keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hornblende

Huomenna 1.11. tulee myyntiin Tiia Vanhatapio by Seppälä -mallisto, joka kantaa nimeä Hornblende. En aikaisemmin ole hirveästi näistä Seppälän designermallistoista innostunut, enkä itse asiassa tälläkään kertaa malliston vaatteisiin oikein syttynyt, mutta pari juttua sai kyllä pysähtymään.

Mallistoon kuuluu nimittäin myös kosmetiikkaa!

Viisi kynsilakkaa: pullot ainakin näyttävät kauniilta (okei, korkki ei ehkä ole minun makuuni, mutta toisaalta se voi olla käytännöllinen, ainakin käytännöllisempi kuin pieni töppökorkki).

Ja kolme huulipunaa. Tyylikästä, ainakin näin kuvassa.

Harmi vaan, että malliston kynsilakat ja huulipunat tulevat myyntiin vain myymälöihin toisin kuin vaatteet ja asusteet, joita voi ostaa myös Seppälän verkkokaupasta. Mallisto kun ei tosiaankaan tule myyntiin kaikkiin Seppälän myymälöihin, vaan ainoastaan Helsingissä Kampin, Forumin ja Keskuskadun myymälöihin ja Porvoossa Taidetehtaan myymälään.

Itse mallistosta vielä sen verran, että vaikka se kulkee Tiia Vanhatapion nimellä, on sen takana kaksi suunnittelijaa, Tiia Vanhatapion lisäksi Miika Saksi. Kaksikko on tehnyt töitä yhdessä ennenkin, ja kesällä he perustivat Mixed Breed -nimisen suunnittelutoimiston. Malliston nimi taas tulee Uudenmaan nimikkokivestä, sarvivälkkeestä (josta kyllä taidan kuulla ensimmäistä kertaa...), joka on englanniksi hornblende. Sarvivälke on ollut inspiraationa myös malliston painokankaalle, jota on käytetty ainakin promokuvissa kaikissa malliston vaatteissa. Synkän tyylikästä, mutta ei ihan minun makuuni.


Sen sijaan nämä asusteet ajattelin kyllä katsastaa:

Etenkin nuo käsineet näyttävät aika himoittavilta. Niissä näkyy minusta ehkä eniten Tiia Vanhatapiolle tyypillistä supernaisellisuutta, joka muuten vähän mallistosta uupuu. Va-va-voom!

Vaatteiden, asusteiden ja kosmetiikan lisäksi mallistoon kuuluu sateenvarjo, luonnoskirja ja korusarja.

Kaikki kuvat on napattu Seppälän nettisivuilta.

tiistai 30. lokakuuta 2012

Kesävarpaita ja kynsitarroja

Juu, tiedetään, kesä on pelkkä kaukainen muisto, mutta ajattelin silti esitellä teille tänään muutamia kesäkynsiä. Nimittäin varpaankynsiä. Kesällä varpaat ovat tietenkin enemmän näkyvillä kuin talviaikaan, ja on kivaa, että ne ovat esittelykelpoisessa kunnossa, mutta eihän mikään estä laittamasta varpaankynsiä nytkin. Tai sitten soveltamasta näitä ideoita sormiin.

Kylläpä menee lätinöinniksi, pääsisinköhän mä asiaankin? Mun ongelma (tai kuten nykyään kuuluu sanoa, haaste) varpaiden lakkaamisessa ja laittamisessa on se, että harrastan tanssia ja viime kesänä nähtiinkin useita kertoja seuraavanlainen tapahtumankulku: Väkerrän, äherrän ja väännän ja saan lopulta aikaiseksi ihan kivan sähäkän pinkin/kimmeltävän turkoosin/hillityn vaalean lakkauksen varpaisiini. Tulee ilta, menen tanssitunnille ja kops, lakat rapisevat jonnekin tanssisalin lattialle. Ja mun varpaat näyttävät siltä kuin lakkaus olisi peräisin edelliseltä kesältä.

Ensin harkitsin ratkaisevani ongelman sillä, että otan varpaisiini geelilakkauksen ja olin jopa jossain vaiheessa hankkimassa omia geelilakkaustarvikkeita, mutta sitten aloin vähän peruutella. Ensinnäkin tykkään lakata kynsiä ja vaihdella lakkauksia, joten geelaamisen idea, lakkausten pysyminen siistinä pitkään, menisi minulla vähän hukkaan. Toisekseen alkoi vähän mietityttää, olisiko geelilakkausten kemikaalit ja mun muutamat allergiat kovin toimiva yhtälö.

Niinpä päätin ainakin ensin kokeilla kynsitarroja. Helpompaa, halvempaa ja myrkyttömämpää. Nyt siis tarkoitan sellaisia koko kynnen peittäviä isoja tarraliuskoja, joiden alle ei tule lakkaa. Englanniksi niillä tuntuu olevan miljoona eri nimeä: nail foil, nail wrap, nail applique, nail polish strip... Suomeksi olen törmännyt ainakin kynsikalvoon, mutta minä puhun kynsitarroista, sillä tarroja nämä ovat. ^_^

Ensimmäisenä marssin Anttilaan ja löysin sieltä tällaiset:

(Kiva kasarivaikutteinen valaistus...)
Tarrojen merkki on Kiss ja olen nähnyt näitä Anttiloiden lisäksi ainakin Stockmannilla, ja nyt näitä näkyy olevan myös Sokoksen verkkokaupassa. Yhdessä paketissa on 18 kpl hieman eri kokoista, kynnen muotoista tarraa, joista voi sitten valita kullekin kynnelle sopivimman kokoisen. Varpaan kynnet ovat (isovarvasta lukuun ottamatta) niin pienet, että sain yhden tarran jaettua kahdelle kynnelle. Kynnen yli menevä osa viilataan pois kynsiviilalla. Ohjeissa ei neuvota laittamaan päällyslakkaa, mutta minä laitoin. Ei siitä ainakaan haittaa ole.

Perfect. Näyttää hyvältä, suht helppoa laittaa ja pysyivät hyvin. Eivätkä rapisseet tanssisalin lattialle! Yhden paketin hinta on hitusen alle 10 euroa ja mulle näistä riittää kahteen laittokertaan. Pidin näitä suunnilleen pari viikkoa, sitten aloin kaivata vaihtelua. Poistaminen oli myös helppoa, sen kun vain "kuori" tarran irti. Liimaa sai ehkä vähän rapsutella kynnen pinnasta pois, mutta ei mitään erityisen hankalaa.

Tykästyin näihin niin paljon, että näitä piti saada lisää.

Sama merkki, eri malli. Kesällä näitä ei vielä saanut Suomesta, joten omani hankin eBaysta. Nyt tämäkin malli näyttää olevan ainakin tuolla Sokoksen verkkokaupan valikoimissa.

Ja vielä kolmannet (ja voi vitsi kun on ihanan kesäistä!): nämäkin ostin eBaysta, merkki on Dashing Diva ja nämä oli tarkoitettu erityisesti varpaille. Tosin en huomannut mitään merkittävää eroa noihin Kissin tarroihin verrattuna, olisivatkohan olleet hivenen suuremmat. Periaate oli ihan sama kuin Kissin tarroissa.

Tarjontaa näissä tuntuu olevan aika hyvin, Suomen kaupoissa olen nähnyt ainakin Sally Hansenin vastaavia tarroja, ja verkkokaupoissa olen törmännyt mm. OPIn ja muistaakseni China Glazen vastaaviin. Suosittelen kyllä kaikille, jotka haluavat näyttävän manikyyrin edullisesti ja suht helposti, nämä eivät tosiaan vaadi mitään kynsiteknikon taitoja, vaan edellyttävät lähinnä pientä askarteluintoa. Ja lopputulos kyllä palkitsee.

Tarkoitus olisi kokeilla näitä sormenkynsiinkin jossain vaiheessa, mutta en ole kerennyt tai malttanut. Mutta ehtiihän sitä vielä. Ja kohtahan se on taas kesä ja voi alkaa valmistella varpaita sandaalikauteen. Vai mitä? =^.^=

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Holografiaa

Varastoista löytyi vielä yksi uusi hololakka, jota en ollut testannut. Ja voi pojat, kyllä on hie-no! Jopa illan pimeydessä tämä oli ihan hykerryttävän upea. Tänään täytyy kyllä flunssasta huolimatta käydä sen verran ulkona, että pääsen ihailemaan tätä auringonpaisteessa.



Hmph, mistä toi kissankarva tuohon tuli?


Kyseessä on australialainen lakkamerkki Ozotic. Sarjan lakoilla ei ole nimiä vaan vain numero, tämän lakan numero on 534. Ostin tämän Ninja Polishilta, tosin näköjään tätä sävyä ei siellä ole tällä hetkellä saatavilla. Koostumuksessa ei mitään moitittavaa, levittyy, peittää ja pysyy hyvin (toisin kuin jotkut vanhemmat hololakat), kuvissa lakkaa on kolme kerrosta.

---

No niin, piti nyt vielä ottaa pari kuvaa, kun oli tätä harvinaista herkkua eli aurinkoa tarjolla.



On se. Hieno. =^.^=

perjantai 26. lokakuuta 2012

Jouluostoksille

No niin, kun nyt saatin ensilumi tänne eteläänkin, niin eikös se ole jo korkea aika ryhtyä hankkimaan joululahjoja? Nimittäin itselleen. Joulunahan sitä haluaa helliä ja hemmotella omia läheisiä ja rakkaita ihmisiä, ja kuka olisikaan sen läheisempi ja rakkaampi kuin sinä itse. =^.^=

Tästä täysin loogisesta päättelystä pääsemmekin jouhevasti siihen, että joulumyyntiin tulee mitä ihanimpia lahjasettejä muun muassa eri kosmetiikkataloilta. Koska useimmat näistä ovat myynnissä vain joulusesongin ajan, on(han) se hyvä syy hemmotella vaikka sitten itseään.

Tässä muutama mun tähän asti bongaamista suosikeistani:

Elizabeth Arden Day to Night Holiday Colour Collection. Tämä suorastaan käsittämätön (käsittämättömän ihana?) setti sisältää tarvikkeet päivä- ja iltalookiin ja siksi useimpia tuotteita on kaksi kappaletta, eri väreissä tietenkin. Pakettiin kuuluu kaksi palettia, joissa molemmissa on kuusi luomiväriä ja yksi poskipuna; neljä huulipunaa, kaksi huulikiiltoa, kaksi rajauskynää, kaksi huultenrajauskynää, hohtopuuteri, ripsiväri, silmä- ja huulimeikinpoistoaine, kolme meikkisivellintä sekä beauty box -meikkilaukku. Tavaraa on kuulemma 300 punnan arvosta. Useimmissa paikoissa tämän saa ostaa 45 punnalla, kunhan ensin ostaa Ardenin tuotteita 30 punnalla, mutta ainakin Feeluniquella tämän saa suoraan tuohon 45 punnan hintaan.

Clinique Mix it up Kisses Gift Set. Tämä setti sisältää minikokoisia huulituotteita eli kaksi huulikiiltoa, kaksi huulipunaa ja kaksi hoitavaa huulikiiltoa (Superbalm Moisturizing Gloss). Niin ja lisäksi Clinquen avaimenperän, johon tuotteet voi kiinnittää (ööh, tosi näppärää). Koska rakastan huulikiiltoja ja niitä on mulla, tuota noin, aika monta, mutta silti tekisi aina mieli uusia, tällaiset minituotesetit ovat ihan loistavia. Pääsee kokeilemaan eri tuotteita ja tuon kokoisina ne ehkä saa joskus kulutettua loppuunkin. Tällä on hintaa Harrodsilla 25 puntaa.

Nails Inc The Paparazzi 15 Piece Mini Collection. 15 minikokoista Nails Incin kynsilakkaa, sävyjä löytyy neonväreistä pastelleihin ja glittereihin. Yhdessä pullossa on tavaraa 4 ml. Myynnissä ainakin Beautybayssä hintaan 42 euroa ja risat.

Compagnie De Provence Gift Box Mediterranean Sea. Voi suloisuus! Tykkään Compagnie De Provencen tuotteista, koska pakkaukset ovat tosi kauniita ja näiden tuoksu on yleensä riittävän mieto ja ei-esanssinen. Ja siis saippuoillehan on aina käyttöä! Tämä setti sisältää nestemäisen käsisaippuan ja palasaippuan sekä lumisadepallon. Tämän Mediterranean Sean lisäksi löytyy muitakin tuoksuvaihtoehtoja. Myynnissä esim. Lookfantasticilla, hintaa siellä 26 puntaa.

Ja sitten vielä yksi osastoa käännetään veistä haavassa, sillä en ole löytänyt tätä sellaisesta paikasta, mistä saisi tilattua Suomeen:

Lancome The Ultimate Beauty Box. Tätä on myynnissä ainakin House of Fraserilla, joka kyllä muita tuotteita toimittaa Suomeen, mutta jostain syystä mitään kosmetiikka ei saa ostettua ulkomaille. Tässä on vähän sama idea kuin Elizabeth Ardenin setissä eli kun ostaa Lancomen tuotteita vähintään 30 punnalla, tämän saa ostettua 45 punnalla. Sisältää silmämeikinpoistoaineen, poskipunan, viiden värin luomiväripaletin, minikokoiset Genifique- ja Visionnaire-seerumit, Hydra Zen -kasvovoiteen, minikokoisen puhdistusmaidon ja kasvoveden, kaksi huulipunaa, kaksi ripsiväriä, rajauskynän ja kullanvärisen beauty boxin. Not bad. Voihan sitä elätellä toivoa, että tämä tulisi Suomeenkin myyntiin, tosin veikkaan, että hinta voisi täällä olla aika suolainen.

Näitähän riittäisi vaikka kuinka ja varmaan lisää tulee, kun joulu tässä lähestyy. Ehkä postailen toisenkin kerran, jos (ja kun) jotain ihanuuksia ilmaantuu. ^_^

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Mun Mulberry

Tämä Mulberryn Alana muutti kesällä luokseni viettämään (ilmeisen hyvin ansaittuja) eläkepäiviä. Ei hän enää ole ihan nuoruutensa kukoistuksessa, mutta laadun ja arvokkuuden näkee kyllä yhä ensi silmäyksellä. Nahka on edelleen ihanan pehmeää ja se on kulunut kauniisti, ja voin kertoa, että tämän nahan tuoksu on jotain aivan huumaavan ihanaa! Välillä täytyy laukkua avatessa ihan pysähtyä vaan sitä nuuhkimaan.



Yksityiskohtia riittää!

Mä olen siis aloittanut mun designerlaukkukokoelman kartuttamisen käytetyillä laukuilla. "Kokoelmaan" kuuluu toistaiseksi kaksi yksilöä: tämä Mulberry Alana ja Marc Jacobsin luonnonvalkoinen multi pocket. Täytyy kyllä sanoa, että käytettynä hankkiminen on helpottanut huomattavasti paitsi tietty itse hankintaa (kun siis on tarvinnut maksaa huomattavasti vähemmän kuin uudesta designerlaukusta) myös käyttöä. Tämä Alanakin on kulkenut nyt mun olalla useamman viikon eikä ole niin hirveästi tarvinnut panikoida sadesäistä, joita tänä syksynä on kyllä riittänyt. Toki olen hänet suojannut asianmukaisilla aineilla, mutta silti. Kyllä te ymmärrätte.

On se muuten vaan hassua, miten mieli voi muuttua. Aikaisemmin Mulberryn laukut oli mun mielestä vähän tylsiä. Kesällä löysin sitten itseni yhtäkkiä selailemasta Mulberryn verkkokauppaa ja huokailemassa ääneen: Nää On Ihania! Onkohan iällä jotain tekemistä asian kanssa? En usko. ^_^

maanantai 22. lokakuuta 2012

Hello Kittyt ja White Wedding

Kuten kerroin aikaisemmin, olen hiljattain löytänyt kaksi uutta kivaa kynsilakkanettikauppaa ja jokin aika sitten saapui ensimmäinen tilaukseni toisesta niistä, Llaworelta. Sinne oli tullut myyntiin tuossa edellisessä postauksessa esittelemäni brasilialaisen Hits-merkin Hello Kitty -lakkakokoelma, joten tie-ten-kin niitä oli pakko tilata. Siis katsokaa nyt!


Ostin kolmen lakan setin, jonka nimi on Lemon Pie. Pakkaus näyttää tältä. <3


Ja itse lakat ilman salamaa. =^.^= Vasemmalta oikealle: vaaleanviherä Melon, vaaleansininen Mint ja vihreänturkoosi Gum.


Ja vielä salamalla. Mint ei muuten mun mielestä ole yhtään minttu tai vihreä, vaan ihan puhdas, melko voimakas vaaleansininen. Se on myös ainoa, jota olen ehtinyt kokeilla, hyvin toimi, hyvä pigmentti ja pysyi aika moitteetta muutaman päivän. Kuvia lakoista in action löytyy muuten tuolta Llaworen sivuilta.

Mutta oikeastaan syy, miksi alun perin lähdin tilausta tekemään, oli tämä:


Siis kynsilakka, jonka nimi on White Wedding! How cool is that?!


 Picture Polish White Wedding kynsillä.


Kuten ekasta lakkauskuvasta näkyy, lakassa on tosi kaunista hienoa, moniväristä kimalletta. Pullossa se näkyy hyvin, mutta valitettavasti ei enää kynsillä yhtä paljon, vähän kuitenkin. Lakka ei ole koostumukseltaan muutenkaan ihan sieltä helpoimmasta päästä eli se on aika ohutta ja tuppaa vähän raidoittumaan (joo, kuten kuvista näkyy). Onneksi tuo raitaisuus ei erotu kauempaa ainakaan kovin hyvin. Taitavampien lakkaajien (tasaisempia) lakkauksia voi jälleen ihastella Llaworen sivuilla.

lauantai 20. lokakuuta 2012

Sephoraaaaa

Arvatkaas mitä? Sephora avaa lokakuun lopulla myymälän Tukholmaan! Sephora, tuo ihanuuksien kosmetiikkaketju ja kosmetiikkafriikkien taivas, on meidän pohjolan asukkien näkökulmasta ollut vähän heikosti edustettuna, sillä tähän asti lähin myymälä on tainnut löytyä Puolasta. Tosin tätä kirjoitellessa minulle selvisi, että Kööpenhaminaan on avattu Sephora tämän vuoden toukokuussa.

Mä olen itse asiassa luullut, että Sephora on amerikkalainen ketju, mutta olin väärässä: se on perustettu Ranskassa jo vuonna 1969, ja se on osa luksustalo LVMH:a eli Moët Hennessy - Louis Vuittonia. Yhdysvaltoihin Sephora rantautui vasta vuonna 1998, mutta mun (väärään) mielikuvaan on varmaan vaikuttanut se, että Sephora.com-nettikauppa operoi vain USAn ja Kanadan markkinoilla. Ja jos kirjoitat Googleen Sephora, et kyllä ihan heti eksy tuonne Ranskan sivuille. =^.^=

Itse olen päässyt paikkaamaan Sephoran-kaipuutani juurikin ketjun Ranskan-myymälöissä. Ranskassa onkin lähes 300 Sephoran myymälää, kyllä niiden kelpaa!



(Ja sitten muutama Sephora-tunnustus:

Olen suunnitellut kaupunkiviikonloppureissua ystäväni kanssa ja pohtinut matkakohteen valintaa sen perusteella, mistä löytyy Sephora. Reissua emme koskaan toteuttaneet, mutta tästä keskusteltiin ihan vakavissaan. Ehkä vielä jonain päivänä.

Ja nykyään jos olen lähdössä reissuun, pitää ennen matkalle lähtöä tarkistaa paitsi matkakohteen säätila ja yhteydet lentokentältä keskustaan/hotellille, myös se, onko siellä Sephora ja missä se tarkalleen ottaen sijaitsee.

Tällaista tämä on. Kosmetiikkafriikin elämä.)


Mutta takaisin Tukholmaan tulevaan Sephoraan. Se avataan tulevana torstaina eli 25.10. Täby Centrumiin. Tämä onkin herättänyt ainakin paikoin hieman hämmennystä, sillä Täby Centrumin kauppakeskus ei sijaitse ihan kävelymatkan päässä Tukholman keskustasta, tarkalleen ottaen se ei sijaitse edes Tukholmassa, vaan Täbyn kunnassa noin 15 kilometrin päässä Tukholmasta. Toisaalta todelliset Sephora-fanit eivät tätä kavahda, sillä allekirjoittaneen pikaisten reittiopastutkimusten perusteella Täby Centrumiin hurauttaa Tukholman keskustasta 15 - 30 minuutissa, lähtöpaikasta riippuen.

Ihan vielä en silti säntää varaamaan Tukholman-risteilyä Sephoran kuvat silmissäni, mutta jos sinne tulee asiaa, teen kyllä kaikkeni tai ainakin paljon mahduttaakseni Sephoran matkaohjelmaan. Ja täytyy myöntää, että Tukholman arvo viikonloppulomakohteena nousi nyt kyllä pykälän tai pari.

Plus että elättelen toivoa, että Ruotsin Sephora avaisi myös nettikaupan, josta voisi tilata myös Suomeen. Suomeen saa kyllä tilattua Ranskan Sephoran nettikaupasta, mutta postikulut sieltä ovat aika huimat, Suomeen muistaakseni 30 euroa.

Sitä paitsi noita Sephoran Euroopan-putiikkien sijainteja tutkaillessa näyttää siltä, että jos ketju johonkin maahan tulee, ei se jää vain yhteen myymälään. Ehkä siis jossain vaiheessa myymälä tulee myös Tukholman keskustaan. Ja tietenkin jos me pohjoismaalaiset osoitamme olevamme hyviä Sephora-asiakkaita, ehkä jonain päivänä saadaan oma myymälä tänne Suomeenkin!

torstai 18. lokakuuta 2012

Kultaa kynsille

Kulta kuuluu perinteisesti kynsilakkavalmistajien joulukokoelmiin, mutta ilmeisesti tavallinen kullanvärinen kynsilakka on nyt ihan so last season. Nyt kynsille pitää sutia ihka oikeaa kultaa!

Sephora by OPI It's Real 18K Gold Top Coat.



OPI The Man with the Golden Gun.


Zoyan Guilty Pleasures -setti.

Kaikissa näissä lakoissa siis on ihan oikeaa, aitoa 18 karaatin kultaa! Kulta on hiutaleiden muodossa eikä näillä ole tarkoituskaan saada täydellistä peittävyyttä. Alla Zoyan kuva lakoista in action.


Helpoiten näistä saanee käsiinsä OPIn kultalakan. Zoyan kolmen lakan setti oli myyty jo Zoyan sivuilla loppuun (eikä sieltä kyllä ulkomaille lähetettäisikään), ja Sephora by OPIn lakkoja ei mun tiedon mukaan löydy kuin tuurilla Ebaystä tai sitten Sephoralta Ameriikoista, jos sattuu matkustelemaan sillä suunnalla. Tuota OPIn kultalakkaa on sen sijaan näköjään jo myynnissä ainakin HQHairissa. Hintaa on 40 euroa ja rapiat eli aika huimasti. Toisaalta onhan se sitten oikeaa kultaa. Mutta raaskiiko tuon oikeasti sitten poistaa tavallisella kynsilakanpoistoaineella ja heittää menemään? Vai saisiko nuo lastut kaavittua talteen jotain jatkokäyttöä varten?? =^.^=

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hauskat t-paidat

T-paitakelit taitavat olla tältä vuodelta takanapäin, mutta on kai t-paidoille vielä käyttöä neuletakin tai jakun alla. Onhan? Monilla suunnittelijoilla tuntuu olevan tällä hetkellä superhauskoja printti-t-paitoja, näitä voisi hankkia vaikka kuinka monta (okei, ainakin jos budjetti olisi rajaton):



Ylhäällä vasemmalla Burberry Prorsumin pöllöpaita, ylhäällä oikealla Étoile Isabel Marantin ihana printtipaita (bambi!), alhaalla vasemmalla Lanvinin paita, joka on osa Alber Elbazin kymmenvuotistaivalta juhlistavaa mallistoa, ja alhaalla oikealla Mulberryn mörköteeppari (awwww!).



Ja lisää: ylhäällä vasemmalla Marc by Marc Jacobsin Batty-paita, ylhäällä oikealla Moschino Cheap and Chicin jääkarhuprinttipaita (aivan loistava!), alhaalla vasemmalla 3.1 Phillip Limin hauska silmälasipaita ja alhaalla oikealla Zoe Karssenin Crème de la crème -paita.

Mä tosiaan voisin ottaa nämä kaikki, mutta ehkä odottelen aleja... Yksi Zoe Karssen multa sentään onneksi jo löytyy kaapista.

Mikä on sinun suosikkisi?

maanantai 15. lokakuuta 2012

Harrodsin ostoksia

Onnea on herätä vapaapäivän aamuna sateenropinaan, vetää peittoa korville ja kääntää kylkeä. Ja se, kun sitten tassuttelee aamukahville ja ovikello soi ja ovella on lähetti tällaisen kanssa:






Tämä on siis Harrodsin tilaukseni, jonka innostuin tekemään toissa viikonloppuna, kun Harrodsilla oli kantisviikonloppu ja kaikista tuotteista sai 10 prosentin alennuksen (Harrodsin kantikseksi pääseminen ei muuten edellytä mitään erikoistemppuja tai kikka kolmosia, sen kun vaan naputtelee tietonsa Harrodsin nettisivuille ja pim, olet kantis.)

Mutta teitä ehkä kiinnostaa myös nähdä, mitä paketista löytyi? No nämä:



Paul & Joe Sisterin ihana pehmoinen leopardineule. Kuolasin tätä jo alkusyksystä jossain nettisivustolla ja nythän oli hyvä syy hankkia tämä, kun sai alennusta...



Sekä Tom Fordin kätevä monitoimimeikkituote, jota voi käyttää sekä poskilla että huulilla, sävy Tainted Love. Englanniksi tuotteen nimi on siis Lip and Cheek Stain; miksi näitä on niin vaikea sanoa suomeksi? Huuli- ja poskiväri? Tahra? Fordin kosmetiikkaa olen ihastellut jossain reissussa ja Harrodsin nettisivuilla, mutten ole aikaisemmin raaskinut ostaa. Nyt raaskin. Ja kyllä kannatti. Ihana. Alla vielä swatch:


sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vaikeita valintoja

Voijjettä, kyllä sitä on taas pieni (nais)ihminen vaikeiden valintojen edessä.

OPIlta on tulossa (ja ainakin joihinkin nettikauppoihin jo ilmestynyt) James Bondin 50-vuotistaipaleen ja marraskuussa lokakuun lopussa ensi-iltansa saavan uusimman Bond-elokuvan innoittamana OPI Skyfall -kokoelma. Jos multa kysytään, niin toimii! Swatcheja löytyy ainakin Ommorphia Beauty Barilta täältä ja täältä.

Olen swatchien perusteella päättänyt, ainakin aluksi, hankkia tämän Bondettes-minilakkasetin.


Tässä kun ovat kaikki mun kokoelman suosikkilakat ja jos joku näistä on ihan superihana, voi aina ostaa sitten täysikokoisen lakkapullon.

Mutta sitten tullaan siihen valinnanvaikeuteen. Ostanko tämän Transdesignilta, missä tälle on hintaa vaivaiset 7,20 USD (siis suorastaan naurettavan halpaa!), mutta missä postikulut ovat yli 20 dollaria. Tosin samoilla postareilla tulee kyllä sitten monta muutakin lakkaa, mutta silloin tosiaan pitäisi ostaa muutakin.

Vai tilaanko tämän BeautyBaystä, missä tämä maksaa 15,76 euroa mutta postikuluja ei tule?

Tähän dilemmaan olen nyt jumittunut siinä määrin, että en ole saanut tilausta vieläkään tehtyä. =^.^=

Toiseen, samaan aihepiiriin liittyvään dilemmaan törmäsin eilen:

Millä näistä uusista ihanuuksista seuraavaksi lakkaisin? Vasemmalla China Glazen Frostbite, keskellä Essien Midnight Cami ja oikealla Essien Dive Bar.

Niin. Että ei ole helppoa tämä kosmetiikkafriikin elämä.

perjantai 12. lokakuuta 2012

Pinkki päivä

Tänäänhän on taas Pukeudu pinkkiin -päivä, joka on kaltaiselleni vaaleanpunafanille loistava syy, no, pukeutua siihen pinkkiin. Aamulla vaatekaapilla meinasi kuitenkin iskeä tenkkapoo, sillä nykyisessä garderoobissani on yllättävän vähän vaaleanpunaisia vaatteita. Tai kyllä niitä on, mutta koska harrastan balettia ja vaaleanpunainen ja baletti ovat niin luontainen yhdistelmä (mistähän sekin muuten johtuu?), on nykyään valtaosa mun vaaleanpunaisista vaatteista treenivaatteita. Joten niihin oli nyt sitten päivän asuvalinnassa tyytyminen ja turvautuminen.

Mutta joo, ei hätää, jätin ne vaaleanpunaiset chenilleshortsit (jollaiset muuten ihan oikeasti omistan!) kotiin ja valitsin asuksi tämän viime keväänä Lontoon-reissulla ostamani (ihanan!) Royal Ballet'n hupparin.



(Nyt on kyllä pakko munkin marista siitä, mitä tämä Blogger tekee kuville: näköjään paitsi imee värit, myös tekee niistä tuhruisia. Teitä varmaan lohduttaa kovasti tieto, että alkuperäisessä kuvassa tuo selässä oleva logo näkyy ihan kohtuu hyvin. No, ei näy enää.)

Huppari on osa italialaisen tanssivaatemerkin Freddyn ja Royal Ballet'n yhteistyönä syntynyttä vaatekokoelmaa. Valitettavasti en ole törmännyt näihin missään muualla kuin Lontoon Royal Opera Housen omassa myymälässä. Aikaisemmin ROHilla oli ainakin pari tuotetta myynnissä omassa verkkokaupassaan, mutta enää en löytänyt niitäkään.

Pienen googlettelun jälkeen löysin pari vaatekappaletta Planet Dancen nettikaupasta.

Ja siis Pukeudu pinkkiin -päivähän on osa Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjaa, jolla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta. Roosasta nauhasta voit lukea lisää täältä. Vielähän tässä on aikaa pinkkipukeutua, ja lisäksi tämä tänään alkava viikonloppu on Roosa nauha -viikonloppu, josta löytyy myös lisäinfoa tuolta Roosan nauhan nettisivuilta.

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kaikkia pyhiä

Löysin englantilaisen All Saints -vaatemerkin muutama vuosi sitten, mutta kun kävin Lontoossa viime keväänä, rakastuin siihen aivan palavasti. All Saintsilla on hyvä nettikauppa (ja ilmainen toimitus Suomeen!), mutta tietenkin merkin omissa myymälöissä valikoimat ovat paljon suuremmat. Ja onhan se eri asia sovittaa vaatteita ja nähdä ne itsensä päällä ennen kuin ne ostaa (sanoo jopa vannoutunut nettishoppaaja).

Seuraavaa Lontoon-reissua (tai esim. Pariisin, Berliinin tai Kööpenhaminan, sillä merkillä on nykyään myymälöitä myös Englannin ulkopuolella) odotellessa auttaa nettikauppa kuitenkin pahimmassa All Saints -kaipuussa. Viime viikolla postipate (tai tarkemmin sanottuna kuriiripalvelu) toikin kotiovelleni paketin, josta paljastui mm. tämä Sherlock-trenssi:




(Piti vähän leikkiä kännykän kuvankäsittelyohjelmalla...)
Tykkään All Saintsin vaatteiden rosoisesta tyylistä ja volyymeillä leikittelystä. Kuten ekasta kuvasta näkyy, on takin helma etenkin takaa aika runsas ja leveä, mutta silti kokonaisuus ei ole yhtään säkkimäinen. Niin ja tuo ryppyisyys/ruttuisuus kuuluu siis vaatteen tyyliin eikä johdu laiskasta silittäjästä. =^.^=

Ja jotenkin tähän aikaan vuodesta on lohdullista, kun värivalikoima koostuu lähinnä mustasta ja harmaasta, ehkä satunnaisella valkoisella täydennettynä. "Ottaisko mustan? Vai harmaan? Ehkä sitten kuitenkin mustan."