lauantai 31. elokuuta 2013

Vihreä on uusi musta

Jotenkin tuonne kuvakansioon on kertynyt postausta odottamaan aika monta vihreän ja turkoosin sävyistä kynsilakkakuvaa, joten niitä esittelyssä tänään. Eräs ystäväni on käymässä Brasiliassa ja lähetteli sieltä kuvia ihanista paikallisista kynsilakoista, joten sen kunniaksi ensin yksi oma suosikkibrassilakkani. Se on nähty blogissa aikaisemminkin, mutta koska jouduin silloin kuvaamaan sen talvipimeällä ja tämä todella pääsee auringossa oikeuksiinsa, on uusinta ehdottomasti paikallaan. Olkaapa hyvä:



Hits Hera.

Tämä kaunotar on brasilialaisen Hits-lakkamerkin (tunnetaan myös nimellä Speciallitá Hits) kreikkalaisten jumalten mukaan nimetyn No Olimpo -kokoelman helmiä. Kaikki kokoelman lakat ovat hololakkoja eli niihin muodostuu kirkkaassa valossa sateenkaariefekti. Turkoosi + holo = täydellisyyttä, ainakin jos minulta kysytään. Ja erityisesti tämä on täydellinen kesälakka. Tällä ehdinkin lakata vielä sopivasti viimeisten kesäpäivien kunniaksi.



Zoya Zuza.

Zoyan Zuza on kesän 2012 Beach & Surf -kokoelmasta. Kaunis vihreän turkoosi lakka, jonka suhteen odotukseni olivat tosi korkealla, sillä Zoya on tehnyt parina kesänä hengästyttävän upeita kesälakkoja. No, Zuza ei aivan päässyt niiden tasolle, mutta kaunis ja kesäinen se on silti. Koostumukseltaan sen on foil-lakka (ja siis miten sen voi suomentaa? Foliolakka???) eli värissä on voimakas metallimainen hohde. Laadultaan ihan huippua, kuten Zoyan lakoilta voi odottaa.

En muuten valitettavasti enää muista, montako kerrosta Zuzaa ja Heraa kuvissa on ja mitä alus- ja päällyslakkaa olen käyttänyt, toivottavasti ei haittaa.

Ja sitten, koska huomenna on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä, ainakin jos minulta kysytään, tämän syksyn ensimmäinen virallinen syyslakka:



Lumene Viileät yöt.

En kovin usein kauheasti kiinnitä huomiota Lumenen kausikokoelmiin, mutta tämä syksyn 2013 kokoelman kynsilakka sävyssä Viileät yöt säväytti niin, että se oli napattava mukaan. Minusta väri on aika täydellinen syksyinen tulkinta smaragdinvihreästä, joka on nimetty kuluvan vuoden väriksi. Tummanvihreä lakka, josta löytyy ripaus riikinkukkomaista sinistä hohdetta. Kaunis lakka ja kelpo koostumus, kaksi kerrosta peitti hyvin ja lakka myös levittyi hyvin. Aluslakkana Nailtiques Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Oletteko te jo innostuneet syksyn väreistä? Minkälaisia värejä suositte nyt?

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa!

torstai 29. elokuuta 2013

Lempparit: Make Up For Ever HD Powder

Tänään esittelyssä meikkituote, josta on reilun vuoden aikana tullut minulle todellinen luottotuote. Kyseessä on Make Up For Everin High Definition Powder, joka on väritön irtopuuteri.


Make Up For Ever High Definition Powder.

Löysin tämän tuotteen muistaakseni toissa keväänä käydessäni Nizzan Sephorassa. Olin lukenut tästä hyviä arvioita ja päätin ostaa purkin kokeiluun. Viime keväänä taas Nizzassa käydessäni ostin tämän uudistuneen purkin, joka on malliltaan leveämpi ja jossa on myös sihti, joka helpottaa puuterin annostelua ja käyttöä. Ja hyvä, että ostin, sillä vaikka minulla on käytössä aika monta muutakin irtopuuteria, muun muassa Chanelin, kaipasin tätä kesällä niin, että oli vain kaivettava uusi purkki esiin ja otettava käyttöön.

Tältä purkki näyttää sisältä.

Tämän MUFEn irtopuuterin hienous on minusta siinä, että puuteri on todella hienojakoista. Sen ansiosta tämä levittyy pehmeästi ihoon eikä jätä yhtään sellaista paksua puuteroitua kerrosta, vaikka tätä laittaisi vähän reilumminkin. Päin vastoin, ihosta tulee minusta samettinen ja kuin vähän softattu. Tämä myös kiinnittää meikin ja pitää kiiltoa poissa oikein mallikkaasti. Koska tämä on niin hienojakoista, levitän tämän itse yleensä isolla puuterisiveltimellä niin, että käännän kasvot ylöspäin, niin puuteria ei pölise hukkaan.

Puuteria kasa suoraan purkista otettuna, kevyesti levitettynä ja kokonaan levitettynä.

Puuteria on vain yksi sävy ja purkissa se on aivan vitivalkoista. Iholla se kuitenkin sulautuu ihon omaan sävyyn eikä siis tee naamasta valkoista tai edes vaaleampaa. Tosin oma ihoni on vaalea, joten en täydellä varmuudella osaa sanoa, miten puuteri vaikuttaa, jos sitä levittää paksun kerroksen tummemmalle iholle, mutta periaatteessa sävy on transparent eli väritön ja sen pitäisi toimia kaikille. Siitäkin plussaa, eipähän tarvitse pähkiä, osuuko sävy oikein tai hankkia kesäksi ja talveksi eri tuotteita. Puuteri on myös täysin matta eli se ei sisällä mitään kimaltavaa tai hohtavaa, kuten jotkut samantyyppiset puuterit joskus sisältävät (kuten nyt vaikka Chanelin kristallipuuteri, jota ei tietääkseni nykyään enää saa ainakaan Suomesta).

HD-puuterin pahvipakkaus.

Ihan hirveän kalliskaan tämä ei minusta ole, Sephorassa tämä 8,5 gramman purkki maksoi hitusen alle 30 euroa. Valitettavasti tätä on vaan aika hankalasti saatavissa. Helsingistä tätä saa Make Up For Everin omasta myymälästä (siellä hinta tosin on varmaan vähän korkeampi), mutta en tiedä, saako tätä Suomesta muualta (saa vinkata, jos joku tietää!). Nettikaupoissakaan en tätä hirveästi ole nähnyt. Ranskan Sephoralla on kyllä verkkokauppa ja sieltä toimitetaan myös Suomeen, mutta toimituskulut olivat ainakin viimeksi asiaa tutkaillessani aika huimat. Yksi löytämäni nettikauppa on englantilainen Precious About Makeup PAM, joka toimittaa myös Suomeen. Toimituskulut näyttäisivät olevan vajaat 10 puntaa. Itse taidan jatkossakin hamstrata tätä Sephorassa käydessä.

Kaiken kaikkiaan tämä Make Up For Everin High Definition -puuteri on minusta aivan huipputuote, jota suosittelen:

  • kaikille, jotka haluavat todella hienojakoisen ja samettisesti levittyvän irtopuuterin
  • MUFEn tuotteista kiinnostuneille, sillä tämä on tähän asti kokeilemistani MUFE-tuotteista aivan helmi
  • nuorille, sillä tämä pitää kiillon kurissa eikä kasaannu huokosiin tai juonteisiin
  • vanhoille, sillä tämä pitää kiillon kurissa eikä kasaannu huokosiin tai juonteisiin.

Minusta tämä on sellainen tuote, jota voisin lämpimästi suositella ihan kaikille, mutta jos taas yritän keksiä jonkun, jolle en tätä suosittelisi niin:

  • niille, jotka haluavat ostaa kosmetiikkatuotteensa helposti lähikempparista (paitsi jos sattuvat asumaan Sephoran lähistöllä tai Helsingin Kalliossa)
  • niille, jotka haluavat puuterista hohtoa, kimalletta tai sävyä, sillä MUFEn puuteri ei sisällä näistä mitään.

Löytyykö muita tätä Make Up For Everin HD-puuteria kokeilleita? Mitä te tästä tykkäätte?

Muut Lempparit-sarjan postaukset löytyvät muuten lempparit-tunnisteen alta.

tiistai 27. elokuuta 2013

Himotuslistalla: Zoe Karssen

Kausien vaihtuminen on hyvä syy himoita kaikenlaista uutta kivaa uusista kokoelmista, oli sitten kyse vaatteista tai kosmetiikasta. Tänään katsastetaan vähän mitä uutta voisin vaatekaappiini hankkia.

Tykästyin suunnittelija Zoe Karssenin hauskoihin printtipaitoihin heti kun niitä ensimmäisen kerran näin, ja kaapistani löytyy vuosi sitten keväällä Lontoon Libertystä ostettu valkoinen You, Me, Oui -t-paita, joka lukeutuu edelleen lemppareihini. Nyt kun syksy lähestyy, tekee mieli hankkia vaatekaappiin myös vähän lämpimämpiä juttuja, ja olenkin iskenyt silmäni mm. näihin:
Zoe Karssenin Only Love Will Set Us Free -neule.

Persikanvärinen napamittainen neule on sataprosenttista kashmiria ja näyttää aivan syötävän suloiselta. Harmi vaan, että hintaa tällä on 260 euroa, joten ehkä yritän vielä hetken malttaa ja toivoa, että tämä löytyisi vaikka alesta.

Zoe Karssen Bat-svetari.

Zoe Karssenilla on aika monia eri versioita tästä Batman-lepakkoprintistä, tämä vaaleansininen pitkähihainen svetari olisi varmasti ihana viileneviin päiviin. Hintaa "vain" 100 euroa.

Zoe Karssen Enfant Terrible -neuleliivi.

Myös tämä persikanvärinen hihaton neule Enfant Terrible -tekstillä (suomeksi kauhukakara) olisi ihan superhauska. Tämänkin materiaali on 100-prosenttinen kashmir ja hinta sen mukaisesti 210 euroa.

Zoe Karssen Missing Stolen Unicorn -t-paita.

Ja koska fanitan yksisarvisia, tarvitsisin tietenkin ehdottomasti tämän Missing Stolen Unicorn -t-paidan. Hinta 60 euroa.

Zoe Karssenin ydintähän ovat hauskat, oivaltavat ja ironiset printtitekstit, ja vaikka useimmat Karssen-lohkaisut hymyilyttävät, tämä t-paita sai mut putoamaan täysin:

Zoe Karssenin Trade Your Passion for Glory -t-paita.

Kuka tunnistaa, mistä tuo tekstipätkä on? Viiden pisteen vihje:


Jep, I'm so old =^.^=  - biisi on siis Survivorin Eye of the Tiger, joka on tietenkin elokuvasta Rocky 3, ah, klassikoiden klassikko. Ja ahhahaa, tuosta videosta saa kyllä päivän naurut. ^_^

Minusta näin Zoe Karssenin omassa nettikaupassa myös jonkinlaisen liivin tai hihattoman paidan tuolla samalla printillä, mutta nyt en enää sitä löydä. Olisikohan myyty loppuun? Toivottavasti vain tilapäisesti. Tuo on ehkä pakko hankkia. ^_^

Merkin takaa löytyy muuten suunnittelijakaksikko Zoe ja Quince Karssen, ja merkki on perustettu Amsterdamissa vuonna 2010. Zoe Karssenin vaatteita myydään nykyään aika monessa nettikaupassa, mutta kannattaa käydä kurkkaamassa suunnittelijan omat verkkosivut ja nettikauppa, jotka on ilmeisesti erinäisten vaikeuksien jälkeen saatu taas pelittämään. Toimitusmaksu näyttäisi olevan vain viisi euroa kaikkialle maailmaan.

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sateenkaarikynnet

Kiitos Moskovan yleisurheilun MM-kisat, Emma Green Tregaro ja Suomen Olympiakomitea: ilman teitä en varmaan koskaan olisi tätä lakkausta tehnyt. Mutta voi että tuli hieno!



Sateenkaarikynnet! <3


Tässä käytetyt lakat:


Lakkoina käytin (kuvassa vasemmalta oikelle) tällaisia: China Glazen Urban Night, China Glazen Frostbite, China Glazen Cha Cha Cha, L'Orealin Exotic Canaries ja Zoyan Tanzy. Halusin valita sateenkaarikynsiin kirkkaita ja voimakkaita värejä ja jätin pastellisävyt kokonaan väliin, sillä minusta niistä tulee vähän toisenlainen fiilis. Muutenhan näissä saa aika vapaasti soveltaa ja jos vaikka keltaista lakkaa ei löydy, voi sen tilalla käyttää kultaista. Jos lakkaa molempien käsien sormet samalla tavalla, kuten minä tein, voi yhden sateenkaaren värin myös jättää pois. Minä jätin punaisen.

Ja lyhyt kertaus, mistä on kyse:
Kaikki sai siis alkunsa siitä, kun ruotsalainen korkeushyppääjä Emma Green Tregaro "kohautti" yleisurheilun MM-kisoissa Moskovassa osallistumalla korkeushypyn karsintaan kynsissä, jotka oli maalattu sateenkaaren väreihin. Kynnet olivat Green Tregaron kannanotto Venäjän uuteen homolakiin. Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF otti kannan, että sateenkaarikynnet ovat sääntörikkomus. Pian kisojen päättymisen jälkeen Suomen Olympiakomitea ilmoitti, että suomalainen urheilija voidaan sulkea pois Sotsin olympialaisista, jos hän lakkaa kyntensä sateenkaaren värein.

Siis voi hyvää päivää! Elämmekö 70-luvun Neuvostoliitossa? Ensinnäkin olen sitä mieltä, että kaikki ihmiset, oli heidän sukupuolensa, ihonvärinsä, etninen taustansa tai seksuaalinen suuntautumisensa mikä tahansa, ovat yhtä arvokkaita eikä ketään saisi sortaa noiden tai muidenkaan ominaisuuksien perusteella.

Sen lisäksi ei minusta pitäisi kuulua yhtään kenellekään, minkä väriseksi kukakin haluaa kyntensä lakata. Aivan pöyristyttävää.

Siksi minäkin halusin lakata kynteni sateenkaaren väreihin. Koska jokaisella pitäisi olla siihen oikeus. Kuten jokaisella pitäisi olla oikeus rakastaa ja olla parisuhteessa ihan kenen kanssa ikinä haluaa, kunhan se sopii myös toiselle osapuolelle.

Ehkä minä en nyt sitten pääse olympialaisiin. ^_^ Tai Venäjälle. Mutta arvatkaas mitä? Aivan sama. Pitäkää tunkkinne!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! <3

torstai 22. elokuuta 2013

Himotuslistalla: Dior Mystic Metallics

Joo, jee, arki on täällä taas ja blogielämääkään ei ehdi viettää niin paljon kuin haluaisi, mutta ei se kai auta kuin sopeutua. Elämä kuitenkin jatkuu, vaikka loma ei, ja vaikka en oikein ole syysihmisiä, ovat syksyn uudet meikkikokoelmat aina kiva piriste pimeneviin iltoihin ja viileneviin päiviin.

Ja nyt tarttis saada tämä:

Dior Mystic Metallics -paletti Bonne Etoile.

Diorin tämän syksyn meikkikokoelma kantaa nimeä Mystic Metallics ja sen värit ovat nimensä mukaisesti metallisen hohtavia. Eivät nyt varsinaisesti vaaleita tai heleitä, mutta eivät synkkiäkään.


Kokoelma on aika laaja, ja siihen kuuluu
• kahdeksan soololuomiväriä
• kaksi kolmen luomivärin palettia
• kaksi viisikkoluomiväripalettia
• tussimainen rajausväri
• ripsikiharrin
• kaksi tavallista kynsilakkaa
• yksi magneettikynsilakka
• neljä huulipunaa
 neljä huulikiiltoa
• kaksi värillistä huuliseerumia
• ja lisäksi uudistunut poskipuna, josta löytyy peräti 26 sävyä.

Ainakin nuo kaikki on listattu kokoelman alle Diorin nettisivuilla, mutta varmaan ainakin osa (poskipunat?) jää pysyvästi valikoimiin. Diorin nettisivuilla muuten myös kerrotaan viehättävä tarina tuosta tähtikuviosta, joka koristaa Mystic Metallics -kokoelman viisikkopaletteja. Tähtikuvio viittaa "onnentähteen", joka on siis englanniksi lucky star (tietääkö joku, onko sille suomeksi parempi käännös?) ja käsittääkseni tuon himoitsemani viisikkopaletin nimi Bonne Etoile tarkoittaa samaa ranskaksi.

Mutta se tarina. Elettiin vuotta 1946, kun Monsieur Christian Dior kompastui kadulla kävellessään viisisakaraiseen metalliseen tähteen. Tuohon aikaan Dior harkitsi muotisuunnittelijan urasta luopumista, mutta hän piti tielleen osunutta tähteä kohtalon merkkinä. Niin hän perusti oman muotitalonsa, ja loppuhan on historiaa, kuten kaikki tiedämme.

Olen perinteisesti arvioinut Diorin kausikokoelmat paljolti sen perusteella, sytyttävätkö viisikkoluomiväripaletit minut vai eivät. Kun näin kuvat Mystic Metallicsin kahdesta viisikosta, ajattelin, että jos jompaan kumpaan päädyn, niin neutraali-violetti-sävyiseen Constellationiin (Constellation muuten tarkoittaa suomeksi tähtikuviota tai tähdistöä).
Diorin Mystic Metallics -kokoelman Constellation.

Mutta. Tällä viikolla löysin nämä vihdoin livenä ja pääsin swatchaamaan. Ja voi elämä, että tuossa Bonne Etoile -paletissa on upeat värit! Värit ovat voimakkaat ja niissä on vahva metallinen hohde, ja siis se pigmentin määrä, huh! Silti värit tuntuivat pehmeiltä ja siltä, että niitä on helppo työstää. Paletilla saa varmasti tehtyä sekä vaalean ja kevyen meikin että hyvinkin tumman, värikkään ja dramaattisen meikin.

Nyt sitten mietin, raaskinko investoida, odotanko jotain aleseteliä vai tilaanko ulkomailta. Suomessahan nämä Diorin viisikkoluomivärit maksavat nykyään lähes 70 euroa, mikä on, imo, todella paljon, olkoon tuote kuinka laadukas tahansa. Esimerkiksi Feeluniquelta tämän saisi 51,25 eurolla, ei toimituskuluja.

Mitäs te tykkäätte, säväyttääkö Diorin syyskokoelma vai jätättekö väliin?

tiistai 20. elokuuta 2013

Just believe in your dreams

Hei mussukat! Tänään lyhyt ja ehkä vähän siirappinen postaus, mutta antakaa anteeksi, mä olen vaan niin onnellinen! Meillä alkoi tanssikoulun syyslukukausi tällä viikolla ja sain nyt saanut balettiopettajaltani luvan siirtyä seuraavalle tasolle ja aloittaa pointen alkeet eli harjoittelun kärkitossuilla. Ja se on kuulkaa iso juttu se! Minulle ainakin.

Olen nimittäin aloittanut tanssin vasta neljä vuotta sitten niin sanotusti kypsässä aikuisiässä ilman minkäänlaista aiempaa tanssikokemusta. Jo se on ollut minulle saavutus. Mutta että voin vielä oppia ja kehittyäkin! En villeimmissä kuvitelmissani koskaan ajatellut, että voisin joskus päästä kokeilemaan kovakärkisiä balettitossuja saati treenaamaan niillä. Mutta niin vain kävi, että nyt aloitan pointe-tekniikan alkeet.

Joten:


Uskokaa unelmiinne, ne voivat ihan oikeasti toteutua!

Tällä viikolla olen myös palannut töihin kesäloman jälkeen, joten pahoittelut jo tässä vaiheessa, jos blogissa on vähän hiljaisempaa. En silti missään nimessä aio unohtaa blogia ja teitä rakkaita lukijoita, vaan postailen kyllä taas, kun vain aikaa löytyy.

Ihanaa ihanaa viikkoa kaikille! <3


lauantai 17. elokuuta 2013

Visiitti Lumenen tehtaanmyymälään

Päätin käyttää viimeisen virallisen kesälomapäiväni (tai osan siitä) käymällä viimein Lumenen tehtaanmyymälässä Espoon Kauklahdessa. Asun periaatteessa suht lähellä Lumenen tehdasta ja tehtaanmyymälää, mutta koska minulla ei ole omaa autoa ja julkisilla liikkuminen on Espoossa, hmmm, hieman haastavaa (periaatteessa melkein minne tahansa pääsee kyllä julkisilla, mutta se kestää, sillä reitit kiertävät yleensä sitten puoli Espoota), en ole koskaan käynyt siellä.

Täytyy kyllä sanoa, että oli tosi positiivinen kokemus ja menen varmasti toistekin. Ensinnäkin pääsin perille kohtuullisen sujuvasti pienellä kävelyllä ja yhdellä bussilla. Myymälän löysi helposti, sillä sinne oli hyvät opasteet, ei siis pelkoa eksymisestä tai haahuilusta tehdasalueella. Kaiken lisäksi myymälä oli paljon isompi kuin olin odottanut ja tavaraa oli vaikka kuinka paljon.


Myymälässä oli normaalihintaisten Lumenen, Lumene Natural Coden ja Cutrinin tuotteiden lisäksi paljon kakkoslaatuisia ja aletuotteita. Kakkoslaatuiset tuotteet ovat ymmärtääkseni sellaisia, joissa on pakkauksessa mennyt jotain pieleen, esim. teksti vinoon, sisältö pitäisi olla samaa kuin normaalistikin, ellei sitten ole toisin mainuttu. Nyt myymälässä oli myös Lumenen bb-voidetta, johon oli ilmeisesti sekoittunut kahta eri sävyä, sillä myymälässä olleen lapun mukaan sävy oli sävyjen 01 ja 02 väliltä. Voiteen olisi saanut viidellä eurolla, mutta sävy näytti sen verran tummalta, että jätin sen ostamatta.

Olisin voinut viettää myymälässä aikaa vaikka kuinka kauan, ja siihen nähden selvisin sieltä ihan maltillisen saaliin kera ja kohtuullisessa ajassa, ainakin omasta mielestäni. ^_^ Katsotaanpa.

Ooo, siellähän on vaikka mitä!

Tässä koko saalis.

Ei ollut kallista ei.

Vähän meikkejä, vähän vartalonhoitoa, vähän ihonhoitoa siis. Katsotaanpas niitä vähän tarkemmin.

Kaksi luomiväriduotesteriä ja Blueberry Long-wear Crystal -luomiväri sävyssä 20 Frosted Forest.

Nämä Lumenen luomiväriduojen testerinapit maksoivat kolme euroa kappaleelta. Minusta nämä Lumenen luomiväriduot ovat uudistumassa, ainakin tuolla tehtaanmyymälässä näkyi uudennäköisiä, pyöreässä rasiassa olevia duoluomivärejä, ja se ehkä selittää näiden superedullisen hinnan. Ja koska en kuitenkaan käytä pakkauksissa mukana olevia aplikaattoreita, ei testerimuoto haittaa yhtään. Jos nyt tulkitsin sävyt oikein Lumenen nettisivuilta, on vasemmalla olevan napin sävyn nimi 2 Kimaltava lampi ja oikealla olevan 6 Honkien huminaa. Yksittäinen luomivärinappi sävyssä 20 Frosted Forest (suomeksi sävyn nimi on Maa kuurassa) taas oli kakkoslaatua ja maksoi viisi euroa. Olen tykännyt näistä Lumenen Blueberry Crystal -luomiväreistä, niissä on minusta miellyttävän silkkinen koostumus, runsaasti pigmenttia ja kaunis hohde. Mutta suoraan sanottuna näillä on minusta normaalisti aika kova hinta, ja ostan kyllä mieluummin vaikka MACin luomivärinapin, joka on lähellä samaa hintaluokkaa. Alesta näitä ostan kuitenkin mielelläni, jos kivoja sävyjä osuu kohdalle.

Wild Rose Volume -huulikiillot sävyissä 25 (yllä) ja 5.

Sitten ostin kaksi Wild Rose -huulikiiltoa, kakkoslaatua nämäkin ja hintaa neljä euroa kappaleelta. Sinikorkkisen kiillon sävyn numero on 25 (näillä ilmeisesti on vain numerot, ainakaan en Lumenen nettisivuilta löytänyt nimiä) ja kullanvärisen korkin kiillon sävyn numero on 5. Nettisivuilta muuten opin, että cremesävyissä on sininen korkki ja helmiäissävyissä kullanvärinen korkki, siinä siis selitys erilaisille pakkauksille. Täytyy tunnustaa, ettei minulla ole tainnut koskaan ennen olla Lumenen huulikiiltoa! Ainakin ekalla testauksella molemmat tuntuivat ihan miellyttäviltä tuttavuuksilta, värit ovat aika kevyitä ja helppoja.

Angry Birds by Lumene Karpalo Vartaloemulsio ja Mustaherukka Shampoo & Suihkugeeli
ja silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille.

Kun myymälästä löytyi Angry Birds by Lumene -tuotteita, piti niitäkin haalia pari mukaan. Itselleni ostin keltaisessa tuubissa olevan karpalovartaloemulsion ja miehekkeelle tuomisiksi mustaherukan tuoksuisen shampoon ja suihkugeelin yhdistelmän. Nämä maksoivat 5,55 euroa kappaleelta (ja mustaan tuubiin oli pakko jättää tuo ruma hintalappu, sillä se ei suostunut irtoamaan). Ja sitten, tätä ei vaan voinut jättä ostamatta: Lumenen kehuttu silmämeikinpoistoaine vedenkestävälle meikille tuplakokoisessa 200 ml:n pullossa maksoi vaivaiset kaksi euroa! Kuuden putelin laatikon olisi saanut kympillä, mutta mulle tuo yksikin riittää kyllä aika pitkäksi aikaa. ^_^

Matkakokoiset Kirkastava Naamio & Mikrokuorinta x 2 ja parranajovoide x 3.

Sitten ostin vielä parit matkakokoiset tuotteet eli kaksi Kirkastava Naamio & Mikrokuorintaa (1 e/10 ml) ja miehekkeelle lisää tuomisia eli kolme parranajovoidetta (0,50 e/15 ml). Kirkastavan naamion jo testasin heti eilen ja tykkäsin, tätä voisin ostaa täysikokoisenakin.

Ai niin, kassalta sai ottaa vielä ilmaisen näytteen:

Natural Code Clear It Up -puhdistusgeeli ja Glow Without Shine -kosteusvoide.

Eli Natural Coden geeliputsari ja kosteusvoide. Nämä ehdin jo kokeilla, putsari oli ihan ok, muttei herättänyt mitään suurempia tunteita, kosteusvoide ei oikein kolahtanut, tuntui ihollani vähän tahmealta ja silikoniselta eikä ainakaan minulla pitänyt kiiltoa poissa, vaikka niin kai olisi tarkoitus.

Ihonhoitotuotteita ostin siis aika vähän, osittain siksi, etten kovin hyvin tunne Lumenen ihonhoitotuotteita, mutta osittain kyllä siksikin, ettei mitään suurempia tarpeita tällä hetkellä ole (toisin kuin luomiväreille ja huulikiilloille, joista mulla tunnetusti on huutava pula =^.^=). Mutta pääseehän näillä hyvin alkuun ja kuten jo alussa totesin, varmasti käyn tuolla toistekin.

Lumenen tehtaanmyymälä löysyy osoitteesta Lasihytti 1, alapiha, Kauklahti, Espoo, ja se on avoinna ma - pe klo 11 - 18 ja la klo 10 - 16. Auton lisäksi perille pääsee suht helposti myös junalla, sillä tehdas on radan varrella ja Kauklahden juna-asemalta on sinne kävelymatka.

Ihanaa lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille!

torstai 15. elokuuta 2013

Voiko glitteriä olla liikaa?

Minulla on loppukesän lakkauksissa ollut selvä toistuva teema, nimittäin glitteriä sen olla pitää. Ja mikäs sen paremmin sopiikaan loppukesän päiviin, sillä auringossa glitterlakat pääsevät todella oikeuksiinsa. (Paitsi että nyt sataa. En edes muista, monettako päivää peräkkäin. En silti suostu uskomaan, että kesä olisi jo ohi ja syksy alkanut. Hei oikeasti, nyt on vasta elokuun puoliväli!)

Kaikissa kuvissa on aluslakkana Nailtiquesin Formula 2 ja päällyslakkana Seche Vite.

Ensimmäisenä yksi lemppareista, joka oli vähän turhaan unohtunut laatikkoon:



Darling Diva Bitches Have Birthdays.

Jos lakan nimi on Bitches Have Birthdays ja siinä on vaaleanpunaisessa pohjassa perhosia, sydämiä ja pienempää glitteriä, eihän se voi olla kuin täydellinen! Pohjaväri tässä on vähän jellymäinen hento vaaleanpunainen ja kahdella kerroksella lopputulos on edelleen vähän läpikuultava. Luonnossa tämä on vielä paljon kauniimpi, kuvissa lakan pienen pieni kultainen glitter ei kovin hyvin erotu. Kuvissa lakkaa siis kaksi kerrosta.

Sitten sarjassa minä kanssa, kun kerran kaikki muutkin:


Golden Rosen Jolly Jewels sävy 109.

Golden Rosen Jolly Jewelsit ovat villinneet lakkafaneja jo jonkin aikaa, ja vihdoin minäkin ehdin ajoissa apajille ja löysin mieleiseni glitterlakan. Koska sormissa oli vielä tämä ihana maaginen lakkaus, pääsi Jolly Jewels varpaankynsille. Sävy numero 109 on hennon vaaleanpunainen jellylakka, jossa on paljon valkoista ja tummanpunaista glitteriä. Peittää hyvin kahdella kerroksella. Olisin ehkä mieluummin halunnut, että glitteriä on hitusen vähemmän ja että pohjalakka näkyisi paremmin, joten ehkä ensi kerralla laitan alle vaaleanpunaisen lakan ja tätä yhden kerroksen päälle. Tässä lakkaa siis kaksi kerrosta. Näitä Golden Rosen Jolly Jewels -lakkoja myy siis Seppälä ja hintaa näillä on muistaakseni 3,95 euroa/kpl.



Different Dimensionin Sparkles Like Edward.

Different Dimensionin Sparkles Like Edward (kyllä, tämä on Twilight-lakka) on valkoinen jellylakka, jossa on sitten vähän vähemmän pientä sinistä ja pinkkiä glitteriä. Lisäksi lakassa on pienen pientä pinkkiä kimalletta, joka minusta ainakin vähän näkyi alkuperäisissä kuvissa, mutta en tiedä, näkyykö se enää täällä Bloggerissa. Oikein nätti lakka, kaksi kerrosta peitti hyvin, ehkä lisää intensiteettiä saisi lisäämällä sen kolmannenkin kerroksen.

Kaiken glitterin jälkeen kaipasin jotain vähän neutraalimpaa ja lakkasin kynnet keväällä Amsterdamista ostamallani American Apparelin ihanalla cremenudella Dancella. No, jaksoin katsella sitä päivän, kunnes piti saada vaan lisää sitä glitteriä (siihen oikeasti jää koukkuun!). Osasyynsä oli näillä kaunottarilla, jotka bongasin H&M:n lakkahyllystä:

H&M:n lakat Did I tell you (vasemmalla) ja Prim & Proper
(ja urheasti hän sateessa kuvaa).

Aikas ihanat, vai mitä? Nämäkin maksoivat muistaakseni 3,95 kappaleelta. Välihuomautuksena muuten pakko marista, miksi ihmeessä H&M pakkaa kynsilakat läpinäkyviin muovirasioihin??? Hei tuo lasipullo on jo pakkaus! Okei, ymmärrän, että rasiaan saa lisättyä pidikkeen, josta sen voi ripustaa hyllyyn, mutta ehkä esillepano myymälässä olisi mahdollista ratkaista muutenkin? Muovirasiaan pakattu yksittäinen kynsilakka tuntuu vaan niin järjettömältä.

Mutta niihin lakkoihin. Koska en hirveästi rakasta tällaista suurikokoista glitteriä kynsillä ainoana lakkana, päätin hyödyntää kynsillä jo olevan Dancen ja lisäsin näitä kahta kokeeksi vain kynsien kärkiin. Tällaista jälkeä siitä syntyi:


American Apparelin Dance ja
H&M:n Prim & Proper ja Did I tell you.

Tykkään lopputuloksesta, mutta ei näistä mitään lempparilakkojani tullut, sillä koostumus, no, ei ollut sieltä helpoimmasta päästä. Molemmissa lakoissa on siis kirkkaalla pohjalla isoja glitterhileitä, mutta lakka oli tosi paksua ja liimamaista ja glitterit eivät millään halunneet levittyä kynnelle tasaisesti ainakaan tällaisessa kärkilakkauksessa. Jos lakkaa otti liian vähän, ei kynnelle tullut yhtään mitään, jos taas enemmän, sitä tuli sellainen iso lätäkkö ja sitten lakkaa oli joka paikassa. Kun noita glittereitä yritti levitellä tasaisemmin, tuntui, että sitä onnistui vaan raapimaan kaikki pois.

Eniveis, kuten sanottu, lopputulos on minusta ihan kiva, ja tällainen isokokoinen glitter antaa kivasti anteeksi, jos lakkauksen raja ja muoto ei joka kohdassa ole ihan täydellinen. ^_^ Tykkään erityisesti vaaleanpunaisen Prim& Properin ja nuden Dancen yhdistelmästä, tuo sininen Did I tell you voisi näyttää upealta jonkun tummemman lakan päällä.

Loppuun voisin vielä kertoa (niille, jotka ovat jaksaneet tänne asti lukea ^_^), miten oikein päädyin nämä H&M:n lakat ostamaan. Tarkoitukseni oli käydä katselemassa punaisia lakkoja ja mm. Ostolakossa-blogin Virven kehuma Kicksin punainen lakka. Vaikka minulla on tooodella monta kynsilakkasävyä kokoelmissani, on punaisia vain pari enkä omista yhtäkään punaista cremelakkaa. Mutta ei, ei tullut kauppoja punaisesta, tälläkään kertaa. En vaan jotenkin pysty! Ehkä jos löytäisin juuri oikean sävyn, sellaisen vähän oranssiin taittavan lämpimän punaisen, voisin uskaltautua kokeilemaan. Mutta sellainen klassinen verenpunainen ei vaan taida olla mun juttu. ^_^

Ihanaa ja toivottavasti vähän vähäsateisempaa loppuviikkoa!

tiistai 13. elokuuta 2013

Ruohonjuuren ystävämyynti

Kun olen kerran aikaisemminkin täällä ystävämyynneistä vinkkaillut, kerrotaan nyt tästäkin. Eli kävin eilen Ruohonjuuren myymälässä Helsingissä ja huomasin siellä lapun, että järjestävät ystävämyynnin ensi tiistaina 20.8. klo 12 - 18 toimistollaan (Salomonkatu 5, 2. kerros). Myynnissä on myös luonnonkosmetiikkaa. Maksuksi kelpaa vain käteinen.

En tiedä, mitä merkkejä ystävämyynnissä on, mutta Ruohonjuuri myy ainakin Laveraa, Logonaa, Acorellea, Benecosia, Madaraa, Dr. Hauschkaa ja kotimaista Flow kosmetiikkaa. Itse kävin siellä eilen mm. nuuhkimassa Acorellen tuoksuja, mmmmm.

Acorelle Eau de Parfum tuoksuna valkoinen orkidea.

Tästä pääset Ruohonjuuren nettisivuille, missä lisäinfoa aiheesta.

maanantai 12. elokuuta 2013

Lisää synttärilahjoja

Kerroin teille jo aikaisemmin parista synttärilahjahankinnasta Yves Rocherilta (jutut voi lukea täällä ja täällä). No, tein niiden lisäksi vielä kolmannenkin syntymäpäivälahjatilauksen (hei synttärit on vaan kerran vuodessa, right?). Nimittäin BeautyBay lähetti syntymäpäivälahjaksi alekoodin, jolla sai kymmenen prosenttia alennusta kaikista tuotteista. Koska olin aikeissa muutenkin shopata BeautyBaylta uuden Urban Decayn Primer Potionin, oli nyt hyvä tilaisuus hyödyntää alekoodikin.

Tätä tilausta muuten sitten odotettiin. Ja odotettiin. BeautyBayhan on englantilainen firma, joten oletin, että tilaus tulee noin viikossa. BB:n nettisivujen mukaan normaali toimitusaika Suomeen on 5 - 7 työpäivää. No, tämän saapuminen kesti kolme viikkoa. Kaiken lisäksi se saapui juuri, kun olimme lähteneet mökille kesäloman viettoon, joten jouduin odottamaan "lahjaani" yhteensä neljä viikkoa. Se on pitkä aika, varsinkin, kun tätä ihan oikeasti odotin kuin pikkulapsi joulupukkia ja juoksin joka päivä postilaatikolle katsomaan, jos saapumisilmoitus olisi tullut. Odottavan aika on pitkä.

Onneksi paketin sisältö oli odotusten arvoinen. UDPP:n lisäksi ostin "pari" muutakin juttua.

Oooo, mikä paketti!

Tässä vähän tarkemmat esittelyt uusista kavereista:

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion ja Pixi Beautyn Tinted Brilliance Balm sävysä Lucent Glow.

Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion on ihan ehdoton HG-tuotteeni, josta olen kirjoitellut täällä. Joten kun vanha tuubi alkaa osoittaa loppumisen merkkejä, on syytä hankkia uusi. Pixi Beautyn tuotteita olen jo pitkään halunnut kokeilla, enkä vähiten siksi, että merkin pakkausten keijukaiskuvioinnit vetoavat minuun. ^_^ Lopulta päädyin tähän Tinted Brilliance Balmiin, joka on siis kevyttä väriä antava huulirasva. Sävyksi valitsin hennon vaaleanpunaisen Lucent Glow'n, joka on hyvin vaalea ja hento. Helppo tuote, jota voi lisäillä huoletta ilman peiliä. Tässä on muuten samanlainen kierresysteemi kuin Cliniquen Chubby Stick -kynässä ja sen monissa seuraajissa, joihin tämä Pixinkin huulivoidekynä selvästi lukeutuu.

Fudgen Salt Spray ja Tangle Teezer mallia Feline Groovy.

Tangle Teezer on ollut minulla hankintalistalla jo ikuisuuden, mutta jostain syystä en vaan ole saanut sitä aikaisemmin hankittua. Hyvä, että nyt sain. Tämä Feline Groovy -malli on matkamallia, joka on hieman pienempi kuin "normaalit" Tangle Teezerit ja lisäksi siinä on kansi, joten harjaa on helppo kuljettaa mukana eikä se sotkeennu muihin tavaroihin. Tykkään tuosta leopardikuviosta tosi paljon, minusta se sopii tähän tosi hyvin. Miau! ^_^

Fudgen Salt Spray on myös ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa. Sijoitan sen omassa mielessäni samaan kategoriaan kuin Tigin Sugar Shock -sokerisuihkeen (siitä olen kirjoitellut täällä), joka on ollut tänä kesänä ihan ehdoton kesätukkatuotteeni. Mutta koska kosmetiikka-addikti aina etsii ja haluaa kokeilla uutta, hankin kokeeksi tämän Fudgen suolasuihkeen, joka on saanut ihan hyviä arvioita. Parin kokeilukerran perusteella voin sanoa, että vaikuttaa kelpo tuotteelta, vaikka vielä en osaa sanoa, peittoaako Tigin Sugar Shockia. Tuoksu tässä ainakin on miedompi eli jos et tykkää Sugar Shockin makeudesta (joka minusta on aivan hurmaava, mutta ymmärrettävästi ei ehkä kaikkien mieleen), tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Pai Skincaren Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator -kuorinta-aine ja
Rouge Bunny Rougen Mattifying Primer Metamorphoses.

Ja lisää pitkään kokeiltavien listalla olleita merkkejä: Rouge Bunny Rouge. Merkki ja sen tuotteet ovat vilahdelleet aika monessa seuraamassani blogissa ja sen hieman tummasävyinen romanttinen henki, kauniit pakkaukset ja kiitellyt tuotteet ovat tosiaan jo pidemmän aikaa kutkuttaneet mieltäni. Nyt sitten päätin ottaa testaukseen tämän mattapintaa lupaavan Mattyfying Primer Metamorphoses -primerin. Olen jostain syystä tosi huono käyttämään primereita, vaikka tarvetta todella olisi. Toivotaan, että meistä tulee tämän Rouge Bunny Rougen -rimerin kanssa kaverit. Ainakin pullo on todella kaunis. Ja ainakin tämä selvisi oikein mallikkaasti todellisesta tulikokeesta, testasin tämän nimittäin viime viikolla, kun oli se superkuumankostea päivä ja hikoilin tuntitolkulla bussissa, kampaajalla ja tanssitunneilla. Veikkaan, että ilman tätä meikit olisivat liuenneet alta aikayksikön, mutta tämän kanssa nassu pysyi kohtuullisen siedettävänä koko kuuman päivän. Vaikuttaa siis lupaavalta.

En ole mikään himoekoilija kosmetiikan tai minkään muunkaan suhteen, mutta viime aikoina olen vähän puolivahingossa innostunut käyttämään monia luonnonkosmetiikan merkkejä. Tämä Pai Skincaren kuorinta sopii hyvin joukon jatkoksi. Pain tuotteet on suunniteltu erityisesti herkkäihoisille ja Pain tavoitteena kuulemma onkin olla puhtain kasvipohjainen luomusarja, joka ei ärsytä herkkääkään ihoa. Ainakin tämä kuorinta tuntuu täyttävän kriteerit, sillä tämän rakeet ovat todella hellävaraiset eivätkä raavi ihoa yhtään. Muutenkin iho jää kuorinnan jäljiltä ihanan pehmeäksi. Tykkäsin.

Nailtiques Colour & Repair -pakkaus.

Sitten viel' hoitosetti kynsille. Olen täällä blogissa kertonyt kynsieni pelastusoperaatiosta (jälkimmäinen postaus löytyy täältä), jossa olennaisena elementtinä on ollut Nailtiquesin Formula 2 -hoitolakka. Koska luottoni tähän ihmeaineeseen on kova, halusin ostaa sitä pullon jemmaan, jotta se ei pääse loppumaan yllättäen. Tässä pakkauksessa on tuon hoitolakan lisäksi hoitava värilakka sävyssä Havana (joka BeautyBayn mukaan on musta, mutta ainakin pullossa näyttää kyllä enemmän tummanpunaiselta), Oil Therapy -kynsiöljy sekä minikokoinen asetoniton kynsilakanpoistoaine.

Tällaisia synttärilahjoja siis. Kohtahan sitä voikin alkaa jo katsella joululahjoja. ^_^
Ihanaa viikkoa kaikille!