sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Nyt voi joulu tulla

Hei taas piiiiitkästä aikaa! Hiljaista on ollut taas täällä blogissa, pahoittelut siitä, enkä muuta uskalla luvata. Näillä nyt mennään ainakin toistaiseksi. Mutta siirrytään pidemmittä puheitta päivän aiheeseen, sillä minulla on teille jotain ihanaa näytettävää!

Minulla oli onni ja ilo päästä nyt marraskuussa taas käymään minulle niin rakkaassa Nizzassa Etelä-Ranskassa. Lomani ajalle osui ihan uskomattoman hieno sää, päivät olivat aurinkoisia ja lämpimiä, joten suuri osa ajasta kului rannalla ja rantabulevardi Promenade des Anglaisia ees taas vaellellessa. Voitte uskoa, että rautaisannos aurinkoa, lämpöä ja merta teki todella hyvää marraskuun pimeyden keskelle!

Mutta ehdin minä toki shoppaillakin. Ja tietenkin yksi ehdottomista shoppailukohteista oli Sephora, tuo Ranskan lahja meille kosmetiikkaa rakastaville. Ja vaikka joulun lähestymistä ei juuri säästä voinut päätellä, näkyi se Sephorankin valikoimissa. Ja siis katsokaa, mihin siellä törmäsin!


Minulla on parina edellisvuonna ollut kosmetiikkajoulukalenteri, viime vuonna kaksinkin kappalein, Bootsin ja Boulevard de Beautén, ja sitä edellisenä tunteella ja tarmolla metsästetty Benefit sekä ystävälle askarreltu DIY-kosmejoulukalenteri. Tänä vuonna olin jo vähän luopunut toivosta, sillä en ollut oikein löytänyt järkevän hintaista tai Suomeen tilattavaa joulukalenteria. Kunnes tosiaan törmäsin tähän Sephoran kalenteriin. En edes tiennyt, että Sephoralla on oma joulukalenteri! Kaiken lisäksi tämä ei ollut edes kovin kallis, hinta oli muutaman sentin alle 40 euroa.


Olisin varmaan kuskannut näitä Rankasta mukanani enemmänkin, sillä olisihan tällaista upeutta halunnut jakaa ystävillekin, mutta kuljetus osoittautui hieman haastavaksi. Ensin ajattelin, että varjelen tätä aarrettani ja kuljetan kalenterin kotiin käsimatkatavarana. Kunnes tajusin, että lentokentällä ajatukseen tuskin suhtauduttaisiin kovin suotuisasti, sisältäähän tämä oletettavasti enemmän tai vähemmän nesteeksi määriteltäviä osia, joita ei lentokentällä muutenkaan katsella kovin lempeästi, mutta lisäksi olin matkalla Rankassa Pariisin iskuja seuranneella viikolla. Joten voin vain sanoa, että onneksi tajusin asian ajoissa. Kalenteri matkasi siis kotiin matkalaukussani, ja koska matkustin menosuuntaan pelkällä käsimatkatavaralla ja siis sen mukaan mitoitetulla matkalaukulla, vei kalenteri laukun tilasta huomattavan osan. Joten ekstrakappaleet eivät olisi mahtuneet mukaan.

Joten jaan nyt tätä iloa edes nyt sitten täällä blogin välityksellä teille kaikille. Ja jos ehdin ja muistan, postailen joulukalenterin luukkujen sisältöjä Instagramiin, josta minut löytää nimellä Beautysaralove: www.instagram.com/beautysaralove/

Miten te olette valmistautuneet joulunodotukseen? Onko teillä joulukalenteri vai pärjäättekö ilman?

Ihanaa sunnuntai-illan loppua ja alkavaa viikkoa kaikille! ^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit!