lauantai 27. syyskuuta 2014

Blue Grape

Kesä on väistämättä ohi näillä leveysasteilla, mutta vielä en oikein osaa tarttua tummiin syyssävyihin kynsiä lakatessa. Mutta ei hätää, olen löytänyt ratkaisun! Syvä, kirkas, raikas, lähes sähköinen sininen. Kynsilakan muodossa sen lähes täydellisyyttä hipova muoto on Barry M:n Blue Grape. Katsokaa vaikka:


Barry M:n Blue Grape.

Barry M:n Gelly-lakat ovat olleet ihan loistava löytö: ne ovat edullisia (tämän olen ostanut Kosmetik4Lessiltä, jossa 10 ml:n pullo näyttää maksavan tällä hetkellä 4,59 euroa), herkullisia värejä on paljon ja laatu on näissä suorastaan superhyvä. Blue Grape on kirkkaan sininen cremelakka, joka levittyy moitteettomasti, ei raidoitu, peittää hyvin ja kestääkin ihan kiitettävästi. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite. Ainakin päällyslakan kanssa tässä oli myös kivasti kiiltoa. Tässä vielä kuva pullosta, nätti on sekin:


Minulla on entuudestaan pari muutakin Barryn Gelly-lakkaa, ja kun nämä vaan ovat niin hyviä, niin varmasti hankin näitä vielä lisää. ^_^ Ainakin herkän vaaleanpunainen Rose Hip ja herkullisen sävyinen Papaya näyttävät houkuttelevilta.

Oletteko te kokeilleet Barry M:n lakkoja? Entä minkälaiset värit teihin vetoavat tähän aikaan vuodesta?

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

lauantai 20. syyskuuta 2014

Vihdoinkin


Tällaista tänne. Minäkin sitten vihdoin tein sen. Nimittäin hain itselleni Isotretinoin Actavis -kuurin, joka paremmin tunnetaan nimellä Roaccutan. Olen kärsinyt iho-ongelmista oikeastaan koko ikäni teini-iästä lähtien. Välillä iho on ollut vähän parempi, mutta enimmäkseen ei. Vuosien varrella olen kokeillut Roaccutania lukuun ottamatta kaikkea mahdollista ja mahdotonta ihon kunnon parantamiseksi, mutta pitkäaikaista apua ei ole ollut mistään.

Silti aina kun on ollut parempia kausia, sitä on jotenkin elätellyt toivoa, että se olisi pysyvää. Nyt kesällä iho oli taas selvästi parempi, mutta parin kuukauden paremman jakson jälkeen iho taas räjähti. Silloin totesin, että nyt riittää ja varasin ajan ihotautilääkärille.

Olen toki käynyt ihotautilääkäreille ennenkin ja tiennyt Roaccutanista, mutta jostain syystä en ole uskaltanut sitä kokeilla. En oikein edes tiedä miksi. Ehkä etenkin alkuun sillä oli vähän pelottava maine ja minäkin olen pelännyt kaikenlaisia sivuvaikutuksia.


Nyt kuitenkin päätin, että en edes lue mahdollisista sivuvaikutuksista mitään, koska alan silloin vain turhaan pelätä niitä. Jos jotain tulee, niin sitten tulee. Olen ainakin nyt valmis kokeilemaan, sittenhän tiedän, miten käy.

Nyt on viikko kuuria takana ja iholleni kävi kuten vähän epäilinkin ja mistä lääkärikin varoitteli: alkuun tilanne voi nimittäin pahentua. Minusta tuntuu, että iho nyt puskee kaiken moskan ulos. En tiedä, kauanko tätä vaihetta kestää, mutta en usko, että kovin pitkään. Ja se sitten kestää sen minkä kestään. Luotan lääkärini sanoihin: lääke toimii hitaasti mutta varmasti. Ja suoraan sanottuna tässä vuosia kestäneessä ihon kanssa tuskailussa viikko tai kuukausi lisää ei tunnu enää missään. ^_^

Tässä vaiheessa haluan vielä lähettää erityisterveiset ja ison kiitoksen Neiti Kameleontti -blogiin, sillä Neiti Kameleontti on jakanut blogissaan omia Roa-kokemuksiaan, ja sieltä sain lopullisen sysäyksen hakea lääkkeet vihdoin itsellenikin. Kiitos siis Neiti Kameleontti!

En aio järkyttää teitä ennen-kuvilla ja esitellä, kuinka huonossa jamassa ihoni on. Sellaisiakin blogeja löytyy ja nostan näille rohkeille bloggaajille todella hattua siitä. Minun rohkeuteni ja itsetuntoni ei siihen kuitenkaan riitä. Mutta kerron kyllä teille mielelläni kokemuksistani, jos haluatte niitä kuulla. Samoin olisi kiva kuulla teidän kokemuksia niin Roa-kuurista kuin ylipäätään elämästä oman ihonne kanssa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

lauantai 13. syyskuuta 2014

Vielä yhdet kesäkynnet

Muutaman sateisen ja kolean viikon jälkeen kesä teki onneksi paluun. Kun aurinko vielä paistaa ja lämmittää, on tehnyt mieli nauttia siitä kaikin tavoin, myös kynsiä lakatessa. Niinpä tein vielä (ainakin!) yhden tosi kesäisen lakkauksen ja vaikka itse sanonkin, niin voi että kun tästä tuli ihana!



Nailstationin French Riviera ja nimettömässä Hits Space Grunge.

Kirkkaat värit ja etenkin turkoosi kuuluvat minusta kesään, joten valitsin kynsille metallisena hehkuvan turkoosin Nailstationin French Rivieran (joka saa lisäpisteitä ihanasta nimestään!). Lisäksi tein yhden tehostekynnen lakkaamalla nimettömän brasilialaisen Hits-merkin Mari Moon Multigirl -kokoelman turkoosilla hologlitterupeudella Space Grungella. Space Grunge on kynnellä muuten ihan yksinään eikä siis French Rivieran topperina, vaikka lakat ovat keskenään sävyltään niin samanlaiset, että siltä näyttääkin. Kuvissa molempia lakkoja kaksi kerrosta, aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Tässä käytetyt lakat vielä yhteiskuvassa:

Hits Space Grunge ja Nailstation French Riviera.

Mitä tykkäätte? Vieläkö kesä inspiroi teitä vai odotatteko jo syksyä?

Ihanaa kesäistä viikonloppua kaikille!

lauantai 6. syyskuuta 2014

Fabulous

Tänään jotakin muuta kuin kosmetiikkaa, koska on vaan pakko päästä jakamaan tämä ihanuus kanssanne. Uudesta kodistani on puuttunut kylpyhuoneen matto, mutta koska se ei minun mielestäni ole varsinaisesti mikään välttämättömyys, ei sen hankkiminen ole ollut ihan ykkösenä listalla (toisin kuin erilaisen kosmetiikan, tietty ^_^). Mutta kun yhtenä myöhäisenä iltana törmäsin Debenhamsin verkkokaupassa tähän upeuteen, siirsin sen välittömästi ostoskoriini:




Siis apua, voiko ihanampaa olla! Pehmeään valkoiseen mattoon on kirjailtu kimaltavilla kivillä teksti Fabulous. Upeaa, todellakin!



Maton merkki on Star By Julien Macdonald, jolta löytyy kaikenlaista aika överiä sisustustavaraa: mustaa, eläinkuosia, blingiä... Tässä yksi esimerkki tyylistä:

Star By Julien Macdonald.

Vaikka en sisustaisi kotiani katosta lattiaan tällaiseen tyyliin, se itse asiassa vetoaa minuun tällä hetkellä todella paljon. Pieninä mausteina tämä tyyli toimii minusta loistavasti. Sitä paitsi ei sisustamisen(kaan) tarvitse olla niin vakavaa. ^_^

Ja pakko vielä loppuun vinkata teille yhdestä jutusta eli syy, miksi Debenhamsin nettikaupassa asioin: Butterfly Home By Matthew Williamson eli Matthew Williamsonin oma sisustussarja, jota käsittääkseni myydään vain Debenhamsilla (saa korjata, jos olen väärässä!). Olen aikaisemmin ostanut sarjasta yhden pussilakanasetin, jota rakastan palavasti. Nyt Matthewin kukkais-perhos-kuosisia värikkäitä vuodevaatesettejä myydään jopa 70 prosentin alennuksella, joten niitä piti saada pari lisää. Ihania! Jos designer-nimet ja värikkäät kuosit vetoavat, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Mitä tykkäätte, onko liian yliampuvaa vai juuri sopivasti over the top? ^_^

Ihanaa viikonloppua kaikille!