nyt haluaisin kokeilla jotain uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aasialaisessa kosmetiikassa on kyllä paljon kivoja juttuja ja onhan se kokonaisuudessaan ihan oma maailmansa! Kokeile ihmeessä uusia BB-voiteita, minun kokemukseni aasialaisista BB-voiteista ovat olleet tosi hyviä eikä oikeastaan täydellisiä huteja ole osunut kohdalle. Oma kestosuosikkini on Skin79, jolla on monta hyvää BB:tä. :-)

      Poista

Kiitos kun kommentoit!